- 22 Ağustos 2007
- 170
- 13
- 42
- Konu Sahibi melek elif
arkadaşlar çok bir olanak. kreş parası. benim kızıma annem bakıyodu. böyle bir şey olursa vallahi çok iyi olacak. acaba nasıl olacak.nerden alınacak acaba.bize mi direk verirler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlamadım....:uhm::uhm::uhm::uhm:
canımcım devlet çalışan ve çocuğu kreşe giden memur annelerine 300ytl kreş parası verecekmiş...bana kalırsa iyi bir uygulama gibi gözükmüyor çünkü bizim milletimiz onunda suyunu çıkarır...
Neden memurlara veriyorlar sadece?.
Vereceklerse her çalışana versinler. Alalalah,CADIARZU neyse bari memurlar faydalansın ne diyelim.fisfisfis
memurlara değil sadece denizciim,sigortalı tüm bayan çalışanlara geliyor bu hak.iş kanununa eklendi yanılmıyorsam...
memurlara değil sadece denizciim,sigortalı tüm bayan çalışanlara geliyor bu hak.iş kanununa eklendi yanılmıyorsam...
Gerçekten mi? Vay canına, bizim de anaokulunda son senemiz neyse.benneyaptımki..Çok iyi olur bence de..