Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
:kedi:hakket pisti olmusuz:kedi: ki sen benden daha önce eklemissin kusuruma bakma nolur inanki görmedim yoksa resmimi burdan eklerdim seninkilerde nar gibi kizarmis masallah
:kedi:hakket pisti olmusuz:kedi: ki sen benden daha önce eklemissin kusuruma bakma nolur inanki görmedim yoksa resmimi burdan eklerdim seninkilerde nar gibi kizarmis masallah
YORUMUN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM CANIM Önemli olan sevdiğimiz beğendiğimiz bizi mahçup etmeyen tarifleri paylaşmak opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hem kabartma tozu hem yaş maya mı? kaç adet çıkıyor bu malzemeden. evdekiler kabartma tozu ile yapılan poğaçayı yemiyor,dokunuyormuş bir de kuru oluyormuş.koymasam olur mu?
hem kabartma tozu hem yaş maya mı? kaç adet çıkıyor bu malzemeden. evdekiler kabartma tozu ile yapılan poğaçayı yemiyor,dokunuyormuş bir de kuru oluyormuş.koymasam olur mu?
EVET... Bende tarifi ilk aldığımda yanlışlık var zannetmiştim ama hayır hem yaş maya hemde kabartma tozu var yumşacık pamuk gibi poğaçalar oluyor denemenizi isterim,her yiyen mutlaka tarifini alıyor cokacimcoook 1fırın tepsisi yaklaşık 20adet çıkıyor