- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.985
- Konu Sahibi Smoothieee
Buradaki mantık öyle değil.
Çocuk öğlen yemeği döktüğü salçalı kıyafetle ya da ayran lekesiyle eve gelecekse, yani öğünün üstünden 5 saat geçmiş, ıslaklığı kurumuş ise neden koyuyorum ben?
Alt için değil gayet şapka beresine kadar yedekle yollanıyor, bu okulun talebi.
Boya lekesi amenna gıkım çıkmaz zaten ama parka çıkmış, her yeri toz çamur içinde tekrar sınıfa girip ders yapmış yetmemiş eve gönderilmiş.
Hijyen bu olayın neresinde?
Bunu yapmayan bir öğretmenin çocuklar bahçeden geldiğinde ellerini yıkatacağını hiç sanmıyorum.
Ayrıca okulda değil gayet evden her gün götürülüyor, çoğu okul böyle
Hijyen ile ne alaka? Cocuklari çok fazla steril ortamda tutmak onlari daha kötü eder. Ne bilim özelikle yazin mesela kizim sanki kumun içinde banyo yapmiş gibi. Saçlarinda kum var. Kiyafeti lekeli çünkü oynayip düştü
Bunu sorun yapmak aklimin ucundan bile geçmedi. "Hoff yine alacale banyo yapacak" diye söylensemde, mutlu oluyorum çocuğumu o şekilde görünce. Eğlendi diyorum. Ve okula ilk başladiğinda evet öglen yemeğinden kalmiş lekeler ile eve geliyordu. Döke saça öğrenecek diyordum ben. Neticede evdede kiyafeti kirlendiğinde hemen değiştirmiyorum.
Okulun herşeyin yedeği istemesi saçma evet. Kizim 2.5 yaşinda okula başladi, ondan öncede kreşe gidiyordu. Iki yerdede bir iki pantalon, bluz ve alt çamaşiri yedekten tutuluyordu, onun 'kutusunda'.
Fark ediyorumda Türkiyede elit olmak çok yanliş anlaşiliyor. Antin kuntin şeyler. Zenginler "back to basics" yaparken, bizimkiler nasil abartsak derdindeler.