kreşte çocukları izlememiz iyi bir şey mi ....
yoksa izlememek mi iyi .
düşünüp duruyorum kızımı verdiğim kreşin kamerası varmiş kaldırmişlar .merak ediyorum neden?CADIARZU
rahat hareket edemediklerini söylediler. bende bu işin içinde olduğum için bir şey söyliyemedim.ben yardımcı anneyim.düşünüyorum belki de anneler çocuklarını skıştırma gibi bir şey yapıyorlardır .hani neden böyle yaptın faln.. bilemiyorum. kızıma soruyorum bir sorun yok gibi,yorumun için taşekkür ederim.
en mantıklısı tabi kide kameralı bi kreştir.nasıl davranıyorlar uyku saatleri düzenli mi bunları görmek ve bilmek daha rahatlatıcıdır..bu olayın üstüne biras daha gidin ve kameralı sisteme geri dönülsün bence..ayrıca rahat edilmeyecek ne varmı..evlerine yerleştirlmemiş ki kamera çalıştıkaları yerdeki çocuklarla aralarında geçen şeyleri kayıt eden kamera onları niye rahatsız ediyormuş..saçmalık.
kesinlikle katılıyorum...........en mantıklısı tabi kide kameralı bi kreştir.nasıl davranıyorlar uyku saatleri düzenli mi bunları görmek ve bilmek daha rahatlatıcıdır..bu olayın üstüne biras daha gidin ve kameralı sisteme geri dönülsün bence..ayrıca rahat edilmeyecek ne varmı..evlerine yerleştirlmemiş ki kamera çalıştıkaları yerdeki çocuklarla aralarında geçen şeyleri kayıt eden kamera onları niye rahatsız ediyormuş..saçmalık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?