Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

bugün pek ders çalışamadım çarşıdaydım, :(
temel bilgi tekn. zımbırtısının son kalan ünitesini bitirdim şükür, 20 sayfa okudum bir kelime anlamadım desem yeridir...son ünite berbat böğğhh geldi resmen :19::19: 34 ünitem bitmiş oldu...vayy be bitmez gibi oluyor ama bitmiş bile...:26::26:
yarın allah izin verirse arapçama başlıyorum, bi yandan da test çözecem inşallah...bu sefer iyi denk getirdim 6 günüm kaldı benim perşembeye kadar vaktim kaldı.. birer ünite gidicem artık...son 6 ünite hadi bakalım hayırlısı...

yok ahretim ben öyle boş kalamıyorum, bünyem kaldırmıyor boş kalmayı :1: illa bişeylerle uğraşmazsam çatlarım sıkıntımdan..
sınav bitse inşallah yapacak iş çok ausum, öncelikle okunacak bir sürü kitabım var,
şu aralar ebru'ya merak sardık eşimle ebru yapıyoruz devamlı :) çok zevkli tavsiye ederim...:)
takı yapıyorum birsürü malzeme aldım :) elim boş duramam asla..hobi bol bende :32::32::32::32:
bizim ev müstakil ya, arkada minnacık bi bahçe var, ufak tefek biber maydonoz domates vs ektik eşimle günümüz orda geçiyor zaten, çay içerek oğluşumla kamyonlara kum doldurarak oynayarak geçiriyoruz :)
ramazan ayı da geliyor kuran hatimlerim var, bir ay öyle geçer zaten....allah geçmez gün vermesin ahretim, bende eşkın çok :60:

Çok huzurlu bir hayat canlandı gözümün önünde. :nazar:

dün hiiiçç ders çalışamadım:19:
uzun zaman sonra deli gibi gezdim:52:
ama değdi de yani iyide yaptım valla hala yorgunum ama bir gün kaçamak güzel oluyormuş:52:

Çok huzurlu bir hayat canlandı gözümün önünde. :nazar:

çok şükür garengcim, memnunuz halimizden...eşimle oğlum hep yanımda olsun, sağlığımız da yerinde olsun inşallah, ondan başka bişey istemem hayattan...

dün hiiiçç ders çalışamadım:19:
uzun zaman sonra deli gibi gezdim:52:
ama değdi de yani iyide yaptım valla hala yorgunum ama bir gün kaçamak güzel oluyormuş:52:

bende dün akşama kadar çarşıda dolaştım, hiç çalışamadım yorgunluktan, gece yatmadan önce çoook üşensem de bir tane bari bitireyim dedim, ünitesiz gün geçirmeyim diye bilgisayardan bi ünite bitirdim okadar :)
ama bizde insanız dimi gözdem yaa :) arada gezmek bizimde hakkımız :)

Son düzenleme:
Ohh finlallerden sonra tatile gidenler falan...
Sınav bittikten sonra benimde yapacak çok işim var
Önce ev toplamaya yani taşınmak için kolilemeye başlayacağım
Sonra ist. ailemin yanına gideceğim ve altünü üstüne getirip bütün mağazaları talan edeceğim :52:
Deli gibi alışveriş yapacağım :52::52::52:
Tabi benim de okumayı planladığım bir sürü kitabım var
Arada onları da okuyacağım :46::46::46:

cöööö ben geldimmm.kızlar naptınız yaa geçmiş sayfalara bakamadım sınav sonuçlarınız umarım iyidir ki öyledir hiç şüphem yok benim notlar bir tane 20 var diğer leri 90 70 ve hep 65 50.ingilizcem 20 geldi nasıl verecem bilemiyorum ders çalışmayada yeni başladım

ben yokken iyi sayfa ilerlemiş.

auss naptın kız ameliyat oldunmu

Oh oh herkes final sonrası programını hazırlamış. Ben finallerden sonraki hafta 3 finale daha gireceğim okulda. :31:

Kızlar hiç dış ticaret okuyan var mı aramızda? :44: Çıkmış soru çözeyim biraz diyorum, yahu bütün dersler farklı. Geçen seneden tamamen bambaşka dersler, hiç çıkmış soru yok. Nerden soru bulup da çözeceğim ben. :26:

Merhaba ben geldiiim :))

Yahu çalışıyorum çalışıyorum bitmiyor, sürmenaj olacağım bu gidişle. :)) Ohh, bugün iyi çalıştım diyorum, bakıyorum, çizelgemi işaretliyorum, sanki üniteler hiç azalmıyormuş gibi geliyor...

