• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Krese basladik hastaliktan mahvolduk

Turkiye de sadece bi marka var babyvac diye geciyor,bn kuzey ulkelerinden birinde yasiyorum burda bu elektirik supurgesine takilan aspiratorler cok yaygin,turkiyede cok kullanilmiyor ama inanin mucize gibi bisey, kullanmadan once oglumun burnuna deniz suyu sıkıp yaptigimda oluyor eger burnu cok akiyorsa spreye gerek kalmiyor zaten direkt cekiyorum
Evet aynı marka internetten buldum alacağım.

Turkiye de sadece bi marka var babyvac diye geciyor,bn kuzey ulkelerinden birinde yasiyorum burda bu elektirik supurgesine takilan aspiratorler cok yaygin,turkiyede cok kullanilmiyor ama inanin mucize gibi bisey, kullanmadan once oglumun burnuna deniz suyu sıkıp yaptigimda oluyor eger burnu cok akiyorsa spreye gerek kalmiyor zaten direkt cekiyorum
Hic aklima gelmezdi elektirik supurgesiyle yapilmasi:KK57:
Benimde kizim 30 aylik 2 aydir yarim zamanli krese gidiyor. Basladiktan bir hafta sonra hastalandi. O gunden beri burun akintisi kesilmedi. Arastirip alicam

Hic aklima gelmezdi elektirik supurgesiyle yapilmasi:KK57:
Benimde kizim 30 aylik 2 aydir yarim zamanli krese gidiyor. Basladiktan bir hafta sonra hastalandi. O gunden beri burun akintisi kesilmedi. Arastirip alicam

kullanin bakin cocugunuzda sizde nasil rahatlayacaksiniz.
hic oyle tam gucle cekmiyor,cocuga/bebege zarar vermiyor..
oglum eline alip kendi yapiyor artik,ilk baslarda korkmustu supurge sesinden ama inanin korkutucu bisey degil.
nezaman anne burnumu temizleyelim dese,cikan seylerden dehsete dusuyorum..cidden cocuklarin icinde nevar ne yok cekip aliyor.

İl defa duydum hemen bi araştırmayım teşekür ederim. Bizde nefesle çekilenden var oda bi işe yaramıyor

ben o nefesle cekilen yuzunden kac kere hasta oldum.
hic saglikli degil,cocugun burnundan sumuk cekcem diye cok kez sifayi kaptim sanirim oyle boyle cekme islemini yapana kadar ulasiyor o mikroplar.
bu vakumlu olan mis cok temiz ve hizli.

Kizlar benim kizim 17 aylik ben hasta olmadigi zamanlarda da bunlari surekli yapiyorum bagisiklik sistemi gucleniyor ve her gunde calistigim icin kizimi anneme goturuyorum sogukta dikkat etmek zorundasin mecburen.iki gunde bir pekmez iciriyorum bir tatli kasigi.havuc suyu ve mandalina suyunu iciriyorum ama birlikte karistirarak.doktordan duymustum balli limonlu ilik suyun cok faydasini gordum.elma suyuda cok faydali.bunu da iciriyorum arada.tavuk suyu et suyu corbalari da sifa.ihlamur cayi da veriyorum arada.

Kizlar benim kizim 17 aylik ben hasta olmadigi zamanlarda da bunlari surekli yapiyorum bagisiklik sistemi gucleniyor ve her gunde calistigim icin kizimi anneme goturuyorum sogukta dikkat etmek zorundasin mecburen.iki gunde bir pekmez iciriyorum bir tatli kasigi.havuc suyu ve mandalina suyunu iciriyorum ama birlikte karistirarak.doktordan duymustum balli limonlu ilik suyun cok faydasini gordum.elma suyuda cok faydali.bunu da iciriyorum arada.tavuk suyu et suyu corbalari da sifa.ihlamur cayi da veriyorum arada.
Benimki de krese baslayana kadar yilda en fazla 2 defa filan hasta olurdu ates cok nadir olurdu.balik yagi vitamin pekmez bal herseyi verdim veriyorum da hala ama kres girdi mi isin icine hersey cok degisiyor.

Mrb hanimlar,eylulde krese basladik ozel bir kolejin oldukca temiz ve ücreti de ona gore oldukca pahali bir yer.Temizligi ilgisi de hadsafhada.Yeter ki cocugum rahat etsin dedik.Gel gelelim okula basladigi ilk haftadan itibaren bitmek bilmeyen oksuruk burun akintisi var.Kac dr gezdik alerjik dediler her haftasonu acildeyiz.Biri bitiyor biri basliyor.Alerji ilaclarini veriyoruz ama her haftasonu acildeyiz.1 hafta kusm vs bi hafta oksuruk krizleri.bir hafta grip ve tam gribi toparladik derken bikac gun gidemedi okula ve son gun gitti aksamina oksuruk hapsirik ne ararsan var..Nebulizator makinesiyle yasiyoruz 3 aydir.Cildirmak uzereyim cocuk mahvoldu biz de mahvolduk.Neden bu kadar cabuk hastalaniyor anlamiyorum.Onerisi olan var mi? Buarada 46 aylik.Alsam mi okuldan?Alirsam da kim bakacak o da var.Ben calisiyorum.Kafam cok karisik.Fikirlerinizi bekliyorum
Kresin ilk seneleri boyledir ve ilaclari birakin.cocuga yazik.kadir tugcuyu okuyun cok faydasini goreceksiniz

Son durum:1 haftadır yine antibiyotik kullandık cunku cigerine inmişti akinti.Neyse cok sukur daha iyiyiz masallah diyim Bugun okulunda öğretmeniyle görüştük.Kendisine de durumu ilettim.Bir de cocugumu oglen uykusuna yatirmamasini hatta uyku odasindan uzak tutmasini rica ettim.Çünkü uyku odasi tum siniflarca ortak kullaniliyor ve 40 50 yatak var cok yogun bir kalabalık oluyor.Bastan beri okulda en sevmediğim sey bu oldu ve bir nebze o kalabaliga girmesin bari diye düşündük..

Ayrica doktoru da kalabaliktan mumkun mertebe uzak tutmami bu yil domuz gribi salgini oldugunu suanda bile bircok kişide türü degismis domiz gribi oldugunu soyleyerek beni iyice panik ettirdi.

Ogretmeni uyku odasindan uzak tutmasini soyledigimde sasirdi ama doktorun da soyledigini ilettim sonucta okuldan alacak bir durumda olmadigimizi ama en azindan uyku odasi kalabaligindan uzak durmasini istedigimi soyledim..Cok mu pimpirikli davrandim bilmiyorum ama cocugum surekli hasta olunca ben de krese biraz mudahale etmeye karar verdim.

geçmiş olsun ufaklığa bağışıklık sistemi düşük olabilir oğlunuzun.

Back