- 1 Haziran 2010
- 5.015
- 2.161
- 373
- 36
kızlar sevgiye noldu bilen var mı
bu sene bizi yalnız mı bırakacak
nerelere gitti bu kız
sevgi kullanıcı adını dionisa yapmadı mı ?
ben öyle sanıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar sevgiye noldu bilen var mı
bu sene bizi yalnız mı bırakacak
nerelere gitti bu kız
sevgi kullanıcı adını dionisa yapmadı mı ?
ben öyle sanıyorum
selam kızlar cok uzun zaman sonra ugramışken size haberleri vereyim istedim.finaller sonunda bütün derslerimden geçtim ve işletme mezunuyum artık geriye dönük sayfalara göz atıcam şimdi.umarım herkesin istediği gibi olmuştur
hatunlar ben sevgi.:116:
biliyorsunuz benim aöf bitti yani bitmedi tek ders bıraktım da bu önümüzdeki 2 yıl ondan mezun olmamam gerek
atatürk aöf kayıt olmayı düşünüyorum ama tam belli değil kayıt olursam bende katılırım aranıza
yeni dönem başlayınca yeni bir konu açarsınız isterseniz :119:
canım hoşgeldin
bende diyorum nerde bu kız
atatürk aöfde hangi bölümü düşünüyorsun
sen bize yeni konu açmayacakmısın şimdi:26:
açın derseniz açarım ne demek :)
bu arada gözde sorunu atlamışım :) ya biliyosun benim derdim atama o yüzden bilgisayar düşünüyorum atatürkte ama fikrimi değiştirebilirimde tam karar vermedim zaten anadoluda kaydım var öyle olmuyorsa yatar o iş arayıp sormam lazım. bu arada senlen meslektaş olabiliriz
tamam 2014 için kayıtlar başladığında açarız yeni konuyu... istanbul okul öncesi öğrt. geldi ama gitmeyeceğim sanırım
ayy cidden mi ya
bence kaçırma derim süper valla
helal olsun sana
uzun bir süreden sonra merhaba demek istedim... neler yapıyorsunuzzz hanımlarrr.... nasılsınızzz... aranızda dgs ye giren oldumu giripde puanı iyi olan güzel tercihler yapıcak olan varmıdır.... :)
sevgi bacım bıraktın galiba kpss için 1 dersini bade yeni nicknmi?
gözde biberon gazel hepinize selamlarrrrr
aslm bacımmmm ne olsun cezalıydım sonra karneler sonra evi taşıdım vınn bozuldu sonra ramazan derken şimdi memlekete geldimdeee öyle girebiliyorummm.... gözde yine döktürüyorsundur kesin mutfakda da bayramdan sonra eve gider gitmez kışlıkları yapmaya başlıyacammm önerilerini alırım bacımm :)canım selam
nerelerdesin sen ya
bir kayboldun dahada göremedim
yemek topiğiene uğra arada
merhaba burası bayağı sessizleşmiş :)
e tabi,sınav yok dert sıkıntı yok :)
ama 1 ay sonra başlar burası coşmaya. :))
ben de mezun oldum tek dersten kalmıştım çok şükür verdim dersi:)
darısı hepinizin başına :)
aslm bacımmmm ne olsun cezalıydım sonra karneler sonra evi taşıdım vınn bozuldu sonra ramazan derken şimdi memlekete geldimdeee öyle girebiliyorummm.... gözde yine döktürüyorsundur kesin mutfakda da bayramdan sonra eve gider gitmez kışlıkları yapmaya başlıyacammm önerilerini alırım bacımm :)
gözün aydın arkadaşım
çok üzülmüştün ama bak kurtuldun işte
darısı bize
bizede dua et
evliliğinde hayırlı olsun tebrik edememiştim
bir ömür boyu mutluluklar dilerim hemşerim benim
:) görüşrükkkk inşallahhh :) bacım kışa hazırlıklardaaaaa tam desteğini bekliyorummm cidden
gözün aydın arkadaşım
çok üzülmüştün ama bak kurtuldun işte
darısı bize
bizede dua et
Evliliğinde hayırlı olsun tebrik edememiştim
Bir ömür boyu mutluluklar dilerim hemşerim benim
Evet bir ceza aldın sonra kayboldun bende merak etmiştim baya
yapıyorum işte kendi çapımda birşeyler
Aç kalmıyoruz çok şükür
Bekleriz canım topiğe
eylülde de burda buluşuruz yine inşallah