Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyeyim öncelikle
Allah hepimize zihin açıklığı,güç, kuvvet, sabır versin inşallah
benden haberler kötü
2 gündür gerçekten kötü günler yaşıyorum
ağlamaktan gözlerim açılmıyor artık o dereceye gelmişim
böyle herşey yolundayken birden bire birşey bozulunca ve hepsi üst üste gelince gerçekten çok kötü oluyor:14:
dün gece zar zor 1 ünite bitirdim
ilk defa bu kadar az çalıştım ama napalım kafam almadı
5 dersim full bitti
kaldı 5 ders
yetişecek bunu biliyorum ama hiç tekrarsız soru çözümü yapamadan ne ne kadar olur onu bilemiyorum
gazel bu arada tebrik ederim ne kadar güzel 4 ünite devirmişsin harikasın
aus ablacım sanada teşekkür ederim bu durumda bile güldürdün beni birkaç sayfa önceki mesajlarınla:54:
hepinize iyi çalışmalar:16:

merhaba arkadaşlar bana yardımcı olabilcek varmı
benm 60üstünde olan notlarımda var 15 olanda var..
en azındna 60 50 olanları vermek istiyorum bu sefer
siz nasıl çalışıyorsunuz bn bi türlü anlayamadım bunu.

bir arkadaşım sadece sorulara çalış diyor biride konu +soru diyor
siz neler tavsiye edersiniz
ben akşam 7de evde oluyorum. malum çok vakiite kalmadı.
yardımlarınızı bekliyorum..

GzdBky kardeş. rabbim seninde yardımcı olsun. her ne derdin ne sıkıntın varsa rabbim yardımcın olsun seni huzura çıkarsın inş.

GzdBky kardeş. rabbim seninde yardımcı olsun. her ne derdin ne sıkıntın varsa rabbim yardımcın olsun seni huzura çıkarsın inş.

Hoşgeldin nerelerdesin ne zamandır konuşamadık seninle :)

Ben murattan çalışıyorum soruları çözüyorum bölümün neydi

Hoşgeldin nerelerdesin ne zamandır konuşamadık seninle :)

Ben murattan çalışıyorum soruları çözüyorum bölümün neydi

güzel kardeşim ben seni tanıyamadım:18::18::18:

sadece muratın sorularımı çözüyosun kaç alıyosun peki.d
ben işletme okuyorum 3. sınıftan muhasebe derslerim var
bide 4.sınıftan dersler aldım

ben bilgisayar çıkışlıyım.iktisat muhasebe finansal falan bana çok zor geliyor.:43::43::43:

sorularımı çözeyim şimdi:1::1: çıkmış sorularımı yoksa kredili siteme göre çıkardıklarımı:)
bide şey sorcam 5. ünitedenmi başlayayım.

güzel kardeşim ben seni tanıyamadım:18::18::18:

sadece muratın sorularımı çözüyosun kaç alıyosun peki.d
ben işletme okuyorum 3. sınıftan muhasebe derslerim var
bide 4.sınıftan dersler aldım

ben bilgisayar çıkışlıyım.iktisat muhasebe finansal falan bana çok zor geliyor.:43::43::43:

sorularımı çözeyim şimdi:1::1: çıkmış sorularımı yoksa kredili siteme göre çıkardıklarımı:)
bide şey sorcam 5. ünitedenmi başlayayım.

Sevgi_melegi ben ismimi değiştirdim :))

bende işletme 4üm. Geçen sene de bu sene de hep muratın soru bankasından çalıştım. 2 sayfalık özetlerini okuyorum soruları çözüyorum o kadar, ben vizeye bakmıyorum finale bakıp giriyorum.

BİBERONCUM..
hoşgeldin tekrardan nerelerdesin yahu valla hasret çeker olduk :) iyisin ya bu yeter yine de :)
bende tbt den nefret ediyorum, bunaldım resmen..3 ünitesini bitirdim bilgisayarın en zoru da 2. üniteydi aman yarabbi o ne öyle, E ÖĞRENME varya e devlat falan baydı baydı resmen :37:
ama 3. ünite çok zevkliydi ağ bağlantılarıyla virüslerle casus yazılımlarla falan ilgili, anti virüs programları falan var zaten bildiğimiz şeyler..alınan tedbirlerden koruma çabalarından bahsediyor...ama son ünitesi kaldı benimde bugün niyetim var bakalım sonuncuyuda bitireyim de aklımda tbt kalmasın...

GZDBKYCİM..
kıyamam sana ağlama artık geçecek bugünler, hepimiz zaman zaman yaşıyoruz böyle tepetaklak geldiğimiz anlar çok oluyor...ama önemli olan sabırla atlatabilmek, dua et gönlün feraha kavuşsun inşallah...toparlan ve derslerine devam et canımın içi az kaldı bak sınav gelince pişman olursun bu günleri üzüntüyle geçirdiğin için...