Herkes dün kaçamak yapmış, benim de dün kaçamak günümdü. Aslında planlı değildi, ama sabah evin şeklini değiştirmeye karar verdik, sonra da hadi hava güzel, dışarı çıkalım dedik. Böylece eve geldiğimizde saat 8 olmuştu, bende de ne çalışma hali ne de azmi kaldı.:)) Şimdi bugün açığı kapatmak için 3 ünite çalıştım, ama yazma işlemi bitmedi tabii...Eğer sabahlayıp bu gece bitirebilirsem, toplamda 5 ünitem kalıyor. Pazartesiden itibaren soru çözmek istiyorum artık, dolayısıyla ya bitecek ya bitecek...Kafanızı şişirdim farkındayım, ama saatlerdir çalışıyorum, hoşgörün beni...

Bu arada onur belgeleri hakkında; ben kayıt sırasında da, daha sonra kitap almaya gittiğimde de sordum, daha gelmedi, size yazı gelecek ondan sonra denmişti. Ama yazı da yok ortada, ben de uzun zamandır büroya uğramadım. Bir ara gidip sormak lazım ya da telefon etmek lazım. Eğer denk düşerse ben ararım sizi de bilgilendiririm sevgili çalışkan, belgeli arkadaşlarım...:16::16::16::16:

1.5 ay önce işe başladım.. Vizelerden önce konulara biraz ucundan baktım iki dersim 40 biri 30 geldi diğerleri iyi çok şükür..
İşe başlamadan önce ders çalışırım gibi geliyordu ama olmuyor, zamanın olsa bile enerjin olmuyor.. :( Napıcam bilmiyorum..

toplamda 24 oldu
bugün 2 ünite bitirdim
2tane daha niyetim var ama 1de de kalabilir bakalım:31:

selam kızlar,
bugün 250 tane soru çözdüm maşallah deyin :52::52:
ama çok yoruldum, akşamdan beri de ütü yapıyorum yeni bitti...yetiştircem diye uğraşırken baya hırpalanıyorum üfff...
buraya girip talimatımı verip çıkayım dedim :52:
şimdi kalkıp arapçaya başlıyorum, bir gecede bir ünite bitirebilirmiyim bilemiyorum ama bu kafayla nasıl anlıyacam orası meçhul :26:

selam kızlar,
bugün 250 tane soru çözdüm maşallah deyin :52::52:
ama çok yoruldum, akşamdan beri de ütü yapıyorum yeni bitti...yetiştircem diye uğraşırken baya hırpalanıyorum üfff...
buraya girip talimatımı verip çıkayım dedim :52:
şimdi kalkıp arapçaya başlıyorum, bir gecede bir ünite bitirebilirmiyim bilemiyorum ama bu kafayla nasıl anlıyacam orası meçhul :26:

Tüüü tüüü tüüü maaşallah :52::52:

Yaparsın sen yaparsın ? Gecede bildirim için gir hatta , bende nöbetçi olarak buradaysam tebrik edeyim seni arkadaşım :16:

kızlar sınava 1 hafta var ben taşınıyorum bu hengamede öle kitabın yüzüne bakıyorum almıyo kafam artık yine kalıcam off

