Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

Gözdeciğim, o kadar ders alıyorsun, bence gerçekten de gayet güzel notların, bu gidişle hızlıca bitireceksin bölümünü.:13: :nazar:

Cemreciğim sen de çift anadal+aöf kaç finale, kaç vizeye giriyorsun, notlarına helal olsun diyorum...:nazar:

Benim de;

Osmanlı Türkçesi 90
Eski Türk Ed. 100
Batı Ed. Akımlar 100
Türkçe Biçim Bil. 100
Temel Bilgi Tek. 75
Halk Edebiyatı 95
Yeni Türk Ed. 90

:nazar: :))

:nazar::nazar: maaşallah ne güzel sonuçların

benim çift anadalım bu dönem başladı ve alttan aldığım derslerin vizesinden muaftım sadece finallere gircem bakalım ne olacak
:18::18::18:
ama aöf sonuclarım hiç beklemediğim kadar süppeerr geldi
sanmayın ki ben okulda da böyleyim derslerim hiç böyle değil örgünde. daha iyi kimse başvurmadı diye beni çift anadala kabul ettiler, 3.00 not ortalamasını tutturamıyordum halbuki. kendimi yırtmama ragmen 2.90larda.

TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ 2 75.000
HALK EDEBİYATINA GİRİŞ 2 100.000
ESKİ TÜRK EDEBİYATINA GİRİŞ: SÖZ SANATLARI 85.000
BATI EDEBİYATINDA AKIMLAR 2 85.000
YENİ TÜRK EDEBİYATINA GİRİŞ 2 80.000
TÜRKÇE BİÇİM BİLGİSİ 100.000
OSMANLI TÜRKÇESİNE GİRİŞ 2 75.000

benim de vaziyet bu

tebrikler biberonum, gözdecim, cemrecim...:)
bende çok yüksek olmasa da iyi notlarım...:)

arapça 75
temel bilg.tekn. 70
tefsir tarihi ve usulü 80
hadis tarihi ve usulü 80
islam hukukuna giriş 75
islam kurumları ve medeniyeti 65
türk islam edebiyatı 75

Muhteşem notlar gördüm arkadaşlar , hepinize kocaman :46::46::46:

Darısı finallerin başına .

Gazel seni bi güzel dövebilir miyim ablan sayılırım o kadar :41::41:

O notların nesine çok iyi olmasa da diyorsun kuzum , sen bakma bu biberonla cemreye , kötü örnek onlar annem , sen gel bana bak :37:

Tahminlerimde çok yanılmamışım ,

Buraya yazarken ;

80,65,65,45,40,35 demiştim .

80,75,65,45,45,35 almışım .

Geçen dönem vizede daha düşük notum vardı , 3,1 ile geçtim , bu dönemden de umutluyum çok , benim bölüm malum ortalamanın en yükseği 45 .

benim notlar beklediğim gibi amaaaan notunda falan değilim bitse de gitsek modundayım

Aynen tatlım , inan zerre kadar umrumda değil , geçecek kadar olanı yeter bana :34:

Zaten genlede 4 sorumlu üniteden 3 çalıarak gidiyorum sınava , birine hiç bakmıyorum :52: O kadar geçmeye yeter diye :8:

arapça 75
temel bilg.tekn. 70
hadis tarihi ve usulü 80
islam hukukuna giriş 75
türk islam edebiyatı 75

ehh çok yüksek olmasada iyi notların:60::60:anaam bulmuş bunuyorsun heee:60:

O notların nesine çok iyi olmasa da diyorsun kuzum , sen bakma bu biberonla cemreye , kötü örnek onlar annem , sen gel bana bak :37:

Buraya yazarken ;

Geçen dönem vizede daha düşük notum vardı , 3,1 ile geçtim , bu dönemden de umutluyum çok , benim bölüm malum ortalamanın en yükseği 45 .

beklediğin gibi gelmiş notların ablacım
çok şanslısınız ki ortalamarınız düşük oluyor
keşke bizimde öyle olsa
60 olan puanlarımdan bile korkuyorum kalır mı geçer mi diye
gerçi ortalamayla kurtarırım her halükarda ama insan geriliyor

ehh çok yüksek olmasada iyi notların:60::60:anaam bulmuş bunuyorsun heee:60:

beklediğin gibi gelmiş notların ablacım
çok şanslısınız ki ortalamarınız düşük oluyor
keşke bizimde öyle olsa
60 olan puanlarımdan bile korkuyorum kalır mı geçer mi diye
gerçi ortalamayla kurtarırım her halükarda ama insan geriliyor

Sen gazeli bana bırak kuzum , bugün çok yoruldum zaten gelsin bütün yorgunluğumu ondan çıkaracağım :52:

Yok yok hep o 100 leri görünce böyle oldu i bak ban hiç umrumda mı :8::8::8:

Biliyorum ki geçeceğim Allahın izniyle.

Evet canım çok düşük bizde ortalmalar 37-38 ler vardı geçen dönem , 60 notlarım hep ba geldi .

Başladın mı sen çalışmaya bakayım :4:

lanet olasıca migrenim tuttu
inanın beynim patlayacakmış gibi hissediyorum
ve benim ders çalışmam gerek:19:
zaten hep ders çalışacağım zaman geliyor nedense
psikolojikmidir nedir:37:
boş boş oturan hatunlar ders çalışın bakın ben bu halde bile çalışıcam:52:
bitirince yazarım hadi hepinize iyi geceler:54::54:

Ben finansaldan kapak bile açmadım canım 55 almısım bırakmayı düşnüüyordum bırakırım heralde. diğerleri benimde 70 75 65 arası gidiyor öyle

çalışmadan çok iyi almışsın canım, bırakmazsın sen inşallah. Murat'ın 2 sayfalık özetlerini okusan toplam 8 sayfa en az 45-50 alırsın yine.