AUSCUM..
dünden beri yoksun yine hava güzel çıktın dışarılara dimi :)
bende evlere sığamıyorum perşembe olsaydı keşke bugünde çarşıya gitseydim :(
balkonda oturdum biraz, havadar havadar ders çalıştım çok zevkli tavsiye ederim :)

Sevgi_melegi ben ismimi değiştirdim :))

bende işletme 4üm. Geçen sene de bu sene de hep muratın soru bankasından çalıştım. 2 sayfalık özetlerini okuyorum soruları çözüyorum o kadar, ben vizeye bakmıyorum finale bakıp giriyorum.

anaaaa:16::16::16: selamm nasılsın:9::9::9:

muratın soru bankası dediğin çıkmış sorularımı yoksa kreli sisteme göre çıkardıkları kitaplardanmı?
bide 5. üniteden sonramı bakayım :17:

anaaaa:16::16::16: selamm nasılsın:9::9::9:

muratın soru bankası dediğin çıkmış sorularımı yoksa kreli sisteme göre çıkardıkları kitaplardanmı?
bide 5. üniteden sonramı bakayım :17:

İyiyim sen nasılsın? :1:

Bu saatten sonra hepsini yetiştiririm dersen yine de bir bak vizeye. ama yetişmez sanırım.

Kredili sisteme göre çıkardıkları kırmızı soru bankası canım çalış gir. Geçecek kadar olsa yeter..

Son düzenleme:
İyiyim sen nasılsın? :1:

Bu saatten sonra hepsini yetiştiririm dersen yine de bir bak vizeye. ama yetişmez sanırım.

Kredili sisteme göre çıkardıkları kırmızı soru bankası canım çalış gir. Geçecek kadar olsa yeter..

anladım saol canım
ben hepsine çalışmayacam
15 aldıgım dersen mesela:)
saol tekrar ALLAH razı olsun:)

şu saat itibarıyla 2 ünite bitirdim, gece yatana kadar 2 tane daha niyetim var inşallah bitiririm...biri şuan ki çalıştığım dersten, biri de bilgisayardan son kalan ünitem...:6::6:
dün bir jübile yapıp ilk kez 4 e kadar çıktım ünite sayısında, ama bugün durum ne olur kestiremiyorum şuan :51:
bakalım artık hayırlısı....ama şunu anladım ki kızlar, kapasite diye bir terim yok valla :60: vücut işte yükle yükleyebildiğin kadar :60:
ne kadar yüklersen alıyor...:60:
önemli olan yüklemek...yükleyin :60:

arkadaşım hoşgeldin
Allah razı olsun güzel duaların için
bence kötü olan derslerine kesinlikle konu+soru şeklinde çalış
konu çalışmadan olmuyor
çalışıyorsun sanırım
o da zor valla akşam 7 den sonra birde yorgun olunca zor olur çalışmak
Rabbim yardımcımız olsun
inşallah kurtarırsın düşük olan derslerini

GZDBKYCİM..
kıyamam sana ağlama artık geçecek bugünler, hepimiz zaman zaman yaşıyoruz böyle tepetaklak geldiğimiz anlar çok oluyor...ama önemli olan sabırla atlatabilmek, dua et gönlün feraha kavuşsun inşallah...toparlan ve derslerine devam et canımın içi az kaldı bak sınav gelince pişman olursun bu günleri üzüntüyle geçirdiğin için...

saol canım arkadaşım yorumun için
inan rahatlıyorum sizler yanımda olunca
geçecek inşallah
birde ben herşeyi içime atıyorum
ondan böyle çok boğuluyorum
bugünde cehennem gibi bir gün geçirdim
hala derste çalışamadım
Rabbime sığınmaktan başka çaremiz yok zaten
bu günlerimizede şükür
ne diyelim
Allah sevdiği kullarını sınarmış ya böyle zamanlarda
sabır demekten başka çare yok

şu saat itibarıyla 2 ünite bitirdim, gece yatana kadar 2 tane daha niyetim var inşallah bitiririm...biri şuan ki çalıştığım dersten, biri de bilgisayardan son kalan ünitem...:6::6:
dün bir jübile yapıp ilk kez 4 e kadar çıktım ünite sayısında, ama bugün durum ne olur kestiremiyorum şuan :51:
bakalım artık hayırlısı....ama şunu anladım ki kızlar, kapasite diye bir terim yok valla :60: vücut işte yükle yükleyebildiğin kadar :60:
ne kadar yüklersen alıyor...:60:
önemli olan yüklemek...yükleyin :60:

sen coştun bu ara valla ya
şu ders aşkını banada yolla
aynen öyle bencede dediğine katılıyorum
azim yapınca alıyor kafa
ama zorlamak lazım gerçekten

arkadaşım hoşgeldin
Allah razı olsun güzel duaların için
bence kötü olan derslerine kesinlikle konu+soru şeklinde çalış
konu çalışmadan olmuyor
çalışıyorsun sanırım
o da zor valla akşam 7 den sonra birde yorgun olunca zor olur çalışmak
Rabbim yardımcımız olsun
inşallah kurtarırsın düşük olan derslerini

