• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarım kısacık gün be gün birlikte görelim uzamasını :)

gazoz 666 ınanmıyorsan deneme cnm ama burda deneyenler var forumları dolas bak ıstersen memnun kalanlar cok yanı
bu arada bnde sıze katılıyorum kızlar :)
bnım sacım koyu kestane ama bn sarı sevıyorum ve sarı dha cok yakısıyor acıcı denemıstım onceden ama saclarım kotu olmustu bu yuzden acıcıdan vazgectım eylulden berı sacımı fıldısı sarısına boyayarak rengını baya bı actım ama dıpten sıyahlar cıkıyo hemen saclarım yıprandı bnmde masa ve duzlestrıcı vazgecılmezımdır bu arada bnde sınemakılı tarıfı denıycem bırde sarmısaklı sampuan olayını nasıl yapıyoruz bı kutu sampuanın ıcıne mı sarmısakları ezıp koyayım yoksa az az mı karıstrayım ?

Sinemaki nedir kizlar ya??

kuru bir ot..

AKTARLARDA satılıyor

bazıları demleyip çayını içiyor(bağırsak sistemi için)

sinamekili kürde.. bir tutam sinamekiyi suda kaynatıp demliyoruz içine 1 ampül bemix ve 1 kaşık badem yağı koyup saçımıza uyguluyoruz.. 2-3 saat saçda bekletip yıkıyoruz..

sinameki otu istiyorum dediğinizde veriyorlar 1.5-2 liralık bile alsanız baya bi gidiyor..

bende takipdeyimmm:1:
gecen sene 8 kür uyguladım ve saçım uzamıştı.. denemiş olmasam belki bende inanmazdım ama bizzat denedim okeyledim..
şuan dökülme kansızlık gibi problerim var atlatimm tekrar başlıcam..
saçları gürleştirdiğide doğru uzattığıdaaa..

takipteyimmm..

Son düzenleme:
umarım bütün bu çabalar istediğin sonucu en kısa zamanda almanı sağlar tatlım.uzatmasa bile çok bakımlı saçlar elde edeceğin kesin.ben de 5 kür sinamekili kür yaptım ama sonrasında sıkıldım ara verdim. Ama dikkat ettim ki entele otu losyonu saçlarımı sinamekili küre göre daha çok ve hızlı uzatıyor.

gazoz 666 ınanmıyorsan deneme cnm ama burda deneyenler var forumları dolas bak ıstersen memnun kalanlar cok yanı
bu arada bnde sıze katılıyorum kızlar :)
bnım sacım koyu kestane ama bn sarı sevıyorum ve sarı dha cok yakısıyor acıcı denemıstım onceden ama saclarım kotu olmustu bu yuzden acıcıdan vazgectım eylulden berı sacımı fıldısı sarısına boyayarak rengını baya bı actım ama dıpten sıyahlar cıkıyo hemen saclarım yıprandı bnmde masa ve duzlestrıcı vazgecılmezımdır bu arada bnde sınemakılı tarıfı denıycem bırde sarmısaklı sampuan olayını nasıl yapıyoruz bı kutu sampuanın ıcıne mı sarmısakları ezıp koyayım yoksa az az mı karıstrayım ?

aman tanrım neler olmuş girmeyeli :) bi kullanımlık şampuana bi tatlı kaşığı çam terebentin ve yarım diş sarımsak canım bnm. bu arada dün yıkadım saçlarımı da resim çekemdim. yarın sabah hallediyorummm mucxxx

kızlar selam. dün sabaha karşı 5 gibi barcelino'landım :) uyudum. 3 buçuk gibi duşa girdim. tabi ki çam terebentinli normal şampuanlama ve defne garlı şampuan ve maskesini kullandım :) bunlar klişe artık :) ve bişey dikkatimi çekti. eskiden benm saçlarım taranırken ve banyoda çok dökülürdü. şimdi tek bir tel bile dökülmedi. hayret ettim. ve asıl inanamayacağınız şey: saçımın rengi de açılıyo. artık barcelinodan mı,terebentinden mi yoksa sinameki küründen mi bilmiyorum ama açıldığına eminim. yarım ton fark etti bence... bi de dibim artık gözle görülüyo. (ama makinem biraz kıytırık oloduğu için siz göremeyebilirsiniz :( neyse fotoları koyuyorum. yorumları alayımmmmm :)

Eki Görüntüle 311948 Eki Görüntüle 311949

ilk fotolarında olduğu gibi saç derin çok görünmüyor sanki daha çok saçın çıkmış gibi harika bu. ben de inşallah uyguladığın yöntemi uygulayacağım. Çok güvendiğim bir kuaförüm vardı berbat bir kesim yaptı saçımı uzatmak istiyorum bakalım. senden aldığım cesaretle başlayacağım.