Buraya yazarken ;

ahretim kuzum tebrik ederim hasta halinle girdiğin sınavdan ne güzel notlar almışsın, hadi darısı finale :) bu arada ablamsın dövebilirsin elbet, :) kızmakta haklısın hiç şükür yok bende dimi :27:
ondan değil ausum, moral bozukluğumun sebebi başka....o yüzden yazdım öyle, ya ben dört sene imam hatip sıralarında dirsek çürüttüm, haftada 24 saatlik arapça dersi aldım ama notumu görüyorsun göbeğim çatlasa 75 oluyor...ama iki tane arkadaşım var düz lise çıkışlılar ilahiyat okuyorlar benle beraber, arapçanın a'sını bilmiyorlardı ama nasıl oluyor da biri 85 biri 90 alıyor :30::30: kıskanmak değil asla aklına öyle bişey gelmesin ama doğru düzgün çalışmadık diyorlar, ne kursa gidiyorlar ne ders alıyorlar...hayır yani başka bi ders olsa oku oku ezberle diyecem ama, dil bu kardeşim, öyle okumayla öğrenilmez ki....arapçada İRAB diye bi zıkkım var inan asla bilmeden ezbere yapılmaz...resmen o İRABI çözmek için matematik formülü gibi formüller şarttır, aksi halde ezbere veya tahminen yapılacak bi tarafı yok.... kapasite meselesi diyecem ama, inan bi araya geldiğimizde arapça konuşuruz bazen, onlarda tık yok iki kelimeyi bi araya getirip cümle kurmayı beceremedikleri halde nasıl oluyor da sınavda 95 alabiliyorlar...resmen sinir oldum...onlara değil kendime...yanlış anlaşılmasın...:26::26::26:
lanet olasıca migrenim tuttu
inanın beynim patlayacakmış gibi hissediyorum
ve benim ders çalışmam gerek:19:
zaten hep ders çalışacağım zaman geliyor nedense
psikolojikmidir nedir:37:
boş boş oturan hatunlar ders çalışın bakın ben bu halde bile çalışıcam:52:
bitirince yazarım hadi hepinize iyi geceler:54::54:

kuzum benim geçmiş olsun, ben iyi bilirim o meret ağrıyı hemde çok iyi bilirim...biz karı koca migreniz...:) eşimde şiddetli bende gizli migren var...allah şifa versin...adaçayı iç, aşırı uyuşturucu özelliği var migrene....
benimde çalışmam lazım ama hiç canım istemiyor bugün sadece bir ünite bitti, ondan sonrası mafiş :37:

Son düzenleme:
Aus ablacım basladım tabi çalışmaya 3gundur aralıksz devam :):)
Gazelcim çok illet bisey bu migren ya noldu yine nerden geldi anlamadm genelde sıkntı stres yapnca gelirdi bugun durduk yere akşam geldi kendileri 2,3gun misafirm olacak yine :):)
Benim aksilik uzun suruyor birkac gunde anca geciyor
yarın melisa alacaktm bide adacayı alıp deneyeym bakalım onlarda uyutur beni ya zaten bi gece çalısabiliyorum napcam bakalm
bu arada kolla kendini 4unite bitirip öyle geldm :):):):)
Yetişcem mi sana ne :):)
Toplamda 10oldu ama artık biraz yavaslıcam kazık derslere geciyorum :):)
Artk yarn devam ederim
Dionisacım eklermisin 10oldu
Herkese iyi geceler

Merhabalar, hayırlı akşamlar. :)
4 Dersim vardı, ikisi kötü geçmişti onlardan 45 almışım, iyi geçenlerden de 65.
Buradaki notlar harika; beni de heveslendirdi çalışmaya. :)
Herkesi tebrik ediyorum buradan, hepimize kolay gelsin, başarılar, Allah zihin açıklığı versin hepimize. :)

arapça 75
temel bilg.tekn. 70
hadis tarihi ve usulü 80
islam hukukuna giriş 75
türk islam edebiyatı 75

Gazelim, tebrik ederim, ben de arapçayı merak ediyordum senin. Bir de islam edebiyatını, o da gayet iyi gelmiş.:13: Arapçayla ilgili de, belki arkadaşlarının şansları yaver gitmiştir benim gibi, ben osmanlıcada 2 soru attım, 2 si de tuttu. Bildiğimden değil yani. Sen kendini üzme, gayet iyi biliyorsun arapçayı...

Buraya yazarken ;

Ausum, o halde bu notlar, daha önce de dediğim gibi önünde saygıyla eğiliyorum... Finaller daha da iyi olacak ve biz bu seneyi en iyi şekilde atlatacağız...:16:

Ben finansaldan kapak bile açmadım canım 55 almısım bırakmayı düşnüüyordum bırakırım heralde. diğerleri benimde 70 75 65 arası gidiyor öyle

Tebrikler dionisacığım, senin son sınıf değil mi, bu sene kurtuluyorsun. Son viraj kaldı, tekrar tebrik ederim...:16:

Merhabalar, hayırlı akşamlar. :)
4 Dersim vardı, ikisi kötü geçmişti onlardan 45 almışım, iyi geçenlerden de 65.
Buradaki notlar harika; beni de heveslendirdi çalışmaya. :)
Herkesi tebrik ediyorum buradan, hepimize kolay gelsin, başarılar, Allah zihin açıklığı versin hepimize. :)

Bu çalışma grubu zehir gibi, herkes birbirini motive ediyor. :34:

Back