benimde ikiz oğullarım var 14 aylıklar..bakıcı bulamıyoruz bir türlü...günlerdir görüşmeler yapıyoruz ama olmuyor..kreşe vermeyi düşünüyoruz.sizin çocuklarınızda kreşteymiş..benimkiler daha çok küçük ama başkada çarem yok gibi.sizce vermeli miyim?
kızınızın yaşadıklarına gelince ya ondan ayrılıp kreşe bıraktığınız için akşamları sizi cezalandırmaya çalışıyor ya da kreşi gerçekten çok benimsemiş ve akşamlarıda orda olmak istiyor.bu yüzdende huysuzluklar yapıyor.
benim de kızım 3 hafta oldu kreşe başlayalı. ve başladığından beri sizinde bahsettiğiniz gibi evde bize yapmadığı kalmıyor. öyle mızmız öyle inatçı bir çocuk olduki anlatamam. sabah kaltığında gitmicem okula diye ağlıyo. okulda durumu gayet iyiymiş. öğretmenleri sorun yok diyorlar.kendimde ara ara gidip onu gizlice izliyorum.gayet mutlu. ama evde bize yapmadığı kalmıyor. Ve araştırdığım kadarıyla bu süreç geçecekmiş. sanırım 1 ay sonra bu sorunlar kalmaz. çevremden ve öğretmeninden öğrendiğim bu. sabırlı olup, onlara sevgiyle yaklaşmalıyız. bu arada kızım 2,5 yaşında.
Peki bu kreşlerin fiyatları ne kadar ???:44:
Seni çok iyi anlıyorum. Aynılarını yaşadım. Ama lütfen sabırlı olmaya çalışıyorum ama bende yoruluyorum vs vs deme.
Bunların hiçbiri kızın yüzünden değil.
Gerekirse yemek yapma ama akşamları kızınla ilgilen canım.
Bir hafta peynir ekmek yiyin gerekirse.
Ve şu yazımı oku. Öneriler yazmıştım zamanında.
Bizim kreş deneyimimiz sona erdi. Ben işten ayrılmıştım.
Şu an çalışıyorum annem bakıyor yine.
Seneye anasınıfına gidecek kızım.
http://www.kadinlarkulubu.com/bakici-kres/391922-kresli-gunlerde-irem.html
cevap veren arkadaşlara teşekkürler.yazdıklarınızı okuyunca kreş korkum daha da arttı..sizin tek çocuğunuz var,ancak başa çıkabiliyorsunuz.eğer ben kreşe verirsem ikisiyle ve istekleriyle ne yaparım bilmiyorum.gitmek istemeyecekler sonra alışıp gelmek istemeyecekler!!şimdien çok korkuyorum.ben öğretmenim,eğer özel işte falan çalışıyor olsaydım hiç düşünmez hemen şimi bırakır ve ikizlerim 3 yaşına gelene kadar onlarla ilgilenirdim.zaten 3 yaştan sonrada kreşe vermek eğitimleri açısından daha iyi olurdu.ama şimdi...yarın yine bir bakıcıyla görüşeceğiz.hiç umudum yok artık!
Sczn,canım daha önceki yazımda da söyledim.bence telaş yapma,kreşe başlayalı daha az bir zaman olmuş.hem kızına hem kendine zaman ver.eminim oraya alışınca çok sevecek,arkadaşları olacak..sadece biraz zaman..
Bir arkadaş fiyatları sormuş.burda tek çocuk için 400,servis parası hariç.benim ikzlerim olduğu için indirim yaptı.servis parası,üç öğün yemek içinde ikisine toplam 700 vereceğiz.
cevap veren arkadaşlara teşekkürler.yazdıklarınızı okuyunca kreş korkum daha da arttı..sizin tek çocuğunuz var,ancak başa çıkabiliyorsunuz.eğer ben kreşe verirsem ikisiyle ve istekleriyle ne yaparım bilmiyorum.gitmek istemeyecekler sonra alışıp gelmek istemeyecekler!!şimdien çok korkuyorum.ben öğretmenim,eğer özel işte falan çalışıyor olsaydım hiç düşünmez hemen şimi bırakır ve ikizlerim 3 yaşına gelene kadar onlarla ilgilenirdim.zaten 3 yaştan sonrada kreşe vermek eğitimleri açısından daha iyi olurdu.ama şimdi...yarın yine bir bakıcıyla görüşeceğiz.hiç umudum yok artık!
Sczn,canım daha önceki yazımda da söyledim.bence telaş yapma,kreşe başlayalı daha az bir zaman olmuş.hem kızına hem kendine zaman ver.eminim oraya alışınca çok sevecek,arkadaşları olacak..sadece biraz zaman..
Bir arkadaş fiyatları sormuş.burda tek çocuk için 400,servis parası hariç.benim ikzlerim olduğu için indirim yaptı.servis parası,üç öğün yemek içinde ikisine toplam 700 vereceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?