canım ilk resimde saçlarım yeni boyanmıştı. onunda etkisi olabilir sanırım*-) 2 gün önce sinamekili kürü uyguladım. şimdide barcelino sürdüm saçlarıma. gece resim eklicem. yeni saçlar çıktı mı bilmiyorum. bu arada bi arkadaş entele mi ne bişey demişti o nasıl uygulanıyo bi de onu denesem mi? bi anlatabilir mi bilen ???

evet kızlar selam. 2 gün önce sinamekili kürü uyguladım. bugün de barcelino. işte resimler :) yorumları bekliyorum. sizce bi deişiklik var mı? artı biri şu entele muhabbetini anlatabilir miiii :)))

$IMG_0050.jpg $IMG_0049.jpg $IMG_0048.jpg $IMG_0051.jpg $IMG_0052.jpg

$entele.png

entele bi ot,sirkeyle falan kaynatıp yapan arkadaşlar var ama ben losyonunu kullanıyordum.aktarlarda ya da internette bulabilirsin.losyonu internette 20lira civarı.
kullanımı 2 günde bir temiz saça uygulanıyor.eline eldiven takıp saçına sıkıyorsun (saç çıkartıcı ve uzatıcı etkisinden elinin üstündeki tüyler de etkilenmesin diye) masaj yaparak yediriyorsun.yarım saat 1saat arası bekletip yıkıyorsun ve sonuçta hem yumuşacık hem de 1 ayda 5-6 cm uzayan saçlara sahip oluyorsun:39:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 314377

entele bi ot,sirkeyle falan kaynatıp yapan arkadaşlar var ama ben losyonunu kullanıyordum.aktarlarda ya da internette bulabilirsin.losyonu internette 20lira civarı.
kullanımı 2 günde bir temiz saça uygulanıyor.eline eldiven takıp saçına sıkıyorsun (saç çıkartıcı ve uzatıcı etkisinden elinin üstündeki tüyler de etkilenmesin diye) masaj yaparak yediriyorsun.yarım saat 1saat arası bekletip yıkıyorsun ve sonuçta hem yumuşacık hem de 1 ayda 5-6 cm uzayan saçlara sahip oluyorsun:39:

bi ayda 5-6 cm bana hiç inandırıcı gelmedi. sen ne kadar süre kullandın? neden bıraktın?

valla inanıp inanmama kısmı sana kalmış :)herşey herkeste aynı etkiyi göstermiyor. benim saçımı entele kullanmaya başladığımda ölçtük 1ay sonra gene ölçtük 5.5cm uzamıştı. "entele otu losyonu" diye arattırırsan kk çok fazla kullanan var.ben maddi nedenlerden dolayı bıraktım ama en kısa zamanda yeniden başlamayı düşünüyorum:5:

Son düzenleme:
valla inanıp inanmama kısmı sana kalmış :)herşey herkeste aynı etkiyi göstermiyor. benim saçımı entele kullanmaya başladığımda ölçtük 1ay sonra gene ölçtük 5.5cm uzamıştı. "entele otu losyonu" diye arattırırsan kk çok fazla kullanan var.ben maddi nedenlerden dolayı bıraktım ama en kısa zamanda yeniden başlamayı düşünüyorum:5:

peki 20 tl civarı fiyatı var dedin. sadece saç diplerine mi kullanıosun yoksa saçın tmmına mı? bi kutusu ne kadar süre gidiyo ?

15tlye bulanlar da var ama ben bi türlü denk gelmedim öyle ucuzcu bi aktara :2: bu yüzden netten sipariş verdim kampanya vardı o ara.
sadece saç diplerine uygulanıyor.bir ayda 2şişe kullandım ben.

hadi yaaa. o zaman bi ay bu bakımı yapmış bulunayım bi de onu deniyeyim bakalım... ne dersiniz kızlar ?????

evet kızlar selam. 2 gün önce sinamekili kürü uyguladım. bugün de barcelino. işte resimler :) yorumları bekliyorum. sizce bi deişiklik var mı? artı biri şu entele muhabbetini anlatabilir miiii :)))

Eki Görüntüle 314298 Eki Görüntüle 314297 Eki Görüntüle 314296 Eki Görüntüle 314299 Eki Görüntüle 314300

cnm diplerde baya fark ediliyo yani sanırım 10 gün falan oldu bakıma başlayalı ama fark etmiş bende şampuanıma çam terebentin koymuştum ya saçlarım azda olsa uzadı herkes fark ediyo kuaförüme 20 gündür gitmiyordum pazar günü gittim hiç bişey demeden bana baktı saçlarımı açtı saçın uzamış senin kolay uzamaz dedi:) nerden fark ettin dedim saçı ve kestim kısım nerden dersen arkadaki katların normal saçına gelmiş katlardan uzamış dedi bende söyledim :):):):):) bende alayım dedi çok güldüm bemiksi aldım bizim işyeri doktoruna sordum işe yarar dedi bepantende katın dedi hatta sigortadan yazdı :):) normal fiyatı 4 lira sigortadan 1 lira bu akşamda badem yağını ve sinameki alıp başlıyorummm bakalım neler olacak

Back