- 4 Şubat 2015
- 5.987
- 12.161
-
- Konu Sahibi gecenin_resmi
22 aylık çok küçük, 3 yaşında verseniz daha iyi olur.Kizlar bebeğim 22 aylık.krese verdim 2 gün.ama hiç bir şeklide haber alamadim.ilk defa ayrildim oğlumdan. Bir etkinliğe gotüdirler aradım msj attım cvb vermediler hemen gittim bağımızı kestim. Müsait değildik cocuklarla ilgileniyorduk almayın dediler.aslinda kurum iyi idi ama bana denk geldi galiba.arkadasim çok memnun.sorum su. çocuğa anane bakiyor gözüm asla arkada kalmıyor.ki annem de verme küçük diye ağladı.ama gönlüme göre bakmıyor açıkçası yemek yedirme uyutma saatlari bilgisayar başında oturtması falan.arkadaslarim hep ver alışır sosyallesir gelişir diyor ama bakan varken kiyamiyorum vermeye.3 yaşında öğrenir sosyallesir ne acelem var diyorum.sizlerin fikrini merak ediyorum kreş mi anane devam mı etsin.
Çok küçük ananesi baksın bence.ektra şunu yapabilirsiniz oyun gruplarına yazdırın çok iyi gelir hemde anneniz dinlenir bi kaç saat.yada oyun ablası bulun eve gelip bir kaç saat oyun oynatsin ekrandan uzak kalır.Kizlar bebeğim 22 aylık.krese verdim 2 gün.ama hiç bir şeklide haber alamadim.ilk defa ayrildim oğlumdan. Bir etkinliğe gotüdirler aradım msj attım cvb vermediler hemen gittim bağımızı kestim. Müsait değildik cocuklarla ilgileniyorduk almayın dediler.aslinda kurum iyi idi ama bana denk geldi galiba.arkadasim çok memnun.sorum su. çocuğa anane bakiyor gözüm asla arkada kalmıyor.ki annem de verme küçük diye ağladı.ama gönlüme göre bakmıyor açıkçası yemek yedirme uyutma saatlari bilgisayar başında oturtması falan.arkadaslarim hep ver alışır sosyallesir gelişir diyor ama bakan varken kiyamiyorum vermeye.3 yaşında öğrenir sosyallesir ne acelem var diyorum.sizlerin fikrini merak ediyorum kreş mi anane devam mı etsin.
Havuz etkinliği22 aylık bebeleri nasıl bir etkinliğe götürdüler ki?
Ben büyüklerin bakmasındansa kreşi tercih ederim.
Anladım.Havuz etkinliği
Yok kendini fade edemiyorKonusmasi iyiyse Kres yoksa anneanne iyidir
Yok kendini fade edemiyor