Kekler - Pastalar Krem şantili bisküvi pastası (resimli)

EbSe

SOR, SOR Kİ ÖĞRENESİN :))
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2008
343
4
Harika görünüyor değil mi?
Alıntıdır...

SÜSLEMEK İÇİN:

Damla çikolata ve kakao

MALZEMELER:
1 paket sade pötübör bisküvi
1 paket kakaolu pötübör bisküvi
1 paket kakaolu puding
2,5 su bardağı süt
1 paket krem şanti
1 su bardağı süt(Krem şanti için)

Pudingimizi üzerinde yazıldığı gibi hazırlayalım.Benim kullandığım puding markası 2,5 bardak süt istemiş.Pudingimiz sıcakken kare bir kalıba yada dikdörtgen nasıl isterseniz 1 sade bisküvimizi batıralım.Kakaolu bisküviyi pudinge batırmadan diğer bisküviye yaslayalım.1 sade batırılmış 1 kakaolu batırılmadan devam edelim bisküviler bitinceye dek.Misafiriniz çoksa miktarları artırabilirsiniz.Kalan pudingi pastamızın her tarafına yayalım.Buzdolabına koyup soğumasını bekleyelim.O arada krem şantimizi hazırlayalım soğumuş olan pastamızın her yerine sürüp süsleyelim.
Afiyet olsun !

Eklentiler

• $IMG_0098.jpg
    95,3 KB · Görüntüleme: 484
Son düzenleyen: Moderatör:
güzel görünüyo gercekten eline saglik bende yapardim ama krem santili yapmadim hic deniyim barikaydirigubbakcemile

Kesinlikle süper görünüyoo.Valla iştahım açıldı şimdiii.En kısa zamanda yapacağım teşekkürler EbSe :)

Verdiğim tarifler alıntıdır..kendim henüz denemedim..yinede beğenmenize sevindim.. tşk ederim güzel yorumlarınız için a.s.

Son düzenleme:
benyapıyorum bu tarifi çokda güzel oluyo ayrıca kesim şeklini yan yan keserseniz şekli daha güzel gözüküyo

valla muthis eline saglik

harbi süper görünüyo ve denenmeye deger basit gibide ve lezziz paylasimin icin tsklera.s.

Ellerıne saĞlık en kısa zamnda denıcem bız eŞımle Çıkolatalı Şeylerı zatenm cok severız teŞekkÜrler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…