Karbonhidrat olmamasi daha iyi değil mi bende makarna pilav dayadilar diyeceksiniz diye geldim
Ben yine mevsim sebzesini tercih ederdim ama taze fasulye iyi bir secenek
Makarna pilavi seviyor evet ama kofte et de yiyen bi cocuk evde. Her gun onu beklemem de haftada 1 et veriyoruz dediler bana gore cok az saglikli gelismesi icin bir cocugun. Ama onu da evde ben veririm diye dusundum de makarna pilav da cok sevilen bir yemek ondan da kisilmaz heralde. Ne bileyim zaten zayif cocugum cok yemek yemez simdi iyice oruc moduna gececek. Sagligi daha cok bozulur diye korkuyorumFasulye mevsim sebzesi değil, karnıbahar ıspanak daha iyi olurdu ama sizin çocuk makarna pilavcı sanırım. Yapmanız gereken menü istemek eğer size uygun değilse çocuğunuzu almak. Madem yemiyor özel yemek yapılamaz ki. Menüde ne yazıyorsa o olur.
Evet ama butun gun orda duran cocuk icin zor cunku cogu cocuk yemez evet yanina bir pilav bir makarna olsa guzel. Ama aksam da atistirmalik geciriyorlar o da bi kurabiye bazen meyve patlamis misir. Cocuk ac kaliyor gibi. Hic bir kres menusunde de 2 ogun cikmiyor oglende 3 ogun genelde mutlaka bir karbonhidrat oluyor korkunc gibi geliyor olabilir ama gunluk karbonhidrat da alinmali gerekiyor.sivinin yaninda bir kati yemek de olmali bence ga da cocuklarin mutlaka sevdigi bir sey. Bilemiyorum belki ben de abartiyorumdur.
Fasulye mevsim sebzesi değil, karnıbahar ıspanak daha iyi olurdu ama sizin çocuk makarna pilavcı sanırım. Yapmanız gereken menü istemek eğer size uygun değilse çocuğunuzu almak. Madem yemiyor özel yemek yapılamaz ki. Menüde ne yazıyorsa o olur.
Yani bahsettiğiniz yer kreş çocuklara sen onu mu yersen yoksa bunu diye sorduklarında kimisi hepsini der alır ama tabağında karıştırır yemez bırakır, kimisi ikisini de yemiyorum der. Ayrıca hiçbir kreşte çeşit olmaz zaten. Bu vesileyle çocuğunuz yemediği şeyleri yemeye başlar aç kalan çocuk yer çünkü. Veya şöyle olur menü de çocuğunuzun yemediği besin olduğunda siz beslenme koyabilirsinizEvet ama butun gun orda duran cocuk icin zor cunku cogu cocuk yemez evet yanina bir pilav bir makarna olsa guzel. Ama aksam da atistirmalik geciriyorlar o da bi kurabiye bazen meyve patlamis misir. Cocuk ac kaliyor gibi. Hic bir kres menusunde de 2 ogun cikmiyor oglende 3 ogun genelde mutlaka bir karbonhidrat oluyor korkunc gibi geliyor olabilir ama gunluk karbonhidrat da alinmali gerekiyor.sivinin yaninda bir kati yemek de olmali bence ga da cocuklarin mutlaka sevdigi bir sey. Bilemiyorum belki ben de abartiyorumdur.
Bugün pazardan mis gibi tarla domatesi aldım,yine patlıcan,kabak taze fasulye gibi yaz sebzeleri de dolu.Artik mevsimi falan kalmadı kiGenelde liste paylaşılır. Alır bakarsınız içinize sinmiyorsa özel yemek koyar ya da kresten alırsınız. Genelde çocuklar kreşte yer. Evde yemediklerini arkadaşları var diye yerler. Taze fasulye çıkıyor hâlâ ayrıca. Çok da mevsime aykırı bir sebze değil. Annem geçen gün bahçeden toplamış. Yetişen yerlerde hâlâ hava soğumadı ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?