- Konu Sahibi masal_prensesi2011
-
Kızım allah nasip ederse ayın 16'sinda kreşe başlıyacak...
Daha 23 aylık,
kahvaltı konusunda kafamda soru işaretleri var...
Çok zor yemek yiğen bir çocuk
sabah erken kaldırıp nasıl o kahvaltıyı yaptırıcam bilmiyorum.
Çünkü uyandıktan 30 dk falan zorla kahvaltı yaptırıyoruz.
Ama kreşe bırakırsam yeterli beslenmicek diye korkuyorum
KONU HAKKINDA DENEYİMLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ ÇOK SEVİNİRİM
Vallahi arkadaşlar yeni bir kreş,eve yakın olmasından dolayı mecburen orayı seçtim
saat 9 da kahvaltı sonra meyve sonra öğlen yemeği sonra süt saati dediler...
Kızıma bakacak kimsenin olmamasından kaynaklı tam gün olarak kreşe vermek durumunda kaldım,
kahvaltı takıntım;
zaten çok zayıf bir çocuk, kendi kahvaltısını kendi yapamaz daha küçük ( 23 aylık olacak)...
Daha da zayıflayacak diye ödüm patlıyor. Yakınımdakiler sabah yarım saat erken kaldır kahvaltısını sen yaptır ya orda ilgilenmezlerse diyorlar
ooff fikirlerinize çok ihtiyacım var ...
Kızım çok küçük olmasından dolayı çok soru işaretleri var kafamda
nolur deneyimlerini,zi paylaşın
akıl akıldan üstündür derler
Vallahi arkadaşlar yeni bir kreş,eve yakın olmasından dolayı mecburen orayı seçtim
saat 9 da kahvaltı sonra meyve sonra öğlen yemeği sonra süt saati dediler...
Kızıma bakacak kimsenin olmamasından kaynaklı tam gün olarak kreşe vermek durumunda kaldım,
kahvaltı takıntım;
zaten çok zayıf bir çocuk, kendi kahvaltısını kendi yapamaz daha küçük ( 23 aylık olacak)...
Daha da zayıflayacak diye ödüm patlıyor. Yakınımdakiler sabah yarım saat erken kaldır kahvaltısını sen yaptır ya orda ilgilenmezlerse diyorlar
ooff fikirlerinize çok ihtiyacım var ...
Kızım çok küçük olmasından dolayı çok soru işaretleri var kafamda
nolur deneyimlerini,zi paylaşın
akıl akıldan üstündür derler
merhabalar :) ben kreşte çalıştım ve benim kuzularım daha da küçüktü :) 6 ay,12 ay, 18 ay hepside farklı çocuklardı :)
siz hiç merak etmeyin bir hafta kadar zaten kreşe alışma süreci var elbet alışacak bu konuda sıkıntınız olmasın. yemek yeme konusunda da öğretmeninden yardımcı olmasını isteyebilirsiniz veya kamera vardır elbette kreşte oradan çocuğunuzun kahvaltıda nasıl beslendiğini izleyebilirsiniz :)
destek için çok teşekkürler arkadaşlar....
ayın 16 sında başlıcaz kısmetse...
her gelişmeyi süreci kısmetse anlatıcam ..
belki arkadaki gelecek arkadaşlara bu konuda yardımcı olmuş olur...
ilk günler seni belki zorlayabilir ama sonu güzel oluyor, için çok rahat aklın çocukta kalmayacak emin ol.. gelişimini gördükçe mutlu olacaksın.. senin kararlı ve istekli olman çok önemli.. biz okula emzik ve bezle başlamıştık :)) şimdi kızım bana akıl verir duruma geldi :))
AY MAŞŞALLLAHHH :)) Şimdiki çocuklar vallahi zehir gibi :)
Böyle şeyleri okuyunca çok hoşuma gidiyor yaa..
İnşALLAH çok zorlanmadan bizde atlatırız bu süreci...
inşallah hiç zorlanmazsınız. :) zorlanacağınız sadece ilk hafta o da alışma süreci zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?