• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kreş için almamı önerdiğiniz şeyler?

WunderLostWunderLost hesabı doğrulanmış üye.

Yaprak döker bir yanımız, bir yanımız bahar bahçe
Pro Üye
Anneler Kulübü
24 Mart 2020
9.926
35.711
498
32
Merhaba hanımlar 🌸
Bu sene kızım kreşe başlayacak inşallah (Eylül'de 23 aylıkken başlayacak)
Kreş için alışveriş yaptınız mı neler aldınız, nelerden bol bol lazım aklınıza gelen şeyleri yazabilirseniz çok memnun olurum ben de ona göre bakayım 😊
Mesela şimdilik sırt çantası aldım minik içine ne koyacağımı da bilmiyorum sevimli buldum aldım duruma uzaklığım bu şekilde yani siz anlayın 😂

Sırt çantası ,suluk ve kreşin içinde giymek için panduf yada ayakkabı. Bazıları ıslak kirli torbası alıyor ama bizim kreş poşete koyup gönderiyor ihtiyaç duymadım😁 eğer bezliyse okula bez ve ıslak mendil bırakırsınız.
Onun dışında bir şey alınacaksa kreş ister
Bir de bol bol rahat kıyafet, çünkü yemek yerken falan çok kirletiyorlar küçük yaşlarda. Ben cigitten bol bol eşofman takımı almıştım çocuk rahat ediyor, takım olunca da kombin derdi olmuyor😁😁Her gün sırt çantasına 2 yedek kıyafet koyuyordum ben.
Bir de çantasına bir tarak ve toka koyuyorum ben , sağ olsun öğretmen benim yapamadığım saç modellerini yapıyor😁
Bir de çoğu okul kırtasiye parası alıyor ama bazıları liste verip sizin almanızı istiyor, okulunuzdan bunu öğrenebilirsiniz.

Sırt çantası ,suluk ve kreşin içinde giymek için panduf yada ayakkabı. Bazıları ıslak kirli torbası alıyor ama bizim kreş poşete koyup gönderiyor ihtiyaç duymadım😁 eğer bezliyse okula bez ve ıslak mendil bırakırsınız.
Onun dışında bir şey alınacaksa kreş ister
Bir de bol bol rahat kıyafet, çünkü yemek yerken falan çok kirletiyorlar küçük yaşlarda. Ben cigitten bol bol eşofman takımı almıştım çocuk rahat ediyor, takım olunca da kombin derdi olmuyor😁😁Her gün sırt çantasına 2 yedek kıyafet koyuyordum ben.
Bir de çantasına bir tarak ve toka koyuyorum ben , sağ olsun öğretmen benim yapamadığım saç modellerini yapıyor😁
Bir de çoğu okul kırtasiye parası alıyor ama bazıları liste verip sizin almanızı istiyor, okulunızdan bun
Yaa elleriniz dert görmesin uzun uzun yazmışsınız çok teşekkür ederim. Cigit takımlara bakayım hemen o aklıma gelmemişti ve panduf bakayım sağ olun heyecanlıyım biraz inşallah alışma sürecimiz de kolay olur 🤗🌸

Yaa elleriniz dert görmesin uzun uzun yazmışsınız çok teşekkür ederim. Cigit takımlara bakayım hemen o aklıma gelmemişti ve panduf bakayım sağ olun heyecanlıyım biraz inşallah alışma sürecimiz de kolay olur 🤗🌸
İnşallah su gibi akar gider🥰🥰siz rahat olun acele etmeyin yeter. Psikologlar tam alışmanın 2 ayı bulduğunu söylüyor. Yani kapıdan ağlamadan da girse okul içine , arkadaşlarına , onlarla birlikte olmaya alışması baya sürüyor. O yüzenden çocuğun ritmine uyun hiç acele etmeyin, siz onun endişeaini anlayıp yanımda oldukça alışacak merak etmeyin.Bir de okuldan çıktıklarında fazla ağlayıp huysuz olabiliyorlar aklınızda olsun siz sakince sarılın, endişelenmeyin. Çünkü okul sonuçta ailesi değil orada regüle olamıyor okul çıkışlarında en güvendiği kişiye yansıtıyor bunu.
Panduf da bir yazlık bir kışlık alabilirsiniz

