Evet tam gunTam Gün mü devam ediyor okula?
Dogru diyorsun ben temiz ve ilgili bir yer oldugunu ifade etmek icin yazdim sehrin en pahali ve ilgili kresi.Ona ragmen bu kadar hasta oluyoruz isteKreşin niteliği ve verdiğiniz paradan bağımsız olarak çocuklar ilk kez kalabalığa girdiği için hasta oluyorlar bu süreci yaşamayan anne yoktur 500 versen de aynısı olacak 1500 versen de aynısı olacak, bağışıklığı güçleniyor
Okulun ilk yili bazilarinda se 2. Yili da dahil boyle hastalikla geciyor cunku bildugimiz gibi vucut hic tanismadigi mikroplarla tanisiyor.Mrb hanimlar,eylulde krese basladik ozel bir kolejin oldukca temiz ve ücreti de ona gore oldukca pahali bir yer.Temizligi ilgisi de hadsafhada.Yeter ki cocugum rahat etsin dedik.Gel gelelim okula basladigi ilk haftadan itibaren bitmek bilmeyen oksuruk burun akintisi var.Kac dr gezdik alerjik dediler her haftasonu acildeyiz.Biri bitiyor biri basliyor.Alerji ilaclarini veriyoruz ama her haftasonu acildeyiz.1 hafta kusm vs bi hafta oksuruk krizleri.bir hafta grip ve tam gribi toparladik derken bikac gun gidemedi okula ve son gun gitti aksamina oksuruk hapsirik ne ararsan var..Nebulizator makinesiyle yasiyoruz 3 aydir.Cildirmak uzereyim cocuk mahvoldu biz de mahvolduk.Neden bu kadar cabuk hastalaniyor anlamiyorum.Onerisi olan var mi? Buarada 46 aylik.Alsam mi okuldan?Alirsam da kim bakacak o da var.Ben calisiyorum.Kafam cok karisik.Fikirlerinizi bekliyorum
Cnm imunol bize dokundu bagirsagini bozdu 1 hafta beyaz kaka yapti cocuk.Vitamin veriyorum 1 yaşından beri de balik yagi veriyorum bu ara vermedim hastaliklarla ugrasirken zaten istahsiz balik yagi da midesini altust etmesin diye.Okulun ilk yili bazilarinda se 2. Yili da dahil boyle hastalikla geciyor cunku bildugimiz gibi vucut hic tanismadigi mikroplarla tanisiyor.
Benim kizim daha 16 aylik ama 12. Aydan 5inci aya kadar hastaneden eve gelemedik. cok sık hastalanmisti. Kuzenleri okula gidiyor ve arla cok bir aradaydi. En on doktorumuz su ilaclari bi kenera birakalim artik bagisikligi guclendirmeden olmayacak bu is dedi. Bize adut pekmezi ve imunol onerdi. Pekmezi sabah aksam 1 tatli kasigi veriyorum imunol u 2 afta sabah aksam verdim artik yaza kadar her gun bir kasik verecegim. Bi de hergun 200 ml kadar kefir iciriyorum. Sade icmiyor bende icine evde lan meyveden katip veriyorum. Simdi 1 ay oldu kullanmaya baslayali cok sukur daha hic biseyimiz yok. Doktoruna bir danis onaylarsa kullan derim.
Beyaz kaka safra keseiyle ilgili bir durumdu diye biliyorum. Cunku daha once kizimda da 1 kere beyaz kaka oldu hemen doktora goturdum safra kesesini kontrol ettiler ama bisey cikmadi bi daha da olmadi cok sukur. Imunolun icinde propolis var belki o agir gelmistir. Bir de vita glucan+ var. Onu bir sor istersen doktoruna.Cnm imunol bize dokundu bagirsagini bozdu 1 hafta beyaz kaka yapti cocuk.Vitamin veriyorum 1 yaşından beri de balik yagi veriyorum bu ara vermedim hastaliklarla ugrasirken zaten istahsiz balik yagi da midesini altust etmesin diye.
Evet allah beterinden korusun.Inanin kac dr gezdik ne oldugunu da pek anlayamiyorlar biri soğuk algınlığı diyor biri alerji diyor ya öksürükten harap oluyor cocuk.Kres hastaligi diyen de oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?