esraanne yunusum oğluşummmmmm Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2011 1.231 3 108 Siirt 24 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi esraanne #1 mrb kızlar oğlum 3 yasında hala tam konuşamıo bende krese vermek istiyorum ama ücretlerden bi haberim ne kadar bilen var mı istanbul halkalı da nolur yardımcı olun kızlar
mrb kızlar oğlum 3 yasında hala tam konuşamıo bende krese vermek istiyorum ama ücretlerden bi haberim ne kadar bilen var mı istanbul halkalı da nolur yardımcı olun kızlar
gadjo dilo ben aslında yoğum Kayıtlı Üye 6 Ocak 2012 10.357 9.245 198 24 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi esraanne #2 Çocuğunuzla ilgilenirken onunla konuşmuyor musunuz acaba?
esraanne yunusum oğluşummmmmm Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2011 1.231 3 108 Siirt 24 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi esraanne #3 jooker .!.: Çocuğunuzla ilgilenirken onunla konuşmuyor musunuz acaba? Genişletmek için tıkla... konuşuyorum kitap falanda okuyorum ama tam çözemedi hala konuşmayı
jooker .!.: Çocuğunuzla ilgilenirken onunla konuşmuyor musunuz acaba? Genişletmek için tıkla... konuşuyorum kitap falanda okuyorum ama tam çözemedi hala konuşmayı
ehlimana Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Haziran 2010 3.416 208 363 istanbul 26 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi esraanne #4 bence kreşten önce bir yardım almayı deneyin. bir problem durumu olabilir. ram denen ücretsiz rehberlik araştırma yerleri var. buralara giderseniz size yardım edeceklerdir. çocuğu direk kreşe vermek sorunu çözmeyebilir.
bence kreşten önce bir yardım almayı deneyin. bir problem durumu olabilir. ram denen ücretsiz rehberlik araştırma yerleri var. buralara giderseniz size yardım edeceklerdir. çocuğu direk kreşe vermek sorunu çözmeyebilir.