İnşallah su gibi akar gider🥰🥰siz rahat olun acele etmeyin yeter. Psikologlar tam alışmanın 2 ayı bulduğunu söylüyor. Yani kapıdan ağlamadan da girse okul içine , arkadaşlarına , onlarla birlikte olmaya alışması baya sürüyor. O yüzenden çocuğun ritmine uyun hiç acele etmeyin, siz onun endişeaini anlayıp yanımda oldukça alışacak merak etmeyin.Bir de okuldan çıktıklarında fazla ağlayıp huysuz olabiliyorlar aklınızda olsun siz sakince sarılın, endişelenmeyin. Çünkü okul sonuçta ailesi değil orada regüle olamıyor okul çıkışlarında en güvendiği kişiye yansıtıyor bunu.
Panduf da bir yazlık bir kışlık alabilirsiniz
Yaa böyle de insan üzülüyor kreş için aldığım çantayı denemek için takınca bile duygulandım ben hemen. Çok doğru söylüyorsunuz her şekilde onu kucaklayan sakince bekleyen taraf olmak için elimden geleni yapacağım. Tamamdır yazlık kışlık alırım tekrardan çok teşekkür ederim tecrübe bu yüzden önemli işte iyi ki sormuşum 🤗🌸

Bu sene kreşe vermeyi niyetlenen bir anne olarak köşeye ilişip duygulandım 🥹🥲 benimki iki ay büyükmüş sadece. nasıl da büyüyorlar ayaklarına taş değmesin🥲 daha geçen gün doğmuş gibi geliyor 🥲
Sormayın öyle küçük geliyorlar ki bana benim için kreş yaşı anasınıfından bir sene öncesi yani ama işte şartlar gereği mecburen veriyoruz. Sonra orda herkes aynı durumda diye teselli ediyorum kendimi öğretmenler görevliler işini iyi yaparsa zarar görmez Allah in izniyle diye avunuyorum.

Merhaba hanımlar 🌸
Kreş için alışveriş yaptınız mı neler aldınız, nelerden bol bol lazım aklınıza gelen şeyleri yazabilirseniz çok memnun olurum ben de ona göre bakayım 😊
Mesela şimdilik sırt çantası aldım minik içine ne koyacağımı da bilmiyorum sevimli buldum aldım duruma uzaklığım bu şekilde yani siz anlayın 😂

Suluk
Saç için fırça
Küçük lastik tokalar
Kreşte kendi giyip çıkarabileceği türde kreş ayakkabısı
öğle uykusu uyuyacaksa yastık, battaniye, çarşaf
Bolca atlet gibi çamaşır

Suluk
Saç için fırça
Küçük lastik tokalar
Kreşte kendi giyip çıkarabileceği türde kreş ayakkabısı
öğle uykusu uyuyacaksa yastık, battaniye, çarşaf
Bolca atlet gibi çamaşır
Öğle uykusu olmayacak muhtemelen ama diğer öneriler için teşekkür ederim 🤗🌸

panduf, suluk,pamuklu rahat kıyafetler,yemeklerden sonra diş fırçalattırıyorlarsa diş fırçası ve macunu
Hmm onu sormak lazım fırçalatiyorlarsa ona göre koyarım teşekkür ederim 🤗🌸

Benim çocuğum hiç olmadı ama sizin durumunuzda olsaydım muhtemelen bol bol yakalık alırdım Başak burcu bir anne olarak 😃
Bi de çorap yedekleri. Yazmış zaten tecrübeli anneler. umarım kızınız da kreşe çabuk adapte olur ve mutlu olur. 🥳

Merhaba hanımlar 🌸
Her kres farkli bir liste verir. Siz kresinizin taleplerini sorun.
Standart ihtiyaclar ise suluk ve canta.

Benim çocuğum hiç olmadı ama sizin durumunuzda olsaydım muhtemelen bol bol yakalık alırdım Başak burcu bir anne olarak 😃
Bi de çorap yedekleri. Yazmış zaten tecrübeli anneler. umarım kızınız da kreşe çabuk adapte olur ve mutlu olur. 🥳
Allah razı olsun güzel dileğiniz için çok teşekkür ederim 🌸🤗 evet yedeklenmesi gereken şeyleri anladım az çok 🤭

Her kres farkli bir liste verir. Siz kresinizin taleplerini sorun.
Standart ihtiyaclar ise suluk ve canta.
Teşekkür ederim 🤗🌸 aslında kreş çalıştığımız şehre dönünce netleşecek hangisi olacağı ben ön hazırlık için açtım konuyu

Bu arada şimdi profilinize baktım da Mersin de mi yaşıyorsunuz hala 🤗 Mavi Mucize Mavi Mucize
Ah maalesef. Hatta bir alışveriş listesi yaptım ama hem pazar arabası hem sıcak, şemsiye alsam yolda nasıl yürürüm onu bilmiyorum. Hayat çok zor şu an 😂

Ah maalesef. Hatta bir alışveriş listesi yaptım ama hem pazar arabası hem sıcak, şemsiye alsam yolda nasıl yürürüm onu bilmiyorum. Hayat çok zor şu an 😂
Bugün bana ekstra sıcak geliyor nedense, eşimin ailesi burada yaşıyor biz de tatillerde geliyoruz 🤗 sadece AVM gezebiliyoruz resmen bir de akşam olunca sahil onun dışında klimadan çıkamıyor insan 😢

Back