Krem rengi tay tüyü koltuk temizliği

bu arada marka verdim ama sakın övdüğümü düşünmeyin, birtek kumaşından memnunum.
Çok rahatsız bir koltuk kolunu koyacak yer bile yok belimiz kırılıyo otururken.
Koltuğumun eve geldiği günü pişman oldum böyle bir takım aldığıma ama yapacak bişey yoktu
keşke temizlenmesi zor olsaydıda böyle rahatsız hantal olmasaydı. yaramı deştiniz valla

valla çok iyi bi firmadan 2500 e aldım ucuzmu acaba bilemedim piyasayı

halı yıkama ile sakın koltuk yıkama iz kalır su lekesi gibi halka halka bide senin kumasın düz belli eder. Bence eve halı koltuk yıkamacılar var onlardan çağır mis gibi olur.

halı yıkama ile sakın koltuk yıkama iz kalır su lekesi gibi halka halka bide senin kumasın düz belli eder. Bence eve halı koltuk yıkamacılar var onlardan çağır mis gibi olur.

Canım çok acil cevaba ihtiyacım var.
Koltuğumun bi köşesinde buhar makinasıyla temizlemeyi denedim, makinanın ucuna kendi özel mikrofiber bezi var onu takıp bastırmadan siliyorsun. Tabi buhar verdiği için koltuk bayağı ıslanıyo koltuğu bukadar ıslatarak yıkamak normal mi? Kuruduğunda altındaki kiri kusar diye duydum? Buhar verdikten sonra halı yıkamayla suyunu vakumlamalımıyım?

Makinanın kullanım talimatında koltuk silinebileceğini yazıyor, ama bu kadar ıslaklık koltuğa zarar vermez mi? Acil cevaplaınızı bekliyorum.

Koltuğumun bi köşesinde buhar makinasıyla temizlemeyi denedim, makinanın ucuna kendi özel mikrofiber bezi var onu takıp bastırmadan siliyorsun. Tabi buhar verdiği için koltuk bayağı ıslanıyo koltuğu bukadar ıslatarak yıkamak normal mi? Kuruduğunda altındaki kiri kusar diye duydum? Buhar verdikten sonra halı yıkamayla suyunu vakumlamalımıyım?

Makinanın kullanım talimatında koltuk silinebileceğini yazıyor, ama bu kadar ıslaklık koltuğa zarar vermez mi? Acil cevaplaınızı bekliyorum.

ben buhar makinasıyla koltuklarımı siliyorum,çok da güzel oluyor.yalniz benim koltuklarım senin ki kadar açık renk değil.

birde makinanın iyice buhara dönmesini bekle.sırf buharla sil.o zaman çok ıslaklık olmuyor

Nemli bezle siliyorum ben
Sadece leke durumlarında, leke çıkarıcı kullanıyorum o noktada
Benimde cok açık krem rengi. Neyseki salon tk.mım
Oturma odasında kullanıyormussun, onlara bi örtü kılıf vs. düşün arkadaşım
Senin için cok yorucu olur, huzursuz eder

Hmm... ilk defa kullandım makinayı. Ortalama kaç dakika sonra tamamen buhara döner?

Evet, şöyle pırıl pırıl olduğuna bi kanaat getireyim hemen ötrücem üstünü. Ama bunun için bugün zorlu bi temizlik süecinden geçicem.
Ben elle sildim istediğim sonucu elde edemedim.
Buhar makinasıyla denicem onunda ucunda mikrofiber bezi var. ama ısaklık beni şüpheye düşürdü, kirini kusar mı diye yada kumaşa zarar verir mi diye. azı arkadaşlar süpürgeyle bile çekiyormuş suyunu?

Hmm... ilk defa kullandım makinayı. Ortalama kaç dakika sonra tamamen buhara döner?

dakika olarak tutmadım.istersen önce halı sil,sonra koltukta devam et.halılarda mükemmel.özellikle sık sık silersen halılar yeni gbi yumuşacık oluyor

dakika olarak tutmadım.istersen önce halı sil,sonra koltukta devam et.halılarda mükemmel.özellikle sık sık silersen halılar yeni gbi yumuşacık oluyor

Ay çok heyecanlandım şimdi. İnşallah öyle olur. Lekeleride çıkartıyomu? Direkt buhar uygulamıyorsunuz dimi bezinide takıyorsunuz.

Ay çok heyecanlandım şimdi. İnşallah öyle olur. Lekeleride çıkartıyomu? Direkt buhar uygulamıyorsunuz dimi bezinide takıyorsunuz.

tabii ki bezini takıyorsun.sık sık silersen leke tutmuyor.hafif lekeler çıkıyor.zor lekeler de hafifliyor

İnşallah. Koltuğuma içim acıyor çünkü

senin koltuğun çok açık renk birşey diyemiyorum.istersen görünmeyen bir kısmında dene önce.alttan kusar mı kusmaz mı

bir de tay tüylerini leke tutmaz diyorlar dı:44:

bir de tavsiye vereyim,koltuklarını silerken hep tek yöne doğru sil.yani geriden öne doğru çek,yoksa koltuğun değişik bir görünüm kazanıyor.

Evet ona bende dikkat ettim, tüylerin gittiği yöne doğru silicem. İlk sildiğimde o hatayı yaptım çünkü.
Hiç görünmeyen bi yerinde denedim akşam, koltuğun arasına hiç görünmeyen biyerine çay dökülmüştü ve silmekte geç kalmıştım olduğu gibi duruyordu leke. Akşam oarayı sildim. Bayağı ıslandı ama lekenin tamamen çıkmadığı belliydi, sabah halen kurumadığı için tam göremedim. Gidince bakıcam tekrar.

Bide benim ışığımda yanıltıyor sanırım, karanlık oadada daha kirli duruyor koltuğum. Işığımıda yükselticem.

Benim korkum koltuğu temizlicem derken kalıcı hasar bırakmak :)

tabii ki bezini takıyorsun.sık sık silersen leke tutmuyor.hafif lekeler çıkıyor.zor lekeler de hafifliyor

Merhabaa :)
Koltuğumu sildim, kar gibi oldu :) Renksiz çok hafif 2 lekesi var nedense çıkmadı onlar ama genel olarak rengi açıldı koltuğun. Zaten bezin sildiğim kısmıda epey kirlendi.

Şimdi her temilikte incelemedende olsa bi kere buharla üstünden geçmeyi düşünüyorum.
Yardımlarından dolayı tüm kk hanımlarına teşekkürleer:)

Arkadaşlar, benim krem rengi tay tüyü kumaşlı koltuğuma lacivert renkli polarım renk bıraktı (sürekli aynı koltukta oturduğumdan olmalı). Sabunlu suyla sildim gitmedi. Önerilerinizi bekliyorum.

Açık renk koltuk takımı ya salonda kullanıcaksınız ya da örtü ile yoksa başa çıkmazzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…