- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.201
- 248
yok ahretim ben öyle boş kalamıyorum, bünyem kaldırmıyor boş kalmayıilla bişeylerle uğraşmazsam çatlarım sıkıntımdan..
sınav bitse inşallah yapacak iş çok ausum, öncelikle okunacak bir sürü kitabım var,
şu aralar ebru'ya merak sardık eşimle ebru yapıyoruz devamlı :) çok zevkli tavsiye ederim...:)
takı yapıyorum birsürü malzeme aldım :) elim boş duramam asla..hobi bol bende
bizim ev müstakil ya, arkada minnacık bi bahçe var, ufak tefek biber maydonoz domates vs ektik eşimle günümüz orda geçiyor zaten, çay içerek oğluşumla kamyonlara kum doldurarak oynayarak geçiriyoruz :)
ramazan ayı da geliyor kuran hatimlerim var, bir ay öyle geçer zaten....allah geçmez gün vermesin ahretim, bende eşkın çok
Çok huzurlu bir hayat canlandı gözümün önünde.
dün hiiiçç ders çalışamadım
uzun zaman sonra deli gibi gezdim
ama değdi de yani iyide yaptım valla hala yorgunum ama bir gün kaçamak güzel oluyormuş
selam kızlar,
bugün 250 tane soru çözdüm maşallah deyin
ama çok yoruldum, akşamdan beri de ütü yapıyorum yeni bitti...yetiştircem diye uğraşırken baya hırpalanıyorum üfff...
buraya girip talimatımı verip çıkayım dedim
şimdi kalkıp arapçaya başlıyorum, bir gecede bir ünite bitirebilirmiyim bilemiyorum ama bu kafayla nasıl anlıyacam orası meçhul :26:
Tüüü tüüü tüüü maaşallah
Yaparsın sen yaparsın ? Gecede bildirim için gir hatta , bende nöbetçi olarak buradaysam tebrik edeyim seni arkadaşım
Toplam biten konu sayısı : 28
Kaldı son 2 ders
kızlar sınava 1 hafta var ben taşınıyorum bu hengamede öle kitabın yüzüne bakıyorum almıyo kafam artık yine kalıcam off
Toplam 25 oldu
dionisacım eklermisin
sorma ausum valla kafamı kaldırmadan çalışıyorum ama sınavda naparım bilemiyorum, dün test çözmeye başladım ya inan sonuç rezalet...sanki hiç konuyu okumamışım çalışmamışım gibi, çoğu yanlış çıkıyor sorularınmoralim bozuluyor...
dün gece arapçaya başladım, saat 11 de başladım 2 ye kadar ancak bir ünitesini bitirebildim düşünsene..okadar zor ve karmaşık ki...üff bilmiyorum ya moral sıfıra indi bende, testlerin sonucu hüsran, arapça desen çorbaya döndü...allahım yardım etsin...sen ne yaptın...kuzum neden çalışmıyorsun hala...bak artık saçlarını dolayacam elime ona göre...sen iyice cozuttun...
oo gözdem maşallah toparlamışsın :) ha gayret yetişeceksin, ama tekrar etmeyi napıcaksın, istersen bi yandan ünite bitirerek bi yandan test çözerek git..benim gibi...
ben valla test çözmeye başlayınca meselenin vehametini anladımsanki hiç o ünitelere çalışmamışım gibi sonuç rezalet..tavsiye ederim canım test çözmeden sınava girme...konuyu okuyup bitirmek yetmiyor inan, unutuyor insan...
ama sen bilirsin tabi canım yine de :)
Cozuttum değil mi ya
Ne bileyim işte , içimden gelmiyor , hep daha çok var gibi hissediyorum
Canım benim , bak daha önceki sınavlarda da hep o kadar çalıştım ama testlerde hep karıştıyorum , sonuçlar çok kötü , sanki hiç çalışmamışım gibi demedin mi ? Dedin.
Ama ne oldu ? Sınav sonuçların gayet güzel geldi.
Demek ki sana sınavda bir haller oluyor. Hani Kemal Sunalın bir filmi vardı , gerekli şartlar oluşmadan ganyan kuponunu tutturamıyordu , heehh işte sende sınavda çoşuyorsun.
O zaman ne yapacaksın canım ? Evde test çözmeye devam ama moralini bozmasına izin verme .Aynısını geçen dönemde yaşadın.
Arapçada da aynı şekilde çok zorlandın ama yine güzel netice aldın değil mi canım ? Unutma bunları hemi gazelim
Bak bana
tekrar işi benimde çok canımı sıkıyor
zamanım kalmayacak:18:
senin dediğin gibi yapabilceğimide hiç sanmıyorum böyle bile bütün gün derse ayırıyorum zaten
tekrarı ne araya sıkıştırıcam ki
hem senin gibi 1 dersim kalsa neyse
benim daha 4 dersim var
hepten kafam allak bullak olucak bu sefer
çalıştıklarımı hatırlarım diye umuyorum artık ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?