O yönden baktığımda bende kesinlikle kreş diyorum. Teşekkürler desteğiniz için.Henüz anne değilim ama kreş çocukların gelişimine çok fazla katkı sağlıyor.
Hem arkadaşlık kurmayı ve paylaşmayı öğrenir. Bakıcıya bunları öğrenemez. En iyisi güzel bir kreşe göndermek canım.
Evet onu da düşünmüyor değilim. Değerlendiricem teşekkür ederim.Konuşabiliyor,derdini anlatabiliyor olsa kreş derdim kesinlikle ama bu durumda bakıci mantıklı görünüyor.
Eve kamera sistemi kurmayı ve bunu bakıciyla paylaşmayi unutmayın derim şayet bakıcıya bırakacak olursanız.
22 aylık.Kaç aylık ?
Kreş ,konuşması açılır toparlar tuvalet eğitiminide verirler orada22 aylık.
Aynen öyle. Bazen sosyal ihtiyaçlarını karşılamak için biz bile yetersiz kalıyoruz. Arkadaş istiyorlar.bende seneye bahara doğru vericem kreşe 26 aylık olmuş olacak ,artık evde bakıcıda olsa yetemez ,çocuk arkadaş istiyor oyun istiyor ,şuan kim bakarsa baksın kreş gibi olmayacak ,uykusu yemek saati ,bakıcıya verseniz bir süre alışacak tekrar kreş düşüneceksiniz çocuk ikilem yaşayacak ,belki bakıcıyla anlaşamayacaksınız değişecek çocuk başka birine alışmak durumunda kalacak ,her gelen farklı düzen oluşturacak uzar gider bu böyle ,
Öyle bir durumda babası bakabilir diye düşünüyorum. Onun işi daha esnek benimkine göre.Kreş.
Ama krese verirken sunu da unutmayın, çocuklar ilk krese başladıkları yılın yarısını hasta geçirir
Hasta olduğunda iş durumunuz nasıl olacak? Evde kim bakacak?
Tuvalet eğitimini aileden almaması, ilerde bir sorun yaratabilir mi peki? Çünkü tuvalet eğitiminin kişilik oluşumunda önemli bir rol oynadığını biliyorum.Kreş ,konuşması açılır toparlar tuvalet eğitiminide verirler orada
Öyle bir durumda babası bakabilir diye düşünüyorum. Onun işi daha esnek benimkine göre.
Kızım 31 aylıkken kreşte aldı tuvalet eğitimini. Şuan 3,5 yaşında. Öğretmenler bizden daha bilinçli bu konuda, kaç çocuğa aynı eğitimi vermişler düşünün, deneyimleri oldukça fazla. Biz hiç sorun yaşamadık. Gayet keyifli, mutlu, istekli bir şekilde 4-5 günde bıraktı bezi. Önemli olan güvenilir bir yer olduğuna emin olmanız.Tuvalet eğitimini aileden almaması, ilerde bir sorun yaratabilir mi peki? Çünkü tuvalet eğitiminin kişilik oluşumunda önemli bir rol oynadığını biliyorum.