Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahretim kuzum tebrik ederim hasta halinle girdiğin sınavdan ne güzel notlar almışsın, hadi darısı finale :) bu arada ablamsın dövebilirsin elbet, :) kızmakta haklısın hiç şükür yok bende dimi
ondan değil ausum, moral bozukluğumun sebebi başka....o yüzden yazdım öyle, ya ben dört sene imam hatip sıralarında dirsek çürüttüm, haftada 24 saatlik arapça dersi aldım ama notumu görüyorsun göbeğim çatlasa 75 oluyor...ama iki tane arkadaşım var düz lise çıkışlılar ilahiyat okuyorlar benle beraber, arapçanın a'sını bilmiyorlardı ama nasıl oluyor da biri 85 biri 90 alıyor kıskanmak değil asla aklına öyle bişey gelmesin ama doğru düzgün çalışmadık diyorlar, ne kursa gidiyorlar ne ders alıyorlar...hayır yani başka bi ders olsa oku oku ezberle diyecem ama, dil bu kardeşim, öyle okumayla öğrenilmez ki....arapçada İRAB diye bi zıkkım var inan asla bilmeden ezbere yapılmaz...resmen o İRABI çözmek için matematik formülü gibi formüller şarttır, aksi halde ezbere veya tahminen yapılacak bi tarafı yok.... kapasite meselesi diyecem ama, inan bi araya geldiğimizde arapça konuşuruz bazen, onlarda tık yok iki kelimeyi bi araya getirip cümle kurmayı beceremedikleri halde nasıl oluyor da sınavda 95 alabiliyorlar...resmen sinir oldum...onlara değil kendime...yanlış anlaşılmasın...:26::26::26:
kuzum benim geçmiş olsun, ben iyi bilirim o meret ağrıyı hemde çok iyi bilirim...biz karı koca migreniz...:) eşimde şiddetli bende gizli migren var...allah şifa versin...adaçayı iç, aşırı uyuşturucu özelliği var migrene....
benimde çalışmam lazım ama hiç canım istemiyor bugün sadece bir ünite bitti, ondan sonrası mafiş
Aus ablacım basladım tabi çalışmaya 3gundur aralıksz devam :):)
Gazelcim çok illet bisey bu migren ya noldu yine nerden geldi anlamadm genelde sıkntı stres yapnca gelirdi bugun durduk yere akşam geldi kendileri 2,3gun misafirm olacak yine :):)
Benim aksilik uzun suruyor birkac gunde anca geciyor
yarın melisa alacaktm bide adacayı alıp deneyeym bakalım onlarda uyutur beni ya zaten bi gece çalısabiliyorum napcam bakalm
bu arada kolla kendini 4unite bitirip öyle geldm :):):):)
Yetişcem mi sana ne :):)
Toplamda 10oldu ama artık biraz yavaslıcam kazık derslere geciyorum :):)
Artk yarn devam ederim
Dionisacım eklermisin 10oldu
Herkese iyi geceler
Merhabalar, hayırlı akşamlar. :)
4 Dersim vardı, ikisi kötü geçmişti onlardan 45 almışım, iyi geçenlerden de 65.
Buradaki notlar harika; beni de heveslendirdi çalışmaya. :)
Herkesi tebrik ediyorum buradan, hepimize kolay gelsin, başarılar, Allah zihin açıklığı versin hepimize. :)
Gazelim, tebrik ederim, ben de arapçayı merak ediyordum senin. Bir de islam edebiyatını, o da gayet iyi gelmiş.:13: Arapçayla ilgili de, belki arkadaşlarının şansları yaver gitmiştir benim gibi, ben osmanlıcada 2 soru attım, 2 si de tuttu. Bildiğimden değil yani. Sen kendini üzme, gayet iyi biliyorsun arapçayı...
Ausum, o halde bu notlar, daha önce de dediğim gibi önünde saygıyla eğiliyorum... Finaller daha da iyi olacak ve biz bu seneyi en iyi şekilde atlatacağız...
Tebrikler dionisacığım, senin son sınıf değil mi, bu sene kurtuluyorsun. Son viraj kaldı, tekrar tebrik ederim...
Bu çalışma grubu zehir gibi, herkes birbirini motive ediyor.
Bu arada dionisacığım, ben başladım çoktan çalışmaya ama toplam ünite sayısını, ne de çalıştığımı söylemişim. Şimdi;
Toplam ünite: 21
Çalışılan ünite: 8
Eklersen çok sevinirim, şimdiden teşekkürler...
Sana bu haraketi yapmayı çok seviyorum , neden acaba
Şimdi çok iğrenç bir espriyle karşılık vereceğim buna. Hazır mısın? Ama sonra arkadaşlığımı kesiyorum dersen üzülürüm.
O hareketi yapmayı çok seviyorsun, çünkü ben T.Dili ve Ed. okuyorum.
Bu çalışma grubu zehir gibi, herkes birbirini motive ediyor.
Selamlar , buyrun katılın aramıza . Kötü geçen derslerin notları bile geçmek için yeterli , finallerde aramıza bekliyoruz
bugün sadece 1 ünite çalıştım çok başım ağrıyor ( gözdecim senin migren nöbeti bana geçti sanırım :) )
yatana kadar bir tane daha bitiririm ama 2 olurmu bilemem...az kaldı kızlar yüklenelim biraz...
benim daha çoook ünitem var
bugün sadece 1 ünite çalıştım çok başım ağrıyor ( gözdecim senin migren nöbeti bana geçti sanırım :) )
yatana kadar bir tane daha bitiririm ama 2 olurmu bilemem...az kaldı kızlar yüklenelim biraz...
benim daha çoook ünitem var
Bugün 6 ünite bitirdim.
Toplam bitirilen ünite sayısı : 12
Bugün 6 ünite bitirdim.
Toplam bitirilen ünite sayısı : 12
Oy masallah
gözlerim yuvalarndan fırladı birden :):):):)
6unite nasıl biter bi gunde ya valla ben asla yapamam :):)
sedulu yürü bi git yaaaa
ya ben bu işi bilmiyorum, yada sen baya hızlısın... :)ben bir günde göbeğim çatlasa 2 ünite bitiriyorum, sen nasıl oluyorda 6 bitiriyorsun
bizede anlat bacım öğrenelim de belki faydası olur...yöntemini anlatırmısın???