Saç Rengi ve Saç Boyama Krepeli balyaj yaptırdım ağlamak üzereyim

istediğin neyi doğru yapıyor ki bu kuaförler zaten..:22:

1-2 hafta bekle sonra düzelttirirsin..:31:

canım bende aynı şeyi yaşarım diye çok korkuyorum bende saçımı eklediğim resimdeki gibi yaptırmak istiyorum ama inşallah yapabilir :( yoksa bende çok üzülürüm açıkçası :( Eki Görüntüle 536957

işte benim istediğim bu, sanırım sende buna benzer bişi istiyorsun :)

canım bende aynı şeyi yaşarım diye çok korkuyorum bende saçımı eklediğim resimdeki gibi yaptırmak istiyorum ama inşallah yapabilir :( yoksa bende çok üzülürüm açıkçası :( Eki Görüntüle 536957

işte benim istediğim bu, sanırım sende buna benzer bişi istiyorsun :)

Aynen canım şükür düzeldi rengi buna yakın sarı şuan mutluyum yani :16: umarım daha fazla açılıp akmaz cilası :18: Çok iyi bi kuaföre yaptırman lazım canım yoksa mafediyorlar saçlarını :50:

Aynen canım şükür düzeldi rengi buna yakın sarı şuan mutluyum yani :16: umarım daha fazla açılıp akmaz cilası :18: Çok iyi bi kuaföre yaptırman lazım canım yoksa mafediyorlar saçlarını :50:
Nasil yaptirdin nasil toparladi sacim benim sacimi da ilk yaptilar krepe olmadi tekrar pakete alip ustune boyadilar daha igrenc simdi dipleri kizil kizil uclari sari tiftik tiftik igrenc bisey oldu . Kendi dogal sac rengime koyu kullu kumrala boyatirsam kizillik gider mi aktikca da o sarilar biraz golgeliymis gibi durur mu ?

canim konu geçmis ama roflelerin ne durumda bisey yaptin mi ben de henüz yeni yaptirdim ve gözüme cok beyazimsi acik renk küllu gibi geliyor. aktimi sonradan o beyazlik senin:43:

Back