• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Kreşe alışma süreci ne kadar zaman sürer?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
offf benim oğlum daha 20 aylık ablam bakıyor şuan
ama 4 yaşında felan yarım günlük kreşleri düşünüyorum
bugün öylesine bir araştırayım dedim ama içim şimdiden sızlanmaya başladı yaa
çok üzüldüm
anladımki çocuklar değil bizim alışmamaız lazım önce bu duruma

canım benim oğlum 1 yıldan beri gidiyor tam gün. sabahları gitmek istemiyor zorla ayakkablarını giydiriyorum,akşamlarıda servis'ten inmek istemiyor. büyük-küçük karışık tabii serviste şımarıyolar..
çok zor ve meşakatli bi dönem bazen ben saçıma başıma bakmadan evden çıktığım oluyor. benim oğlum da3 yaşına kadar benimleydi,sonra ben işe o kreşe başladı ve çok koydu oğluma. en azından sizin yokluğunuza alışkın bu kadar zor olmaz. disiplin sevmeyen çocuk kreşte zorlanır. el yıka,oyuncaklarını topla,ayakkabılarını kendin giy, yerine koy bu komutlar çocuğu kreşten soğutuyor. benim oğlum çok mız mız evde ben besliyorum okulda kendi yiyiyomuş. ben şu an hamileyim kardeş kıskançlığı oldu biraz da huy değiştirdi öğretmeniyle görüştüm, hemen beslenmesini videoya çekmişler izlettirdiler,oğlum geldi karnımı sevdi "kardeşimi seviyorum"dedi mutlu oldum. biraz uzun oldu ama benim de istediğim buydu yükümün biraz hafiflemesi anne ne kadar eğitsede okul gibi olmuyor,bunun yanı sıra faaliyetleri var,tiyatroya,sinemaya gidiyolar..

merhaba bende istanbuldayım hangi kreşler olduğunu öğrenebilirmiyim. Özeldende olabilir. Bende seneye göndermeyi düşünüyorum şuan bakıcıda ama yeterli görmüyorum. Kızım eylülde 2 olucak ve çocuklarla oynamayı, yaşıtlarıyla zaman geçirmeyi çok seviyor. Umarım kreştede aynı keyfi alır. :61:

benim de 3 yaşında bir kızım var.mesaiye geçtiğimde artık kreşe gitmesi gerektiğini anladım çünkü bakıcada asosyal oluyorlar hiçbir eğitim alamıyorlar.benim kızımda ilk iki hafta gitmek istemedi ve ağladı ben de oturup onunla konuştum;bir işim olduğunu çalışıp para kazanmam gerektiğini söyledim.mükafat olarak da aysonu atm den para çekiyoruz birlikte.atm nin tuşlarına basmak çok hoşuna gidiyor.sizin çocuğunuz da göndereceğiniz iyi bir kreşin öğretmenlerinin desteğiyle birlikte,en fazla 15 gün için de alışacaktır.benim ki ilk hafta sabah apartmanı ayağa kaldırıyo du ama şimdi sevinçle gidiyo arkadaşlarının yanına merak etmeyin ama taviz de vermeyin ağlamalarına çünkü inanın ağlamayı tamamen kullanıyorlar.sağlıkla kalın.

benim de 3 yaşında bir kızım var.mesaiye geçtiğimde artık kreşe gitmesi gerektiğini anladım çünkü bakıcada asosyal oluyorlar hiçbir eğitim alamıyorlar.benim kızımda ilk iki hafta gitmek istemedi ve ağladı ben de oturup onunla konuştum;bir işim olduğunu çalışıp para kazanmam gerektiğini söyledim.mükafat olarak da aysonu atm den para çekiyoruz birlikte.atm nin tuşlarına basmak çok hoşuna gidiyor.sizin çocuğunuz da göndereceğiniz iyi bir kreşin öğretmenlerinin desteğiyle birlikte,en fazla 15 gün için de alışacaktır.benim ki ilk hafta sabah apartmanı ayağa kaldırıyo du ama şimdi sevinçle gidiyo arkadaşlarının yanına merak etmeyin ama taviz de vermeyin ağlamalarına çünkü inanın ağlamayı tamamen kullanıyorlar.sağlıkla kalın.

İlgine teşekkür ederim.. Cidden benim içinde büyük üzüntü 1-2 haftaa kadar başlayacak oğlum hem çok heyecanlı hemde üzüntülüyüm. 2,5 yaşında ve toplamda 12 kelime söyleyebiliyor. Bilmiyorum nasıl olacak o ağladıkça bende ağlayacağım bunada eminim ama alışması lazım..

Back