Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

Hu huuu selam kızlar ne yapıyorsunuz?
Daha çok çalışın az kaldı sınava :52:

Burada acaba sosyoloji okuyan var mı arkadaşlar?
Ben 2. ünv. kapsamında sosyolojiye başlamaya karar verdim de :52:

Bu bir moral mesajıdır​

Güzel arkadaşlarım , önümüzde sınava şu an itibarıyla ; yaklaşık olarak 159 saat kalmıştır .

Günde 6 saat uyku ve 6 saat diğer işlerimizle meşgul olduğumuzu varsayarsak ; elimizde yine yaklaşık olarak 80 saatimiz var.

Her bir ünite sadece aöf kitabını okuyarak 1 saat sürmektedir. Bunun özeti soru çözmesi vs... dersek 2 saat .

Yani 40 ünite çalışacak vakit var :32::32::32:

Ben henüz hiç başlamamış biri olarak kendime bu züğürt tesellisini buldum bugün :28::28:

Oyyyyyy halim çok fena , herkese zihin açıklığı dilerim , :38:

Bu bir moral mesajıdır​

Güzel arkadaşlarım , önümüzde sınava şu an itibarıyla ; yaklaşık olarak 159 saat kalmıştır .

Günde 6 saat uyku ve 6 saat diğer işlerimizle meşgul olduğumuzu varsayarsak ; elimizde yine yaklaşık olarak 80 saatimiz var.

Her bir ünite sadece aöf kitabını okuyarak 1 saat sürmektedir. Bunun özeti soru çözmesi vs... dersek 2 saat .

Ben henüz hiç başlamamış biri olarak kendime bu züğürt tesellisini buldum bugün :28::28:

ay çatladım gülmekten aus yaaa; kuzum sen bunları düşünüp hesaplayacağın vakit içerisinde oturup dersine çalışsan inan daha az zaman alır gibi geliyor bana :60:
peki sen sınavdan 3 gün önce çalışmaya başlıyon ya :) işte koskocaaaa üç gün varken kendini nasıl telkin edip de alıyon kitabı eline :60:

Bu bir moral mesajıdır​

slm kızlar. topici daha yeni keşfettim. bende edebiyat 4. sınıfım son dönemim. vizelere rahat çalışmıştım eksik olan kitaplarım haricinde diğerlerinden iyi notlarda aldm. ama bu finallere hiç çalışamadım. kaldı 1 hafta.napcam hiç bilmiyorum. nasıl bir çalışma uygulasam acaba yardımmm ediverin garii :52:

Bugün itibariyle konularım bitti.

8 ünite çözülecek sorum var.

İşyerinden çarşamba perşembe cuma yıllık izin aldım o günlerde tekrar yapabilirsem herşeye planladığım gibi olabilecek.

Bu bir moral mesajıdır​

ay çatladım gülmekten aus yaaa; kuzum sen bunları düşünüp hesaplayacağın vakit içerisinde oturup dersine çalışsan inan daha az zaman alır gibi geliyor bana :60:
peki sen sınavdan 3 gün önce çalışmaya başlıyon ya :) işte koskocaaaa üç gün varken kendini nasıl telkin edip de alıyon kitabı eline :60:

slm kızlar. topici daha yeni keşfettim. bende edebiyat 4. sınıfım son dönemim. vizelere rahat çalışmıştım eksik olan kitaplarım haricinde diğerlerinden iyi notlarda aldm. ama bu finallere hiç çalışamadım. kaldı 1 hafta.napcam hiç bilmiyorum. nasıl bir çalışma uygulasam acaba yardımmm ediverin garii :52:

hahahha ay kızlar alemsiniz :60::60::60:

Hadi yaaa , öyle mi diyorsun gazelim , hiç bu açıdan düşünmemiştim :52::52:

Böyle hesap yapıp , tablolar çıkarmak benim hazırlık safham canım ya , öyle boş tablolara bakmak moralimi de bozmuyor :1:

Var bende bir tuhaflık var :32:

Hoşgeldin arkadaşım .
Sanırım bu topikte tavsiye alınacak son kişi benim ama ne şanssız ki mesajını gördüm :60:
Bende henüz başlamadım , final için 25 ünitem var .
Çalışma programın nacizane , son anda sıkışıp sabahlamak :52:
Aöf kitabından çalışıyorum , önce özeti okuyorum , şöyle bir üniteye ısınayım diye , ardından konuyu okuyorum , özet falan yok tabii zaman yok ; sadece kitabın sağına soluna notlar alıyorum o sayfadaki önemli yerleri
Ardından ünite sonu soruları , bitti gitti. Ne yardımcı kitap ne soru bankası , hiç kullanmıyorum onları alerji yapıyor :8:
Yani klasik bir yöntem gibi görünse de ben bu şekilde yırtıyorum her dönem , geçecek kadar da not alıyorum şükür.

