canım benim kız kardeşim kullandı alt zemin en acık kumral uclarına sarı krepe yaptırtı.. cok spor ve raketli bi saçtı sıkıldı 2 sene sonra.. kolay dönülen rek oldugu için bakır karamel su an saçları.. ama ben hep o saçını cok begenmişimdir...
canım sağol ilglendğin için en alt zemını açık kumralmı kullandı kardeşin aslında fındık kabuğuda güzel olur aşağılar sarı ama kararsz kaldım bi de koyu kestaneden açıcam saçımı yanarsa dıye de düşünuorum
rica ederim canım ewet en acık kumral kullandı ama cok hos durdu faceden bulmaya calısıyorum fotosunu su anda 3 numara kız kardeşimin saçları krepe bulup atıcam senin için ffoto :)
saç rengine destek istedin yoksun tatlım.. snin için foto yükledim.. :)
valla inceleyerek örneklere bakarak dogru rengi buluyoruz.. su kardeşimin saçı bakır ilk fotodaki gibi... ama ben krepeyi cok begeniyorum.. co hareketli ve spo bi saç..
bak bakalım umarım istediğin rengi elde edersin
Eki Görüntüle 139294
Eki Görüntüle 139295
Eki Görüntüle 139296
cnm senın yolladığın saç renklerınden bi tanesını çok beeğendım karamel gbıydı ucu açıktı o sanrm karamele boyadıktan sonra braz açılmş şeklıydı saçın öyle ıstıorum bende
hangisi canım 1. 2. 3. fotomu
cnm ilk sayfada yollamştın 3 bayan var resımde orda düz saçlı olan karamel uçları sarı gbı sanrm onu çok beğendım
ewet canım onun saçlardazemin karamel.. uclar platın car.. bakayım tümden görünümüde olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?