- 18 Ekim 2020
- 4.914
- 12.747
- Konu Sahibi Elif_Eylul
e biraz taddirirsin herhaldeee yarismada başarılar süper olmuş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel kuzum gel tattirmammie biraz taddirirsin herhaldeee yarismada başarılar süper olmuş.
Ah şu korona bütün yemelere engel olduGel kuzum gel tattirmammi
Sagol canim
Eline yala canim göğsünü sür canin cekmesin simdi neler koycaklar gene biliyomusunAh şu korona bütün yemelere engel oldu
Yoksa hemen oradaydım
Ben daha kendiminkini yapmadim.Eline yala canim göğsünü sür canin cekmesin simdi neler koycaklar gene biliyomusun
Yap hadi bekliyoruzBen daha kendiminkini yapmadim.
Mutfağa girebildiğim bir an yapacam
ama
Tesekkur ederim canımÇok güzel olmuş, ellerine sağlık şu karamel olayını henüz beceremedim, çok özendim. Kalıpların da harikaymış bol şansın olsun
Bukadar oluyo bu tatliİşte bu ellerine sağlık şahane olmuş bakkkkkkk
Fazlası var eksiği yokkkkBukadar oluyo bu tatli
Teşekkür ederim perim
Fazlası var eksiği yokkkk
Beyenmene sevindim canim tesekkur ederimYaa ben bu tatlıyı da çok severim eline sağlık canım, bol şans
Teşekkür ederim canımEline sağlık sunumda rekor kırıyoruz tarif yaparlar olarak.. bakalım olcak
Tesekkur ederim ablacim benimkinler yumurtayi cok sevmezler kokar diye 1tane yeterli geliyo bu tarife hem kolay hem hafifVay süper olmuş gene ellerine sağlık canısı çok beğendim hemde 1 yumurtayla olması süper olmuş
Başarılar diliyorum sanada narlarada bayıldım bu ara çok şık olmuşlar
Bazı tariflerde 4-5 yumurta kullananlar var ondan yani,h,ç deüilse kokusuda olmaz bunun tarifi çaldım haberin olsunTesekkur ederim ablacim benimkinler yumurtayi cok sevmezler kokar diye 1tane yeterli geliyo bu tarife hem kolay hem hafif
Hafif şeyleri severim bilirsin diyet usuliBazı tariflerde 4-5 yumurta kullananlar var ondan yani,h,ç deüilse kokusuda olmaz bunun tarifi çaldım haberin olsun