Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sordum kendisine tlden şimdi... zemin en acık kumralmış canım... uclarına platin yaptırmıstı il boyada dedi.. sonra yogunlastırmıs sonraki fotolarda zemin en acık kumralmış...
cnm çok teşekkr edrım haftaya falan ceserat edeblrsem açtrmaya yaptrcam aynen böle isticem açık kumral uçları sarı umarım yanmaz saçım brdaha 2 yılda zor toparladım ama koyu ve düz renktende çok sıkıldım şmdı koyu kestanenın uçlarına sarı da atılmaz berbat bı renk olur sanrm mecbr açılacak tekrar teşkr edrım cnm ilglendığın için.
canım bide sana tawsiye.. acıcı olarak bitkisel acıcı denen birsey uyguluyo benim kuaförüm.. en az sewiyede yıpranma... cok güzel acıyor sacı yıpranma oranı cok az.. kuaförüne sor bakalım ne kullanıyor acıcı olarak istersen ben adını alabilirim senin için kuaförümden acıcının adının.. seni ekleyeyim ark olarak bak benim saç rengime
canım bide sana tawsiye.. acıcı olarak bitkisel acıcı denen birsey uyguluyo benim kuaförüm.. en az sewiyede yıpranma... cok güzel acıyor sacı yıpranma oranı cok az.. kuaförüne sor bakalım ne kullanıyor acıcı olarak istersen ben adını alabilirim senin için kuaförümden acıcının adının.. seni ekleyeyim ark olarak bak benim saç rengime
bitkisel elmas acıcıymış canım...
tamam cnm ben kuafrume sölerım bunu onunla açsın madem çok yıpratmıyor..tekrar teşekkr edrım cnm ilglendığıın için..
kızlar bu renk süpermiş ya..bunda platinlik yok degilmi?
var süperim platinlik... Bak üstte söyledim yıpranma en az sekilde olan acıcıyı.. Gercekten güzel acıyor...
canım ben eklediğim fotodan bahsediyorum ama
ewet tatmıl senin ekledigin foto... Onda var tatlım platşnlk... Cünkü bazı bölgelerde tonlar daha acık
rica ederim canım.. inşş en güzeli olur.. öptümm :)
kızlar bu renk süpermiş ya..bunda platinlik yok degilmi?
cnm komple açılmş platıne benzıor platın röfle gbi bu saç
sagolun kızlar
bak bakalım umarım istediğin rengi elde edersin
Eki Görüntüle 139294
Eki Görüntüle 139295
Eki Görüntüle 139296
bu krepe balyaj mı, çok güzelmiş:97:
ben de düşünüyorum balyaj ama çeşitleri varmış galiba papatya balyaj krepe balyaj falan, bunların farkları nedir acaba?