• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kreş için almamı önerdiğiniz şeyler?

Bugün bana ekstra sıcak geliyor nedense, eşimin ailesi burada yaşıyor biz de tatillerde geliyoruz 🤗 sadece AVM gezebiliyoruz resmen bir de akşam olunca sahil onun dışında klimadan çıkamıyor insan 😢
Evet klimanın mucidi için mevlüt yapasım var 😂

İhtiyaç listesini kreş belirliyor zaten hani sizin özel olarak almanız gereken sadece suluk ,kimi kreşler çantayı bile kendileri veriyor bizim kreşimiz öyleydi mesela. Biz özel çanta almadik.alti bezliyse zaten bez falan olacak şeyler ,onun dışında hani kılık kıyafet yedek klasik.carsaf yastık pike yorgan vs uyku saati için.

İhtiyaç listesini kreş belirliyor zaten hani sizin özel olarak almanız gereken sadece suluk ,kimi kreşler çantayı bile kendileri veriyor bizim kreşimiz öyleydi mesela. Biz özel çanta almadik.alti bezliyse zaten bez falan olacak şeyler ,onun dışında hani kılık kıyafet yedek klasik.carsaf yastık pike yorgan vs uyku saati için.
Teşekkür ederim 🤗🌸

Çoğu yazılmış zaten , tavsiyem bol bol kıyafet alın:) çünkü yetişmiyor:) ve çorap:):) iç çamaşırı bir de :) kırtasiye malzemelerine ya liste verirler yada ücret talep ede bilirler siz kıyafete yatirim yapın şimdiden :)
Çok teşekkür ederim. Geçen gün çıkıp birkaç uzun kollu birkaç da kısa kollu takımlar aldım bir kreş çantası daha sipariş verdim bugün. Karşıma çıktıkça takım almaya devam edeceğim kombin kolaylığı oluyor diye takıma yöneldim hep. Çorap atlet de temin etmeye başlayım biraz indirip kovalayıp 🤗🌷

Biz de ağustos ortasında başlatacağız inşallah. Tedirginlik ve heyecanla karışık duygular içindeyim. Suluk dışında bir şey almadım henüz. 🥲
İnşallah kolayca bir alışma süreci geçirirsiniz hemen adapte olur 🤗🌸

Kreş yönlendiriyor aslında. Ay çok tatlı heyecanlar 🥰 benim oglanlar yıllarca kreşe devam ettiği için o heyecan kalmadı tabii elime ne geçerse çantaya koyup gönderiyorum hey gidi 😅😅 bol çamaşır yelek vs gibi kıyafetler önereceğim ben de. Diğerleri söylenmiş zaten.

Merhaba hanımlar 🌸
Bu sene kızım kreşe başlayacak inşallah (Eylül'de 23 aylıkken başlayacak)
Kreş için alışveriş yaptınız mı neler aldınız, nelerden bol bol lazım aklınıza gelen şeyleri yazabilirseniz çok memnun olurum ben de ona göre bakayım 😊
Mesela şimdilik sırt çantası aldım minik içine ne koyacağımı da bilmiyorum sevimli buldum aldım duruma uzaklığım bu şekilde yani siz anlayın 😂
Bende oğlum bu ayın sonunda başlayacak ama dört yaş bitiyor bizim. Müdürümüz okul çantasını kendisi veriyor. İçine bir ucu kapalı terlik sadece kreşte giyecek. Bir ıslak mendil iki takım elbise istedi tuvalet alışkanlığı olduğu için ekstra başka bir şey istemedi. Kırtasiye listesi atacak onu alacağız.

Kreş yönlendiriyor aslında. Ay çok tatlı heyecanlar 🥰 benim oglanlar yıllarca kreşe devam ettiği için o heyecan kalmadı tabii elime ne geçerse çantaya koyup gönderiyorum hey gidi 😅😅 bol çamaşır yelek vs gibi kıyafetler önereceğim ben de. Diğerleri söylenmiş zaten.
Gerçekten hem tatlı hem buruk bir heyecan çünkü çok küçük daha, üzülüyorum yani bir taraftan yavruma 😢 evet temin etcem inşallah kısa zamanda bu yazılanları🤗
Bende oğlum bu ayın sonunda başlayacak ama dört yaş bitiyor bizim. Müdürümüz okul çantasını kendisi veriyor. İçine bir ucu kapalı terlik sadece kreşte giyecek. Bir ıslak mendil iki takım elbise istedi tuvalet alışkanlığı olduğu için ekstra başka bir şey istemedi. Kırtasiye listesi atacak onu alacağız.
Ne güzel ben de 4 yaşta verebilseydim keşke imkan olsaydı da. Evet kreş için panduf ya da terlik tarzı bir şey de temin etcem bakalım. Liste verilirse o şekilde hallederiz artık sağ olun🌸

Back