saol canım arkadaşım yorumun için
inan rahatlıyorum sizler yanımda olunca
geçecek inşallah
birde ben herşeyi içime atıyorum
ondan böyle çok boğuluyorum
bugünde cehennem gibi bir gün geçirdim
hala derste çalışamadım
Rabbime sığınmaktan başka çaremiz yok zaten
bu günlerimizede şükür
ne diyelim
Allah sevdiği kullarını sınarmış ya böyle zamanlarda
sabır demekten başka çare yok
aynen canım, sabır dile....sabreden gönül feraha kavuşur...ve unutma ki her sıkıntılı günlerin ardından güzel günler gelirmiş....
derslerini aksattığına üzülüyorum ben....emin ol sınava girip çıktığında aklına ilk şu gelecek, keşke boş yere üzülüp canımı sıkıp derslerimi aksatmasaydım, vaktimi boşa harcamasaydım....
inşallah demezsin bunları ama eğer çalışmamaya devam edersen üzülen yine sen olacaksın canımın içi...
gazel ablandan inciler :)

Bu sabah yüksek lisans ödevim için rapor yazdım, kpss için birer ünite tarih coğrafya vatandaşlık çalıştım veee nihayet 3 ünite açıköğretim dersi çalıştım. :35: Bu akşama bir rapor daha bitirmem lazım, bu geceyi atlatıp sabahı görürsem daha da bişey olmaz bana. :27:

gündüz 2 ünite bitirmiştim, gecede 2 bitiririm diyordum ama malesef az önce 1 tane bitirebildim...aslında bitirmeye zaman var fakat keyfim yok okuduğumu da anlamıcam nasılsa en iyisi boşa gidecek olan bir üniteyi berbat etmemek :) dedim ve bıraktım...bugünü 3 üniteyle kapatıyorum toplamda 30 ünitem full bitmiş oldu....şükürler olsun 30 u gördüm 10 tane kaldı...birde ben başlangıçta yanlış saymışım, toplamda 39 ünite diye hesaplamıştım, meğer 40 mış :( bir ünite daha çıktı başıma pöfff:37:
neyse sağlık olsun bakalım...

Herkese kolay gelsin hanımlar. :68: Ben sadece 1 ünite bitirdim, Allah'ım nasip ederse bu gece 1 tane daha bitirmek istiyorum.

maşALLAh kızlar ne güzel çalışıyosunuz:16::16::16:
ben mesela muhasebeyi istediğim kadar çalışayım anlamıyorum. bana zor geliyor hiç bilmediğim bişey.
bu sefer 8dersten en azından 4 5 tanesini vereyim diyorum bunun içinde
sadece soru çözümü yapsam işe yarar herhalde
sevgi meleğide öyle dedi bilemedim:(

maşALLAh kızlar ne güzel çalışıyosunuz:16::16::16:
ben mesela muhasebeyi istediğim kadar çalışayım anlamıyorum. bana zor geliyor hiç bilmediğim bişey.
bu sefer 8dersten en azından 4 5 tanesini vereyim diyorum bunun içinde
sadece soru çözümü yapsam işe yarar herhalde
sevgi meleğide öyle dedi bilemedim:(

sadece soru çözmek yetmeyebilir sanırım, özette olsa biraz konu okusan iyi olur canım..

yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyeyim öncelikle
Allah hepimize zihin açıklığı,güç, kuvvet, sabır versin inşallah
benden haberler kötü
2 gündür gerçekten kötü günler yaşıyorum
ağlamaktan gözlerim açılmıyor artık o dereceye gelmişim
böyle herşey yolundayken birden bire birşey bozulunca ve hepsi üst üste gelince gerçekten çok kötü oluyor:14:
dün gece zar zor 1 ünite bitirdim
ilk defa bu kadar az çalıştım ama napalım kafam almadı
5 dersim full bitti
kaldı 5 ders
yetişecek bunu biliyorum ama hiç tekrarsız soru çözümü yapamadan ne ne kadar olur onu bilemiyorum
gazel bu arada tebrik ederim ne kadar güzel 4 ünite devirmişsin harikasın
aus ablacım sanada teşekkür ederim bu durumda bile güldürdün beni birkaç sayfa önceki mesajlarınla:54:
hepinize iyi çalışmalar:16:

Canım inan seni çok iyi anlayabiliyorum.
Ben de vizeden önceki günler hep böyleydim
Önce neresi çıkacak tayinde diye stresten ders çalışamadım
Zaten sınavdan önceki gün malum dünyam yıkıldı sandım
Sınava hiç uyumamış ve şişmiş gözlerle girmiştim
Ama diyorum o zamanımı şimdi verseler bana da oturup ders çalışsam
Kaç gündür sırf zayıf olan derslerimi ve ortalamamı yükselteyim diye harıl harıl çalışıyorum
Bu kaybettiğin günlere pişman olmamak için derslerine gömülmelisin
Gömül ki hayallerindeki hayata kavuşmaya bir adım daha yaklaşmış olasın...

Back