Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

24 ders mi

Şimdiden kolay gelsin gözdem .

Bu arada mezun olacak arkadaşların tek ters sınavına çok sevindim

ben şimdiden çalışmaya başlayayım dimi ablam
ingilizce 3 ve 4 te var işin kötüsü
birde stajlar
neyse olsun bitsinde ben yorulmaya razıyım

24 ders mi? saygıyla eğiliyorum önünde.

hem 3.sınıfın dersleri hem 4. sınıfın dersleri toplam 24 ders yapıyor
inşallah kalkabilirim altından bakalım

Burası ders çalışma sayfası ama niye kimse birbirine soru çözme konusunda yardımcı olmuyor? :26: Aklıma geldi birden, mesela ortak olan derslerimizde iyi olanlar püf noktalarını, çözerken neye dikkat ettiklerini, kolay yöntemlerini paylaşsa ya? Önceden yapılıyor muydu bilmiyorum ama ben geldiğimden beri böyle bir çalışma yok. Ben ingilizcede sorun yaşayanlara yardımcı olurum seve seve.

Aynen tatlım , hiç vakit kaybetmeden başla bencede .

Off düşünemiyorum ben 24 ders

Kaç ünite eder , biri benim için hesaplasın lütfen

Ben 3. sınıfta yabancı dilden muaf tutulmuştum , acaba bu sene alacak mıyım ?

Ancak çene yapıyoruz değil mi garengcim yaa

Çok haklısın ama bunun için bölümdaş bulmak lazım , benim bölmünde sadece sebboy vardı , o da memur oldu dersleri saldı

Bence çok daha faydalı olur .

Gerekirse herkes yeni tabloda bölümünüde ve kaçıncı sınıf olduğunu da yazdırsın . Bu şekilde birbirmize faydamız dokunur.

Ben bu sene muaf değilsem eğer ingilizcede kapını çalarım canım

Tablo yapmak iyi fikir, bir de İngilizce, inkılap tarihi ve Türkçe dersleri her bölümde ortak. En azından onlarda yardımlaşabiliriz diye düşündüm. Beklerim ablacım.

valla benim de acil mezun olmam lazım..
şimdi 2den tek dönemlik bir dersim var onu verirsem bende alıcam üstten ders ama bu kadarını yapamam sanırım.

kızlar bu arada ben kursa gidiyorum isterseniz notlarımı da paylaşırım. iktisat 3. sınıf!

hiç bilmiyorum abla valla
bizim ingilizce de karışık biraz
bizden öncekiler muaf tutuldu
bu bölümde son mezunlar biz olucaz bize koydular ingilizceyi
bir saçmalık aldı başını gidiyor

bence de çok doğru tespit ausum...herkes bölümünü de yazdırsın listeye...
ona göre ortak dersler paylaşılır bilgi bakımından...
ama ben ilahiyatta yalnız kalıcak gibiyim kimse yok bölümdaş :26:
gerçi aynı bölüm olmadan da ortak dersler malum inkılap tarihi..ben korkuyorum ondan...
ikinci sınıfta var bizde de ....

Merhaba arkadaşım, bende 3 ve 4ü birlikte alacağım, şöyle ufak çaplı derslere, kredilerine falan baktım net hesaplamadan, sanırım 1 dönemde 12 ders alabileceğiz. Dediğin gibi etti yılda 24 ders. :)) Ve galiba sadece 4. sınıftan 2 dersimiz kalacak. :)
Çok zorlanacağız, bende haftaya başlayacağım derslere çalışmaya, anca biter gibi... :)

işletme 4 olarak stanki ve ben vardım galiba oda mezun oldu

Canım diplomanı aldın mı? Bir arkadaş diplomasını almış feyste paylaşmış. Aöf büroları öğlene kadar açık oluyor muydu? Yarın gitsem mi acaba, birde açık değilse boşa gitmiş olucam bana 2 vesait uzaklıkta.

canım pazartesi git garanti olsun... ben geçenlerde birşey sormak için uğramıştım haftasonu kapalıydı...
ama öğleye kadar açıksa bilmiyorum, ben ikindi civarı gitmiştim..

büronu ara öyle git canım ben almadım

canım pazartesi git garanti olsun... ben geçenlerde birşey sormak için uğramıştım haftasonu kapalıydı...
ama öğleye kadar açıksa bilmiyorum, ben ikindi civarı gitmiştim..

Canım, hafta içi işten izin almak sorun yarın bir arkadaş gidecek büroya o açıksa banada haber vericek.

nette aşağıdaki bilgi yazıyor. Sanırım çalışmıyorlar. Artık hafta içi işten izin alıp gideceğim mecbur.

Sınav günleri ve kayıt zamanları harici aöf açıköğretim büroları haftasonu çalışmamaktadır yani kapalıdır

Diplomamı bugün aldım, öğrenci kartımı kesip attılar işte o zaman öğrenciliğin bittiğini anladım. Sinemaya giderken öğrenci diyemiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…