Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

Kızlar tekrarlardayım şuan ve yazarak çalışıyorum.
Ben yazarak çalışmazsam niyeyse kafama bir şey girmiyor
2 dersin yazma işini bitirdim bugün üçüncü derse geçeceğim
Hadi bakalım herkese kolay gelsin...

Benim 1 dersim kaldı onuda bugün ve yarın bitireceğim.

Sonra da tekrarlar. Yeter gider ya notta hiç gözüm yok geçeyim yeter..

Toplam biten konu sayısı :22

Bugün akşam bi dersi komple bitirmeyi düşünüyorum ki geriye 3 ders kalsın

az önce bir ünite bitirdim, geceye yatana kadar 3 ünite daha bitircem inşallah... bugün full ders çalışmayı düşünüyorum, temziliği dün yapmıştım yemeğimde hazır sayılır :)
bugün 6 dersim tamamen bitmiş olacak inşallah, geriye birtek arapça kalıyor, bilerek sona bıraktım ki taze bilgiyle gireyim sınava diye...
yarından itibaren arapçadan ünite bitirerek ve bi yandan diğer derslerimin testlerini çözerek gideceğim sınava kadar inşallah...haftaya perşembeye kadar vaktim kaldı sadece
malum memlkete gidiyoruz sınav için...son günüm perşembe...üfff..
hayırlısı bakalım bu kadar yetiştirdiysem inşallah devamını da bitiririm gibi geliyor...
hadi ben kaçtım gece görüşrüz inşallah bitmiş ünitelerle :)

Canım arkadaşım sagolasın
cok dogru soyluyosun gercekten
kimseden kimseye fayda yok
elin varsa kafanı kasıyacaksın
Cok sukur toparlandm devam ediyorum derslerime :)

bugün 3 ünite bitirdim...6 dersim tamamen bitti...toplamda 33 ünite bitirmişim
geriye kaldı arapça....pöff....bi yandan arapça çalışarak bi yandan test çözerek gidecem inşallah....
çoğu gitti azı kaldı,,hakkımızda hayırlısını versin rabbim...emek verip çalışanların emeğinin karşılığını versin inşallah...
sınava bir hafta kaldı, allahın izniyle gülen yüzlerle çıkalım sınavlardan....güzel bi dinlenme moduna gireriz inşallah gönül rahatlığıyla...
bu ders çalışma esnasında özellikle şu son bi iki haftadır hayattan soyutlanıp eşimi ve oğluşumu ihmal ettiğim için öncelikle onlardan özür dilicem :)

Ünite bildirimlerinize topik dayanmayacak yahuuu , bi yavaş
Neyse Allahtan ben varım da topiğin ortalmasını normale indirgiyorum
Dionisammm ünite bildirimi yok canım , önce onu belirteyim

Canım benim , sen canın sıkıldıkça gel , ben ekstra performans gösterir yine degüldürürm seni

Sabır canım tamam mı ? Sadece sabır ve şükür . Derslerinden başka hiçbirşey kafanı meşgul etmesin şimdi

Ben sadece aöf kitaplarına çalışıyorum , ünite özetini okuyorum ,sonra üniteyi okuyorum,en son sorularını çözüyorum .

Ama daha başlamadım çalışmaya

Bak nasıl da bilmiş beni .
Aynen gazelim , gece giriyoruz artık iyice çoştuk
Bugün sanki evdeyim gibi ama bakalım ilerleyen saatler ne gösterir.

Biberon canım , gazel yabancı değil şuraya yazıvereyim sana da ; senden alıntı yapmıştım ama gitmiş , şark cephesinde de asayiş ber kemal arkadaşım .
Cephe komutanı aus yan osman modunda ya da fink fink geziyor , o yüzden düşman uğraşmaya bile değer bulmuyor

Çalış arkadaşım çalış , dersler bitsin bol bol geyik yaparız , bak o zaman elime su dökülebiliyor mu kimse

Bende son hafta tüm üniteleri yükleyeceğim gazel , bünye kaldırıyor benim

Herkese kolay gelsin hanımlar. Ben sadece 1 ünite bitirdim, Allah'ım nasip ederse bu gece 1 tane daha bitirmek istiyorum.

Bende bendeeee

Adacım sana da kolay gelsin canım .
Hallolacak gör bak , az daha sabır .

