- 18 Ekim 2020
- 5.104
- 13.165
- 198
- Konu Sahibi Elif_Eylul

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gel kuzum gel tattirmammie biraz taddirirsin herhaldeee
yarismada başarılar süper olmuş.
Ah şu korona bütün yemelere engel olduGel kuzum gel tattirmammi
Sagol canim![]()
Eline yala canim göğsünü sür canin cekmesin simdi neler koycaklar gene biliyomusunAh şu korona bütün yemelere engel oldu
Yoksa hemen oradaydım![]()
Ben daha kendiminkini yapmadim.Eline yala canim göğsünü sür canin cekmesin simdi neler koycaklar gene biliyomusun![]()
Yap hadi bekliyoruzBen daha kendiminkini yapmadim.
Mutfağa girebildiğim bir an yapacam
ama![]()
Tesekkur ederim canımÇok güzel olmuş, ellerine sağlıkşu karamel olayını henüz beceremedim, çok özendim. Kalıpların da harikaymış
bol şansın olsun
![]()
Bukadar oluyo bu tatliİşte buellerine sağlık şahane olmuş bakkkkkkk
![]()
Fazlası var eksiği yokkkkBukadar oluyo bu tatli![]()
![]()
Teşekkür ederim perim![]()
Fazlası var eksiği yokkkk![]()
Beyenmene sevindim canim tesekkur ederimYaa ben bu tatlıyı da çok severim![]()
eline sağlık canım, bol şans
![]()
Teşekkür ederim canımEline sağlık sunumda rekor kırıyoruz tarif yaparlar olarak.. bakalım olcak![]()
![]()
Tesekkur ederim ablacim benimkinler yumurtayi cok sevmezler kokar diye 1tane yeterli geliyo bu tarife hem kolay hem hafifVay süper olmuş gene ellerine sağlık canısı çok beğendim hemde 1 yumurtayla olması süper olmuş
Başarılar diliyorum sanada narlarada bayıldım bu ara çok şık olmuşlar![]()
Bazı tariflerde 4-5 yumurta kullananlar var ondan yani,h,ç deüilse kokusuda olmaz bunun tarifi çaldım haberin olsunTesekkur ederim ablacim benimkinler yumurtayi cok sevmezler kokar diye 1tane yeterli geliyo bu tarife hem kolay hem hafif![]()
![]()
Hafif şeyleri severim bilirsin diyet usuliBazı tariflerde 4-5 yumurta kullananlar var ondan yani,h,ç deüilse kokusuda olmaz bunun tarifi çaldım haberin olsun![]()
![]()