Pilav Tarifleri Krepin Icinde Süpriz Sebseli Pilav-Resimli

yani pilavlısını kesin denycemde birde doğru düzgün krep tarfi bulamıyordum anneminkiler gibi olmuyordu yaptıklarım. baktım seninkiler anneminkilere benziyor göz göz olmuş. eminim yumuşacıkk. ben nette bi iki tarif denedim kayış gibi oldu. olmadı değil oluyor ama işte anneminkinin tadını bulmaıyorum. krebinde miktarlarını aldım yani...

:kedi::kedi::kedi:
canimsin ya
demek anneninkilere benzettin
ne mutlu bana
benim bu kreplerimde anne tarifi zaten
yani annemden ögrendim
insallah yapinca en az anneninkiler kadarda tad alirsin tatlisim
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

oft.dan takip ediyordum son msjları bu başlık ilgimi çekti ama daha tıklarken aklıma bu fikir bu konu sizindir diye geldi yanılmamışımda:))

hep sizden ilginç farklı lezzetler fikirler alıyorum:) bunuda denemek isterim ama ben henüz pek yemek yapmadım:) bir ara bunların hepsini denemek istiyorum.

maşallah ve elinize sağlık:)

incitanemmm dün yaptım misafirlerime kuzucumm.. şöylekiii krep süper ötesi oldu. kayış gibi olmadıı. süperdii yumuşacıkk. içinee kıymalı harç doldurdumm kare bohça kapadım biraz cıvık yani çok katı olmayan bir beşaamel hazırladım döktüm üstünee bir dilimde kaşar.. ay tadı nasıl oldu anltamamm sanaa.. misafirler ikinciyi istedi heppp.... ama ana malzeme krep önemliydi kayış gibi olsaydı bitmiştimmm.... tarifine sağlık kuzucummm

bende kac kere ugrastım krep ypmak için becerememiştm bi şeyi fazla gelyrdu bide böyle denycm normal tavadayken yag falan koyuyrmusun tavaya

:kedi::kedi::kedi:
oy canim benim
eksik olma cok tskler bu baldan tatli sekermi seker yorumun icin
inan utandim
beni az cok tanimis bilmissindir
pratik lezzetleri seviyorum
:kedi:hos elimdende anca onlar geliyo:kedi:
ama sunumu özel ve güzel olsun istedigim icinn
farkliliklarida cok seviyorum
kendinede haksizlik etme canim
el elden üstündür
isin basina bir gecdinmi eminimki yaparsin
benim ilk yaptigim lezzetlerdendir krep inan bana
ve ssükür hic basarisiz olmadim
denersen yorumunu mutlaka beklerim

helal olsun ya masallah sana canim
krepin tutmus olmasina
özelliklede annenin krep kivaminda olmus olmasina inanki cok sevindim
cok mutlu oldum
marifet birazda yapan ellerde fistigim
icine sevginide katmissin
süper ötesi olmus demekki
ellerine saglk
misafirlerinede mahcup olmamissin ya
ne mutlu bana
cansin sen tskler yorumun icin

bende kac kere ugrastım krep ypmak için becerememiştm bi şeyi fazla gelyrdu bide böyle denycm normal tavadayken yag falan koyuyrmusun tavaya

denemeni tavsiye ederim canim
umarim basarili olursun
normal tavada yaptigim zaman cok hafif tereyagi sürüyorum
krep yapismasin ve güzel cevrilsin diye
umarim denersin
yorumunu beklerim tatlisim
a.s.a.s.a.s.

canım bu saatte gözlerim ağrıdı yorumların hepsini okuyamadım belki soran olmuştur kusura bakma
misafire yap demişsin bir arkadaşa ben de çok beğendim de yanına ne yapıyorsun misafire?
ellerine sağlık

canım bu saatte gözlerim ağrıdı yorumların hepsini okuyamadım belki soran olmuştur kusura bakma
misafire yap demişsin bir arkadaşa ben de çok beğendim de yanına ne yapıyorsun misafire?
ellerine sağlık

canim söyle düsün pilavin yanina ne yakistiriyosan ondan yap tatlisim
sanirim biz o gün et kizartmisdik yanina
zaten ramazanda yapmisdik iftar icin
pilavimda sebseli oldugundan ya et ya tavuk yapmisdik
tamamen senin damak zevkine kalmis
pilavla neyi yakistiriyosan yapilir canima.s.

pilav bölümünden bir türlü çıkamadım bu da süper yahu paylaşım için çok teşekkürler ellerine sağlık süper vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…