Toplam biten konu sayısı :22

Bugün akşam bi dersi komple bitirmeyi düşünüyorum ki geriye 3 ders kalsın

Sedulu canım senin tatil iddiası ne oldu ?

5 ünite daha çalıştım bugün, toplam 8 ünite oldu. Kaldı 16

Ooooooooo garengcim bile aöf çalışmaya başlamış ,

Tabii yaa , final öncesi tatile konsantre olamazdın .

Ohh hadi bakalım çıkar keyfini güzelim .

Hem o açıdan hem de havalar şimdi daha güzel ısındı deniz sezonu açıldı
Ben finalleri hep 8-9 haziran biliyordum sonra sınav takvimine bi baktım şok
O yüzden çalışmaları hızlandırdım. bi dersim 35 geldi ki zaten bekliyordum onu öyle bu defa deli gibi o derse yüklendim.
Gerçi ortalama iyi olursa otomatik olarak o dersi de geçiyorum ama sıkıntı yaptım bi kere kendi kendime
Ya bir de bu onur belgeleri ne zaman dağıtılacak bilgin var mı abla

Yok canım ya , sanırım bize yazılı bir belge gelecekmiş , onur belgenizi alabilirsin diye ?
Bende istiyorum onu ya , salona asacağım
Bende de bir tane 35 var , yüklenmeye ondan başlayacağım

Ya o onur belgeleri geçen dönem bürolara gelmiş, kayıt yenilerken almamız gerekiyormuş ama almadım ben benimkini çöpe atmışlar mıdır? :26: Hiç de demediler kayıt yaparken belgenizi verelim diye.

Ya o onur belgeleri geçen dönem bürolara gelmiş, kayıt yenilerken almamız gerekiyormuş ama almadım ben benimkini çöpe atmışlar mıdır? :26: Hiç de demediler kayıt yaparken belgenizi verelim diye.

Yok yahuuuuu ne çöpü

Bana da demediler bir şey ama kimse almadı sanırım aramızda .

Dur biberon gelsin gereken açıklamayı yapar , yüksek onur belgesi onunkisi

Seninde mi öyleydi yoksa canım :26:

Yok yahuuuuu ne çöpü

Evet benim de yüksek onur da ne fark eder abla. Ya alanlar varmış da ordan duydum ben. :26: Bir biz KKcılara vermediler galiba.

Yok yahuuuuu ne çöpü

aşk olsun auscum, bunu sana hiç yakıştıramadım, hatırlatırım bende yüksek onur belgesi aldım... bana neden sormuyorsun hıhh

bu arada garengcim geçen sınav bittikten sonra gittim büroya yok daha henüz onur belgeleri falan gelmedi bize, gelirse zaten size sms ile bildirilir, veya yolunuz düştükçe gelip sorun demişti görevli...

Son düzenleme:
Evet benim de yüksek onur da ne fark eder abla. Ya alanlar varmış da ordan duydum ben. :26: Bir biz KKcılara vermediler galiba.

Eder yahu etmez miii

Sizin yanınızda bizim belgelere 2. sınıf muamelesi yaparlar

Bütün gün oradasınız i belgeyi de KK dan alın mı demek istiyorlar acaba ?

Oooo çok çok sorry gazelcim , yaşlılığıma ver tatlım

O değilde gazel sınavlar bitince kendini nasıl bir boşlukta hissedeceksin merak ediyorum seni.

Veeee benim bitti. Pazartesi tekrarlara başlayacağım. 3 gün tatil

yok ahretim ben öyle boş kalamıyorum, bünyem kaldırmıyor boş kalmayı illa bişeylerle uğraşmazsam çatlarım sıkıntımdan..
sınav bitse inşallah yapacak iş çok ausum, öncelikle okunacak bir sürü kitabım var,
şu aralar ebru'ya merak sardık eşimle ebru yapıyoruz devamlı :) çok zevkli tavsiye ederim...:)
takı yapıyorum birsürü malzeme aldım :) elim boş duramam asla..hobi bol bende
bizim ev müstakil ya, arkada minnacık bi bahçe var, ufak tefek biber maydonoz domates vs ektik eşimle günümüz orda geçiyor zaten, çay içerek oğluşumla kamyonlara kum doldurarak oynayarak geçiriyoruz :)
ramazan ayı da geliyor kuran hatimlerim var, bir ay öyle geçer zaten....allah geçmez gün vermesin ahretim, bende eşkın çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…