Herkese merhaba oğlum 3.5 yaşında bu sene kreşe başladı kasımda el ayak derken arkasına kulakta sıvı birikmesi geniz akıntısı boğaz enfeksiyonu derken beta geçirdi. Arka arkaya özellikle 2 aydır 3 şişe agumentin 1,5 şişe cepax kullandı kandaki crpsimi zor düşürdük 10 a o da maksimum değeri (5) üstünde hala ama doktorumuz anbiyorişi bıraktırdı. Şimdide burnunda iltihap var bademciği ve geniz eti sınırdaymış kbb doktorumuz ameliyat olmalı ama bi tedavi uygulayacağım dedi. Bir karışım berdi burnuna sıkıyoruz kırmızı bir ilaç 3 hafta kullanacağız aynı şekikde flagy wantiseptik kullanıyoruz ateşi 38 üstüne çıkarsa bu sefer enjeksiyonla antibiyotik başlanılacak. Artık kanında enfeksiyomdan hep kötü hastalıklar düşünmeye başladım. Üstelik 5 aylık oplum var ama hastalıklardam panik atak geçirdiğim için antidepresana başlamak zorunda kaldım. Kreşe 3 haftadır göndermiyorum antibiyotik kullanırken nasıl kanında enfekyon çıktı diyorum. Ateşi bi inio bi çıkıo artık yıldım. Evde kardeş olduğu için birax psikolojik de hastalık yaşadıpını söylüyor bazı doktor ve çevremdeki yakınlarım. Eşim de işi gereği amerikaya gidip geliyoe çocuk babayı da özlüyor okula gitmesiği ve kardeşini de evde ilgilenildiğini de görünce kıskanıyor haliyke okuldakende bu kdr. Ayrıca çocupum alerjik bir çocuk çilek domates kakao süt yumurta toleranslı alerjisi var. Doktorlarımız alerjik çocuklarda daha çok bu hastalıkların sirayet ettiğinis öylüyor. Bebekliğinden beri de uykuya ilk daldiği bir saat kafası ensesi ve onurlarının oraları terliyor. E bu kadar hasta oluncada bakıyorum kötü hastalık belirtilerine geçmeyen enfeksiyon düşmeyen crp artık çocuğın vücudunda morluk sayar oldum okuldan gelince iyice saplantılı hal almaya başladı bende. Zor bir süreç açıkcası hergüj çocuğı gözlemliyorum biyerim ağrıyor dediğinde hemen bakıyoeum yok lenfoma yok lösemi. Artık ne yapacağımı bilmiyorum hem zedprex hem xanax kullanır oldum öteki bebeğime de bu yüzden artık süt veremiyorum. Ayrıca swnelerdir götürsüğüm çocuk doktoru acaba yetersiz öi diye başka çocuk doktoruna götürsüm agumentinin pandemi sonrası artık etki etmediği ve içtiği kutuların gwreksiz verildiğini de söylediz bu yaşa kadar antibiyotik içmeuen çocuk kreşe başladığından bu tana neredeyse 5 kutu antibiyotik içti. Artık ailem benim kendimi iyi etmemi doktora gitmemi ve biraz tevekkül sahibi olmam gerektiğini söyleyip duruyor ne yapacağımı şaşırdım