Tatlı Tarifi Kremalı Milföy Sarma

• Konu Sahibi Konu Sahibi Caddy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Kremalı Milföy Sarma
malzemeler (15 adet için)
*3 yaprak milföy hamuru (çift kare)
Kreması için;
*1 yemek kaşığı un
*1 yemek kaşığı mısır nişastası
*1 su bardağı süt
*arzu edilen miktarda şeker
*1 paket vanilya
yapılışı
*krema önceden hazırlanıp soğumaya bırakılır.
*milföyler ince şerit halinde kesilerek 1 cm çapında ki metal ruloya ya da benim gibi kaşık-çatal takımına sarılır:)
*200 c ısıtılmış fırında pişirilen ve soğuyan milföylerin içine pasta şırıngasıyla krema doldurulur.
*açık kalan 2 ağız kısmına küp şeklinde kesilmiş muz yerleştirilerek antepfıstığına batırılır.

$63695_10151353206684847_1875023041_n.webp

Tarif için teşekkürler gerçekten çok güzel görünüyorlar yalnız kaşıklara sarılı şekilde mi pişecek?orasını anlamadım pişince kaşıktan kolayca çıkıyormu??

Çook güzel bir tarif, öğrendiğim iyi oldu teşekkürler :)
Yanlız çift kare derken ne demek isteniyor acaba..
Yani çift kat mı olacak?

Tarif için teşekkürler gerçekten çok güzel görünüyorlar yalnız kaşıklara sarılı şekilde mi pişecek?orasını anlamadım pişince kaşıktan kolayca çıkıyormu??

bende merak ettim bide canm ya milföy normalde küçük bi kare sen ikisini nasıl birleştirip sardın onu anlamadım:53:

bende merak ettim bide canm ya milföy normalde küçük bi kare sen ikisini nasıl birleştirip sardın onu anlamadım:53:

Hafifce birbirine yapışyırılıyormuş, azıcık üzerine bastırınca yapışır zaten

teşekkür ederim bebem yardımcı oldugun için hemen deniyecegim:))

Kremalı Milföy Sarma
malzemeler (15 adet için)
*3 yaprak milföy hamuru (çift kare)
Kreması için;
*1 yemek kaşığı un
*1 yemek kaşığı mısır nişastası
*1 su bardağı süt
*arzu edilen miktarda şeker
*1 paket vanilya
yapılışı
*krema önceden hazırlanıp soğumaya bırakılır.
*milföyler ince şerit halinde kesilerek 1 cm çapında ki metal ruloya ya da benim gibi kaşık-çatal takımına sarılır:)
*200 c ısıtılmış fırında pişirilen ve soğuyan milföylerin içine pasta şırıngasıyla krema doldurulur.
*açık kalan 2 ağız kısmına küp şeklinde kesilmiş muz yerleştirilerek antepfıstığına batırılır.

Eki Görüntüle 649421

o kaşıklar fırında bozulmuyor mu

kızlar ben yaptım çok güzel oldular :D ama birazdaha kalın saplı bişey kullanırsanız daha güzel olur 5 parçaya kesmeyin dörtde böldüklerim hem daha kolay çıktı hemde daha kolay dolduruldu :34: bidahakine 3 e bölücem milföyleri :10: bide fırından çıktıktan sonra soğuyunca çıkarın bianda tutup çekin çıkıyor hemen ve kaşık çatallara hiç bişey olmuyo :ssz: ben muz koymadım kreması çok sulu olmuyor zaten oyüzden akmıyor doldurduktan sonra fındığa bandırdım okadar :16::16: akşama resim eklerim :17:

kızlar ben yaptım çok güzel oldular :D ama birazdaha kalın saplı bişey kullanırsanız daha güzel olur 5 parçaya kesmeyin dörtde böldüklerim hem daha kolay çıktı hemde daha kolay dolduruldu :34: bidahakine 3 e bölücem milföyleri :10: bide fırından çıktıktan sonra soğuyunca çıkarın bianda tutup çekin çıkıyor hemen ve kaşık çatallara hiç bişey olmuyo :ssz: ben muz koymadım kreması çok sulu olmuyor zaten oyüzden akmıyor doldurduktan sonra fındığa bandırdım okadar :16::16: akşama resim eklerim :17:

Canım merhaba foto eklemeni bekliyorummm teşekkürlerrr

$2013-03-07 15.05.41.webp

buyrun fotosu pazartesi tekrar yaptım krema pompası aldım çok kolay oldu öyle 3 e bölüp yaptım tabi birazdaha büyük oldu ama gayet güzel oldular daha kolay doldurması falan büyük olunca kızlar :34:

Eki Görüntüle 655909

buyrun fotosu pazartesi tekrar yaptım krema pompası aldım çok kolay oldu öyle 3 e bölüp yaptım tabi birazdaha büyük oldu ama gayet güzel oldular daha kolay doldurması falan büyük olunca kızlar :34:

Mükemmell.. :))
Ben de 3e bölüp deneyeceğim.. :))

aynen canım ben torpilcik diyorum hatta küçük olduğundan :D izmirde bunun büyüğü torpil olarak satılıyor herkes bilmeye bilir :D

Tarifi aldım bile biraz uğraştıracağa benziyo ama denicem ;=)

Back
X