Tüüü tüüü tüüü maaşallah :52::52:
Yaparsın sen yaparsın ? Gecede bildirim için gir hatta , bende nöbetçi olarak buradaysam tebrik edeyim seni arkadaşım :16:

sorma ausum valla kafamı kaldırmadan çalışıyorum ama sınavda naparım bilemiyorum, dün test çözmeye başladım ya inan sonuç rezalet...sanki hiç konuyu okumamışım çalışmamışım gibi, çoğu yanlış çıkıyor soruların :( moralim bozuluyor...
dün gece arapçaya başladım, saat 11 de başladım 2 ye kadar ancak bir ünitesini bitirebildim düşünsene..okadar zor ve karmaşık ki...üff bilmiyorum ya moral sıfıra indi bende, testlerin sonucu hüsran, arapça desen çorbaya döndü...allahım yardım etsin...sen ne yaptın...kuzum neden çalışmıyorsun hala...bak artık saçlarını dolayacam elime ona göre...sen iyice cozuttun...:20::20::20:

Toplam biten konu sayısı : 28
Kaldı son 2 ders

ha gayret sedulu az kalmış, tekrara zamanın kalacak mı??

kızlar sınava 1 hafta var ben taşınıyorum bu hengamede öle kitabın yüzüne bakıyorum almıyo kafam artık yine kalıcam off

neden sınav dönemine getirdiniz taşınmayı canım yaa, kötü olmuş...ama ne yap et ünitesiz gün geçirme...taşındıktan sonra yerleşmeyi yavaştan al, sınavdan sonra rahat rahat yerleşirsin...

Toplam 25 oldu
dionisacım eklermisin

oo gözdem maşallah toparlamışsın :) ha gayret yetişeceksin, ama tekrar etmeyi napıcaksın, istersen bi yandan ünite bitirerek bi yandan test çözerek git..benim gibi...
ben valla test çözmeye başlayınca meselenin vehametini anladım :( sanki hiç o ünitelere çalışmamışım gibi sonuç rezalet..tavsiye ederim canım test çözmeden sınava girme...konuyu okuyup bitirmek yetmiyor inan, unutuyor insan...
ama sen bilirsin tabi canım yine de :)

sorma ausum valla kafamı kaldırmadan çalışıyorum ama sınavda naparım bilemiyorum, dün test çözmeye başladım ya inan sonuç rezalet...sanki hiç konuyu okumamışım çalışmamışım gibi, çoğu yanlış çıkıyor soruların :( moralim bozuluyor...
dün gece arapçaya başladım, saat 11 de başladım 2 ye kadar ancak bir ünitesini bitirebildim düşünsene..okadar zor ve karmaşık ki...üff bilmiyorum ya moral sıfıra indi bende, testlerin sonucu hüsran, arapça desen çorbaya döndü...allahım yardım etsin...sen ne yaptın...kuzum neden çalışmıyorsun hala...bak artık saçlarını dolayacam elime ona göre...sen iyice cozuttun...:20::20::20:

Cozuttum değil mi ya :9:

Ne bileyim işte , içimden gelmiyor , hep daha çok var gibi hissediyorum :ssz:

Canım benim , bak daha önceki sınavlarda da hep o kadar çalıştım ama testlerde hep karıştıyorum , sonuçlar çok kötü , sanki hiç çalışmamışım gibi demedin mi ? Dedin.
Ama ne oldu ? Sınav sonuçların gayet güzel geldi.
Demek ki sana sınavda bir haller oluyor. Hani Kemal Sunalın bir filmi vardı , gerekli şartlar oluşmadan ganyan kuponunu tutturamıyordu , heehh işte sende sınavda çoşuyorsun.
O zaman ne yapacaksın canım ? Evde test çözmeye devam ama moralini bozmasına izin verme .Aynısını geçen dönemde yaşadın.
Arapçada da aynı şekilde çok zorlandın ama yine güzel netice aldın değil mi canım ? Unutma bunları hemi gazelim :6:

