• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Kreş yaşı kaç olmalı?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

iidursun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
21
0
36
Zonguldak
slm arkadaslar 2.5 yasın çok yaramaz bi oglum var bu yaz 3 olacak kreş için erken mı yoksa zamanı gelmıs mı karar veremıyorum yardıçı olur musunuz.*?

şu an kim bakıyo oğlunuza eğer çok memnunsanız bakıcınızdan veya bakan kişiden bence kreşe 1-2 yıl daha var derim çünki çocuklar bir süre sonra okula gitmekten çok sıkılabiliyorlar ve bıkkınlık yaratıyor benim oğlum 3 yıl kreş, 1 yıl anaokulu ve arkasından ilkokula başladı ve gerçekten bıkmıştı ama tabiki en iyi kararı yine siz vereceksiniz

3 yaş kreş için ideal ama cocugu hazırlamakta onemlı bazısı ıstemıyor korkuyor v.b. o gıbı durumlarda bıraz daha beklenebılır acılıyetı yoksa ben calısıyorum 17 aylıkken krese basladı oglum :5:

3 yaş kreş için ideal ama cocugu hazırlamakta onemlı bazısı ıstemıyor korkuyor v.b. o gıbı durumlarda bıraz daha beklenebılır acılıyetı yoksa ben calısıyorum 17 aylıkken krese basladı oglum :5:

Ayy canım ya 1,5 yaşındamı çok zor olmalıı :S

slm arkadaslar 2.5 yasın çok yaramaz bi oglum var bu yaz 3 olacak kreş için erken mı yoksa zamanı gelmıs mı karar veremıyorum yardıçı olur musunuz.*?

slm canım benimde 2.5 yaşında bi oğlum var aynı şeyleri zaman zaman bende diyorum yaramaz vb. çocuklar ne yapsınlar ya bütün gün evin içinde dur yapma bırak .....ben kendimde anaokul öğretmeniydim ama innan ki çocuğumu eğitemiyorum yani ağustos 2009 doğumlu tuvalet eğitimi yok biliyo ama istemiyo konuşma yok 60 kelime ancak 3 cümlelik kelimeleri belli şeyler anne - baba bak gördün mü anne kalk vb kitap okuyalım diyorum hayır diyo şarkı söylüyorum sus diyo ve çevredeki söylenenler beni sinirlendiriyo sen anaokul öğretmenisin aaaaaaa bez çıkmadıımı konumadımı sinir oluyorum ve kendimde hatayı arıyorum bu yüzden ben eğitemiyorum diye bende 3 yaşını doldurunca vermeyi düşünüyorum bi değişiklik olmazsa okul falan araştırıdım gerçi çevremde konuşamayan çok çocuk var her çocuk farklı bunu da biliyorum ama evde durdukça dur yapma hayır......yarım gün ile başlatabilirsin ama benim araştırdığım okullar da yarım gün almıyorlar tüm gün bilemiyorum tüm gün gitsin de istemiyorum ben ce çalımıyorsanız 4 5 yaş ideal
dedğim gibi oğlum konuşmadığı için vermek istiyorum kreşe.

Back