- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.211
- Konu Sahibi Karabiberim123
Oğlum 33 aylık. Ben oğlum 19 aylıkken işe dönmek zorundaydım. Şu zamana kadar bakıcı ile ilerledik. Bakcıı ile sorun yaşamaya başlayınca zaten artık kreşe başlama zamanı da yaklaşınca kreşe verme kararı aldık. Evimizin cok yakınında bir anaokulu var normalde 36 ay itibari ile alıyoruz dedi ama oğlum konusuyor tuvalet eğitimi var diye alırız dediler. O an sanki dünyalar benim oldu. Başka Bi şey neredeyse sorgulamadan tabiri caizse balıklama atladım. Fiyat uygun eve yakın gayet uygundu bu açılardan. Oryantasyon süreci yapmıyroz dediler. Mantıgım Bi türlü almadı. Ağlayacakmış ama alışacakmıs. Hatta sizin oryantasyon süreniz uzun oğlunuz daha kolay adapte olur sizden gibi bir cümle de kurdular. Mantıklı gelmedi kendim oryantasyon süresi yapıcam dedim ilk gün 4 saat gibi Bi süre kaldı iki günde 3 saat kaldı her seferinde ağlayarak bıraktım. Gün içinde ben sorunca resim attılar hep ağlak halde aşırı belli. Almaya gidince ağladı son gün bir tek ben artık okulda ağlamıcam dedi. İçim Bi acıdı. Diğer kafama takılan da yaş grubu büyük çocuklarla aynı sınıfta. Zaten gördüğüm 1 sınıf var 13 cocuk saydım. Ve 4 - 5yaş bile var. Bi resim atmışlar önündeki kağıtta 2 yazılı. Birde kalem vermişler oğlum 2 yazcakmıs. Bu cocuk daha kalem tutmayı bilemez nasıl 2 yazsın. Çok uygun gibi görünmedi. Bugün başka bir kreşe gidicem. İşin kötü tarafı oryantasyon süresi için izin aldım 5 gün ve kaldı 3 günüm