TirstinmiBak peri laf ettiğinde beni de bole koru abla tamam mı
Vurun kırbacı minigeZor gibi :)
Abla yalnız minigi fena gaza getiriyoz bukadar yeter yapmasın bişeyZor gibi :)
Daha yazmıyorum tarifindeTirstinmi
Yok ya korkmayın ne yapabilir:)Abla yalnız minigi fena gaza getiriyoz bukadar yeter yapmasın bişey
Yarın burda bazarrrr var gerisini sen düşünAbla yalnız minigi fena gaza getiriyoz bukadar yeter yapmasın bişey
Ellerinize sağlık, yarışmada başarılar dilerim
Yok yok azcik ustlerden almissss
Sırıtan danilo da yok bu seferYok ya korkmayın ne yapabilir:)
Harbi minik ne yapcak ablaYok ya korkmayın ne yapabilir:)
Anaaaa nananin yeriymis burası karıştırdımYarın burda bazarrrr var gerisini sen düşünşimdi değil ama bahçem bir ay sonrası fena olacak tarife yazmayan ağırdan alan smile
Beni sinir etme zayıflığımla döverim seniTeşekkür ederim canım
Kesin gözler 4 numara
Nana kimkiLokum gibi olmuştarif aşamasını izlerken bile içime bir hafiflik hissi verdi. Bu Ramazan'da yapacağım tarifini canım. Ellerine sağlık nefis görünüyorlar. Başarılar ve şanslar seninle olsun.
Nana kim ki...Nana bir şaheser o bir dünya klasiği
I'm şişko ne olmuşBeni sinir etme zayıflığımla döverim seni
Senin kafada benden farksız be minikim huniyi çıkartAnaaaa nananin yeriymis burası karıştırdım
Yarın pazarda yolunu kaybetme miniğimAnaaaa nananin yeriymis burası karıştırdım
I am xx şişko nolmusI'm şişko ne olmuş
Yok kız küçük bir pazar görsen pazar demeye utanirsinYarın pazarda yolunu kaybetme miniğim
Yaaa canoyla senin bahçe var bizde yokYarın burda bazarrrr var gerisini sen düşünşimdi değil ama bahçem bir ay sonrası fena olacak tarife yazmayan ağırdan alan smile
I'm şişko ne olmuş
Ay çok yaşayınI am xx şişko nolmus
Bahçe daha bebek oyyyy şimdi değil sonra göreceksin senYaaa canoyla senin bahçe var bizde yokneyse çokta seyetme minik be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?