Bak bana :37::37::37:

oo gözdem maşallah toparlamışsın :) ha gayret yetişeceksin, ama tekrar etmeyi napıcaksın, istersen bi yandan ünite bitirerek bi yandan test çözerek git..benim gibi...
ben valla test çözmeye başlayınca meselenin vehametini anladım :( sanki hiç o ünitelere çalışmamışım gibi sonuç rezalet..tavsiye ederim canım test çözmeden sınava girme...konuyu okuyup bitirmek yetmiyor inan, unutuyor insan...
ama sen bilirsin tabi canım yine de :)

tekrar işi benimde çok canımı sıkıyor
zamanım kalmayacak:18:
senin dediğin gibi yapabilceğimide hiç sanmıyorum böyle bile bütün gün derse ayırıyorum zaten
tekrarı ne araya sıkıştırıcam ki
hem senin gibi 1 dersim kalsa neyse
benim daha 4 dersim var
hepten kafam allak bullak olucak bu sefer
çalıştıklarımı hatırlarım diye umuyorum artık ne yapayım:1:

Cozuttum değil mi ya :9:

Ne bileyim işte , içimden gelmiyor , hep daha çok var gibi hissediyorum :ssz:

Canım benim , bak daha önceki sınavlarda da hep o kadar çalıştım ama testlerde hep karıştıyorum , sonuçlar çok kötü , sanki hiç çalışmamışım gibi demedin mi ? Dedin.
Ama ne oldu ? Sınav sonuçların gayet güzel geldi.
Demek ki sana sınavda bir haller oluyor. Hani Kemal Sunalın bir filmi vardı , gerekli şartlar oluşmadan ganyan kuponunu tutturamıyordu , heehh işte sende sınavda çoşuyorsun.
O zaman ne yapacaksın canım ? Evde test çözmeye devam ama moralini bozmasına izin verme .Aynısını geçen dönemde yaşadın.
Arapçada da aynı şekilde çok zorlandın ama yine güzel netice aldın değil mi canım ? Unutma bunları hemi gazelim :6:

Bak bana :37::37::37:

ay ahret ölme emi, sabah sabah güldürdün beni :60:
evet geçen dönemlerde de aynısı olmuştu haklısın ama ünite olarak bu finale kadar hep az üniteydi girdiklerim..bu sefer çok fena sıkıştım...
ne yetiştirebiliyorum, ne tekrar yapabiliyorum, ne de testler iyi gidiyor...kısacası çok bunaldım, dün yemek bile yetiştiremedim, eşim sağolsun anlayışla karşılıyor sınav var diye, ama farkındayım ona da daral geldi artık :60: yakında isyeeaaaannnnn demeye başlarsa şaşırmıcam :)
bu arada bu sefer ki arapça çok zor geldi...geçen dönemlerde imam hatip müfredatı olunca az biraz anlıyordum ama bu arapça çok zor geldi anlayamıyorum...kursa gitme durumum yok oğlumu nereye bırakayım, yardımcı olacak kimse yok...eşimde bu dönemki arapçadan anlamıyor ona da çok zor geldi...o yüzden korkularımı dile getirdim kuzum accık nazlanıyım ya dur :60:
dediğin gibi hiç çalışmayanlarda var henüz şekil A daki gibi :60:
ama sen hiç çalışmadan bile güzel sonuçlar alabildin ausum maşallahın var üstelik hasta halinle girmiştin....
ben bu kadar göbek çatlatarak çalıştığım halde o notları alıyorum düşün :53::53:
birde senin gibi daha erken diye çalışmasam halim nice olur ausum :60:

tekrar işi benimde çok canımı sıkıyor
zamanım kalmayacak:18:
senin dediğin gibi yapabilceğimide hiç sanmıyorum böyle bile bütün gün derse ayırıyorum zaten
tekrarı ne araya sıkıştırıcam ki
hem senin gibi 1 dersim kalsa neyse
benim daha 4 dersim var
hepten kafam allak bullak olucak bu sefer
çalıştıklarımı hatırlarım diye umuyorum artık ne yapayım:1:

haklısın canım bazı aksilikler peşini bırakmadı malum, ama yine de maşallahın var...
az kalmış canım üzülme...tekrar edemesen de en azından ünitelerin bitmiş olacak...yetiştiremeden sınava girmekten iyidir :)
allah yardımcın olsun canım..üzülme...üzüldükçe moral düşer...moral düşünce iştah kaçar....
sen ne üniteleri bitirdin....bunu da halledersin gözdem...:34:

Back