Çorbalar Kremalı Pancar Çorbası - İçim krema sponsorluğunda

Cidden zormuş ama çok lezzetli gözüküyor bu tarif olmasa da başkası olur, sen yemekle ilgili şeylerden bariz keyif alıyorsun o çok belli. Burası için birşeyler hazırlayıp fotoğraflarken de eğlenirsin, üstüne ortaya gayet güzel birşeyler çıkarırsın eminim ki.

Buarada site şahaneymiş, görsel ziyafet yaşadım sayende, direk işaretledim okuma listeme.

Börekteki sunumun çok güzeldi buda öyle. Rengi ayrı, kalbi ayrı, alttaki kasesi ayrı güzel eminim tadıda orantılıdır :)
Ellerine emeğine sağlık canım

Ay görmemişim ben bu yazdığını yahu, son zamanlarda bildirim kaçırır oldum niyeyse. Canım valla işten geliyorum yalapşap bir şeyler hazırlayıp ders çalışmak için oturuyorum sunum kasmaya mecalim yok. Ben burada iştah kabartıyorum anca eheheh. O blogta cidden çok güzel ve orijinal tarifler var ya, ben de tesadüf keşfettim. Kahvaltıya o siteden gördüğüm dil peynirli jambonlu Fransız tostunu yapmıştım, acayip lezzetli olmuştu mesela.

Eline saglık başarılar hertürlü sebzeyı denefım bı kırmızı lahanayı denemedım kısa zamanda denıycem

Çorbayi yaptım tadınida beğendim tarif için tekrar teşekkür ederim

Eklentiler

• Screenshot_20180222-152607.png
    231,3 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20180222-152559.png
    207,5 KB · Görüntüleme: 57
Ben sekerpancariyim ama kirmizi pancarida severim ben oy vermeye gidiyommellerinize sağlık

https://www.google.az/amp/s/www.kad.../gurme/bors-corbasi-rus-tarifi-37587.html/amp
Ahanda bors corbasinin tarifi:))kknin ilk yemek yarismasinda ben yapmistim seneler once:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…