Saç Rengi ve Saç Boyama krepee balyajjı olanlar yardımm

canım sordum kendisine tlden şimdi... zemin en acık kumralmış canım... uclarına platin yaptırmıstı il boyada dedi.. sonra yogunlastırmıs sonraki fotolarda zemin en acık kumralmış...

canım sordum kendisine tlden şimdi... zemin en acık kumralmış canım... uclarına platin yaptırmıstı il boyada dedi.. sonra yogunlastırmıs sonraki fotolarda zemin en acık kumralmış...

cnm çok teşekkr edrım haftaya falan ceserat edeblrsem açtrmaya yaptrcam aynen böle isticem açık kumral uçları sarı umarım yanmaz saçım brdaha 2 yılda zor toparladım ama koyu ve düz renktende çok sıkıldım şmdı koyu kestanenın uçlarına sarı da atılmaz berbat bı renk olur sanrm mecbr açılacak tekrar teşkr edrım cnm ilglendığın için.

canım bide sana tawsiye.. acıcı olarak bitkisel acıcı denen birsey uyguluyo benim kuaförüm.. en az sewiyede yıpranma... cok güzel acıyor sacı yıpranma oranı cok az.. kuaförüne sor bakalım ne kullanıyor acıcı olarak istersen ben adını alabilirim senin için kuaförümden acıcının adının.. seni ekleyeyim ark olarak bak benim saç rengime

tamam canım bakıorum sende sorarsan kuaförune çok sevınırm çnkü yıpranmasnı ıstemıorum artık saçımın.

cnm baktım saç rengıne çok gsel bi sarı benım eskı saç rengım bu arada gözlerınde çok gselmiş maaşalah sen kuaförne sorarasan açıcıyı yazarsan çok sevnrm cnm..

bu krepe balyaj mı, çok güzelmiş:97:
ben de düşünüyorum balyaj ama çeşitleri varmış galiba papatya balyaj krepe balyaj falan, bunların farkları nedir acaba?

cnm papatya balyajı ilk defa duydum ama krepe balyaj saçın uçları alınıyor bellı kısmına sarı balyaj atlıor o işte bende ondan yaptracam

Zemin rengi baya bi karışık.
boya üstüne boya diyebilirim.Küllü renk olsun diye küllü kumral,açık küllü kumral tekrar küllü kumral boyandı.Renk hep turuncuya gitti.En son kuforde balyaj yaptırcağım zaman orta kumrala boyadılar balyajını yaptılar.
Erdem Kıramer Kuaför'de ki çalışanlarda soylemıstı çok güzel olmuş diye.Hımmm dedi demek ki iyi bi iş çıkarmış benim kuaför

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…