- 10 Aralık 2007
- 25.344
- 26
- 41
-
- Konu Sahibi incitanemtuana
İncimm ellerine sağlıkk canımm süper görünüyor deniyeceğimm inş..
yani pilavlısını kesin denycemde birde doğru düzgün krep tarfi bulamıyordum anneminkiler gibi olmuyordu yaptıklarım. baktım seninkiler anneminkilere benziyor göz göz olmuş. eminim yumuşacıkk. ben nette bi iki tarif denedim kayış gibi oldu. olmadı değil oluyor ama işte anneminkinin tadını bulmaıyorum. krebinde miktarlarını aldım yani...
oft.dan takip ediyordum son msjları bu başlık ilgimi çekti ama daha tıklarken aklıma bu fikir bu konu sizindir diye geldi yanılmamışımda:))
hep sizden ilginç farklı lezzetler fikirler alıyorum:) bunuda denemek isterim ama ben henüz pek yemek yapmadım:) bir ara bunların hepsini denemek istiyorum.
maşallah ve elinize sağlık:)
incitanemmm dün yaptım misafirlerime kuzucumm.. şöylekiii krep süper ötesi oldu. kayış gibi olmadıı. süperdii yumuşacıkk. içinee kıymalı harç doldurdumm kare bohça kapadım biraz cıvık yani çok katı olmayan bir beşaamel hazırladım döktüm üstünee bir dilimde kaşar.. ay tadı nasıl oldu anltamamm sanaa.. misafirler ikinciyi istedi heppp.... ama ana malzeme krep önemliydi kayış gibi olsaydı bitmiştimmm.... tarifine sağlık kuzucummm
bende kac kere ugrastım krep ypmak için becerememiştm bi şeyi fazla gelyrdu bide böyle denycm normal tavadayken yag falan koyuyrmusun tavaya
offoff bu ne böyle
hemen kayıt ettim listeme tarifi
ellerine sağlık
canım bu saatte gözlerim ağrıdı yorumların hepsini okuyamadım belki soran olmuştur kusura bakma
misafire yap demişsin bir arkadaşa ben de çok beğendim de yanına ne yapıyorsun misafire?
ellerine sağlık