Saç Rengi ve Saç Boyama Krepeli balyaj yaptırdım ağlamak üzereyim

istediğin neyi doğru yapıyor ki bu kuaförler zaten..

1-2 hafta bekle sonra düzelttirirsin..

canım bende aynı şeyi yaşarım diye çok korkuyorum bende saçımı eklediğim resimdeki gibi yaptırmak istiyorum ama inşallah yapabilir yoksa bende çok üzülürüm açıkçası Eki Görüntüle 536957

işte benim istediğim bu, sanırım sende buna benzer bişi istiyorsun :)

Aynen canım şükür düzeldi rengi buna yakın sarı şuan mutluyum yani umarım daha fazla açılıp akmaz cilası :18: Çok iyi bi kuaföre yaptırman lazım canım yoksa mafediyorlar saçlarını

Aynen canım şükür düzeldi rengi buna yakın sarı şuan mutluyum yani umarım daha fazla açılıp akmaz cilası :18: Çok iyi bi kuaföre yaptırman lazım canım yoksa mafediyorlar saçlarını
Nasil yaptirdin nasil toparladi sacim benim sacimi da ilk yaptilar krepe olmadi tekrar pakete alip ustune boyadilar daha igrenc simdi dipleri kizil kizil uclari sari tiftik tiftik igrenc bisey oldu . Kendi dogal sac rengime koyu kullu kumrala boyatirsam kizillik gider mi aktikca da o sarilar biraz golgeliymis gibi durur mu ?

canim konu geçmis ama roflelerin ne durumda bisey yaptin mi ben de henüz yeni yaptirdim ve gözüme cok beyazimsi acik renk küllu gibi geliyor. aktimi sonradan o beyazlik senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…