hahahha ay kızlar alemsiniz :60::60::60:

:8::8::8::8::8:
Zaten geyik yapmada ki performansımın % 1 ni ders çalışırken göstereydim :37:

arapçadan 2 ünitem bitti, kaldı 4 :(
günde bir üniteden fazla gidemiyorum çünkü çok zor ve uzun karmaşık...
üniteyi bitirince alıyorum test kitabımı....her dersin bir ünitesinin 40 sorusu var kitapta...buda demek oluyor ki 940 adet soru var çözülecek :( daha çıkmış soruları saymıyorum bile....
soru çözmek şart, çünkü genel tekrar yapmaktan daha verimli oluyor...yanlış yaptığım sorulara dönüp bakıyorum okuyorum tekrar açıklamasını..çok faydalı oluyor gerçekten....

arapçadan 2 ünitem bitti, kaldı 4 :(
günde bir üniteden fazla gidemiyorum çünkü çok zor ve uzun karmaşık...
üniteyi bitirince alıyorum test kitabımı....her dersin bir ünitesinin 40 sorusu var kitapta...buda demek oluyor ki 940 adet soru var çözülecek :( daha çıkmış soruları saymıyorum bile....
soru çözmek şart, çünkü genel tekrar yapmaktan daha verimli oluyor...yanlış yaptığım sorulara dönüp bakıyorum okuyorum tekrar açıklamasını..çok faydalı oluyor gerçekten....

Örnek öğrenci gazel :nazar::nazar::nazar:

Bende arka sıra haylazı :63::63::63:

Hoşgeldin arkadaşım .
Sanırım bu topikte tavsiye alınacak son kişi benim ama ne şanssız ki mesajını gördüm :60:
Bende henüz başlamadım , final için 25 ünitem var .
Çalışma programın nacizane , son anda sıkışıp sabahlamak :52:
Aöf kitabından çalışıyorum , önce özeti okuyorum , şöyle bir üniteye ısınayım diye , ardından konuyu okuyorum , özet falan yok tabii zaman yok ; sadece kitabın sağına soluna notlar alıyorum o sayfadaki önemli yerleri
Ardından ünite sonu soruları , bitti gitti. Ne yardımcı kitap ne soru bankası , hiç kullanmıyorum onları alerji yapıyor :8:
Yani klasik bir yöntem gibi görünse de ben bu şekilde yırtıyorum her dönem , geçecek kadar da not alıyorum şükür.

Çalışma/ma yöntemimiz aynıymış. :ssz::ssz: :1: :1:

Son düzenleme:
güz dönemi ortalamam 2.65 bahar dineminde ortalamam 2 nin altında olursa güz deneminki buna etki yapar kurtarırı mı?

Bugün 4 ünite daha çalıştım ve bir tanesi tam 45 sayfaydı :53: 45 sayfa ünite mi olur yaa. :20: Toplamda 16 ünite bitti kaldı 8 ünite. :10:

Veeeeeeeeeeeeeeeee bugün tamı tamına 2 ünite çalıştım , toplamda 2 ünitem oldu :37:

Kaldı 23 final + zamanında hiç bakılmamış 11 vize ünitesi :52::52::52:

Veeeeeeeeeeeeeeeee bugün tamı tamına 2 ünite çalıştım , toplamda 2 ünitem oldu :37:

Kaldı 23 final + zamanında hiç bakılmamış 11 vize ünitesi :52::52::52:

duyduuuuuuk duymadııııııııık demeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn
aus ablanız ünite bitirdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :60:
hemde bir değil, bir buçuk değil, tamı tamınaaaaa 2 üniteeeee :60:
hey yavrum heyyyy :) bugünleride gördük ya ölsek de gam yemeyiz artık.......:9::9::9::9:
auscum ahretim seni ayakta alkışlıyor, tebrik ediyor, ve bu fevkaladenin fevkinin de fevkinde gayretin ve üstün çabalarından dolayı, lütfen bu alkışları kabul etmeni rica ediyorum....:60:
evvetttt şimdi sıra auscum sendedir, sahneyi sana bırakıyorum buyur sahne senin... neler söylemek istersin bizlere, duygularını anlatırmısın :60: :60:
ayy karnıma kramp girdi gülmektenn :60::52::52::52::52::52::52::52::52:

Back