Şu kreş ödemesi konusu olduğunda niye hemen kreş sahipleri ve öğretmenler mağdur çıkıyor millet anlamış değilim.
Bu konu özelinde yazmıyorum yanlış anlaşılmasın.
Hemen başlanıyor, öğretmen maaşı nasıl ödenecek? E bu kreş sahibinin sorunu? Onun ticari riski?
Kreş sahipleri hemen zora düştük zırt pırt... Başka başlıkta yazdım, işten kendi isteğimle gerizekalı bir firma olduğu için daha yeni ayrıldım ama her şey iyi olsaydı da işten ayrılmam lazımdı çünkü kızımı bu kadar uzun süre bırakabileceğim bir kreş yok. Bu durumda veli hiç mağdur değil sanki.
E benim kocamın kendi iş yeri, hala açık tutuyor az da olsa iş var ama normal zamanın beşte biri kadar. E bu adam da mağdur, o zaman atıyorum kreş sahipleri de bunu karşılasın. Çok saçma değil mi?
Bir de hemen şey oluyor, sizi zorlamayacaksa verin. Ya bu devirde neden zorlamasın? Neden sadaka veriliyor gibi davranılıyor? Ben patronuma zorlamayacaksa 2 bin hibe et diyebiliyor muyum?
Kızımın kreşi 12 ay açık. Sabah 7 akşam 7 hizmet veriyor kurum. Haftasonu yok. Telafi eğitimi teklif ederlerse heralde cumartesi pazarı kast edecekler.
Şu an günde 1 adet etkinlik yolluyorlar. Ağaç resmi yapalım, annemizle marakas yapalım gibi. Bunu hizmetten saymazlar umarım. Ben saymıyorum çünkü. Arkadaşımın oğlunun okulunda günde yarım saat görüntülü görüşme yapılıyor. O da hizmet değil. Kusura bakmasın kimse.
Mart ayı için kesinlikle geri ödeme falan talep etmem. Okula yapabileceğim max yardım da budur.
Nisan için sms falan gelirse güzel arıza çıkartırım.
Bu arada bir kreş müdürü yazmıştı, maaşları işkur ödeyecek öğretmenlere bu dönem diye, doğruluğunu bilmiyorum.
Kreş sahiplerinin kaç gündür forumlarda, postlarda ağlamasına çok kızıyorum amma dolup yazmışım.