Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar bana ateş püskürtün diye yazmadım.Sadece bu sebepten olabilir diye yazdım.
1.ben o okulun öğretmeni değilim
2.sadece fikrimi söyleyerek yorum yaptım.
ama siz birilerini suçlama niyetindesiniz galiba. ama Bu ben olmamalıyım bence
Arkadaşlar bana ateş püskürtün diye yazmadım.Sadece bu sebepten olabilir diye yazdım.
1.ben o okulun öğretmeni değilim
2.sadece fikrimi söyleyerek yorum yaptım.
ama siz birilerini suçlama niyetindesiniz galiba. ama Bu ben olmamalıyım bence
MİHRACEM bende buna şahit oldum .Kızımı eylülün başlarında özel bir kreşe verdik.Kızım okula alışana kadar yanında durmak ve öğretmenleri izlemek istedim 3 gün dayanabildim.Yüreğim dayanmadı çocuğumu alıp özel bir okulun anasınıfına verdim hemde kreşten daha ucuzdu.Şahit olduğum bahçede oynayan çocuk su istedi öğretmen beklemelisin dedi.Tam abartısız yarım saat bekledi çocuk en sonunda başka bir öğretmen elinde bir sürehi ve BİR su bardağıyla geldi.Aynı bardaktan sırayla tüm çocuklar içti.İkincisi kahvaltıda öğretmenler sanki kıtlıktan çıkmış gibi başlarını eğip etrafa bakmadan kahvaltı yapıyorlar ve çocukların ne yediğine bile bakmıyorlardı.İçim cız etti buz gibi bir mutfak depo gibiydi.Orası kreş biraz sessiz müzik resimler olabilir.Ne bileyim çocukların hoşuna giden şeyler olsun.Kızım şuan anasııfı olduğu için sulukları var ve istediği zaman su içiyor.benim kızım 4 yaşında eminim o kreşe alışamazdı.
MİHRACEM olanağın varsa bence özel bir okula bağlı anasınıfına gönder.Aradaki fark dağlar kadar.Kuzenim ankarada özel bir kreşte anasınıfı öğretmenliği yapıyor.İstersen semtini öğrenebilirim onun sınıfına verirsin.Tabi sana yakınsa kreş.özel ilgilenirdi.
mihracem bende jelibon a katılıyorum.bu yaş gurubunu bilirsin yada tahmin edersinki biri su içtimi hepsi ister,biri çişim geldi de hepsi benimde der o zamanda hiç bi etkinlik yapılamaz.konuya birazda bu yönden bakmak gerek.senin ızın ilk başladığı için çok su içtiğini öğretmeninin bilmemesi çok doğal.bundan sonra daha dikkat ederler.ilk gün olduğu için sende annelik güdüsüyle daha hassas düşündün sanırım.
bide arkadaşların parasıyla hizmeti satın alırım ,pahalı olan daha iyidir mantığını kesinlikle onaylamıyorum.bu daha çok vicdani bir durum.ayrıca özel kreşler kar amaçlı,devlet kreşleri ve anaokulları hizmet amaçlıdır.bu da gözden kaçırılmamalıdır.
Belki senin anlattıklarını birçok çocuk yaşıyor ama kaçımız bundan haberdarız? Ben bundan önce özel kreşle de görüştüm orda da 3 yaşında çocuk tek başına mewrdiven çıkıp tuvalete tek başına gidiyordu.
Mutlaka özenli kreşler de vardır ama sanırım sayıları çok az.
Bu kreşi sadece ucuz olduğu için tercih ettim. Özel kreşler malesef bütçeme uygun değil
Ne derseniz deyin özelde olsa devlet okuluda olsa herşey öğretmende bitiyor.Kızımın okulunu çok seviyorum ama öğretmeni bazen saçma saçma davranıyor.yani kızgınsa size belli ediyor.Bugün kızımın okulu dışarıda etkinlik yapacaklardı ve eşortman getirileceğini bana söylemedikleri halde ben dün başka bir öğretmene kulak misafiri olduğumda eşortmanda getirileceğini öğrendim.Evde hali hazırda okulda giyeceği türden eşortmanı olmadığı için bugün alıp okula götürdüm.Öğretmen "neden iki iş yapıyorsunuz sabah giyip gönderseysiniz yaa" dedi.İçimden "ulen manyak sen bana eşortmandan bahsetmemişken bide bana hesap mı soruyorsun" diyecektim.Ama sadece sustum sustum.cevabıma karşılık çocuğuma tavır almasından korkuyorum.Diğer annelerde eşortmanları doğal olarak poşette göndermişler.Öğretmen çocuklara "giyip gelseydiniz yaa,hangi birinizle uğraşalım" diyordu.Siz olsanız ne yapardınız.Bazen hiç kimsenin olmadığı bir dağın başına gitmek ve orada hiç kimseyle uğraşmadan yaşamak istiyorum.
benim kızımda geçen sene anaokuluna gidiyordu sulukta götürüyordu benim kızımda çok su içer ve haliyle tuvaletede çok sık çıkıyor ve öğretmen bundan rahatsız olmuştu canım acaba sizin öğretmeninizde bundan dolayımı su vermiyor.öyle bişey varsa çok saçmalık ama malesef biz veliler hep sustuk çoçuklarımıza tavır alırlar diye öğretmenlerine birşey diyemedik.bence bir süre dene baktın tekrar böyle oluyor alırsın çocuğunu.çocuğunada uygun bir şekilde anlatırsın canımm