Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası kreşe gidecek çocuklar için sabah kahvaltısı;

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Zaten kızınız ilk etapta krese girip girmeme problemi yasayacaktir. Bu yuzden orada kahvalti yapacak bile olsa hicbirsey yememe ihtimaline karsi sevdigi tek bir yiyecegi, 1 yumurta olabilir, krem peynir olabilir, pekmezli ekmek olabilir artik neyi seviyorsa hemen yedirin cikmadan. Ama sevdigi birsey olsun. Orada da biriki birsey yer bu ogunu atlatir. Sonrasinda alisinca merak etmeyin kreste tabagini supurecektir. Orada kahvalti ogununu ilk etapta iyi yapamadigini dusunurseniz aksam besleyici seyler verrek acigini kapatabilirsiniz.
Bir diger konu kreste zaten genelde yediriyorlar, yardimci ogretmenler var. Daha buyuk yas gruplari bile ilk etapta yediriliyorlar, sonrasinda zaten kendi basina yeme egitimi veriliyor.
Eger olur da kresinizden memnun kalmazsaniz oglumun gittigi kresi tavsiye edebilirim size. Gerek sahipleri gerek ogretmenimiz ve tum calisanlar cok ilgili ve sefkat dolu. Yemek ogunleri de inanilmaz kaliteli. Ve sizin istediginiz fiyatlarda zaten. Ama kartal merkezde uzak olur mu bilemem size.

ikinci oğlum doğduktan sonra çocuk büyütürken tek bir doğru olmadığını anladım. çocuğunun yapısına göre sen karar ver. o aç kalmayacaktır emin ol. ama az bile olsa sabah sevdiği ve besleyici bişiyler yedirirsen akşama kadar senin için rahat eder. akşamda evde takviye edersin. ben 5 yaşındaki oğlumu sabah yumurtasını yedirip götürüyorum sabah koşuşturmacasında çoook zor olsa da...apartopar bırakmamış küçük bir zaman dilimini beraber geçirmiş oluyoruz hem de. aramızda yumurta ritüeli oluştu :) ama 20 aylık küçük oğlum kreşe gitseydi muhtemelen hiçbişiy yediremezdim uykudan kalktıktan çoook sonra eder kahvaltısını. siz çocuğunuza göre doğruyu tespit edebilirsiniz, sakin olun yeter...

Kızım 1eylülde başladı kreşe ilk hafta benimle birlikte alıştırma sürecine gittik gayet güzel yedi mutluyu.ne zaman beni göremedi 2. Hafta yine tanınsaydım ama o beni görmüyordu.ağladı hiçbir şey yemedi uyumadı ilk kez bugün biraz yemiş ve uyumuş.benkahvaltıyıevde yaptırıyorum huysuzlanmasın diye en azından tam alışana kadar zor bi süreç Allah yardımcınız olsun benim kızım 26 aylık

bİzide bugun başlıyoruz ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.. iNŞALLAH HUZURSUZLUK ÇIKARMAZ....

babanemiz 1 haftalığına eşlik edecek...ben mecburen çalışıyorum :(
inşallah 1 saate kadar babanesi götürecek kızımı kreşe...
ilk günkü deneyimlerimizi yrn anlatırım...

Çok korkuyorum durmicak kıyamet kopartacak diye... Şimdiye kadar hep yanında birileri vardı... tanımadığı bir ortamda değildi... babanesini yada bizi göremeyince kıyamet kopacak diye düşünüyorum ...

offf allah yardımcımız olsun bu süreçlerde hepimizin...

Back