Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir önceki sayfadaymış görmemişim düzenledim tabloyu
Gazel hanım
ayıptır yazıktr gunahtır hahaha :):):)
Olmuo ki böyle dur bi anacım yetişeyim sana :)
Bak gözlerim pörtledi bu gece ders çalşmaktan :)
Buz devrinde pörtlek gözlü bir karakter vardıya neydi adı sit miydi neydi ona döndüm şu an :):)
4unite bitrdm bi anda bunyem kaldırmadı kalkp yatagma gdemiyorum vallahi
dionisacım toplamda 6oldu arkadaşım eklermsn sana zahmet
Darısı yarının başına artk
herkese iyi geceler
Dün 2 ünite bitirdim toplamda 18 oldu.
Bugün henüz başlamadım...
gözdem sen ölme emi :) biliyorum o pörtlek gözlüyü çok güldürüdün beni :)
valla bende bu aralar bi hırs yok...geçen dönem ne güzel senle yarışa girmiştik iyi olmuştu ama bu dönem sen malum iş güçten pek fırsat bulamadın sanırım canım ama ünitelerin baya bol biraz sıkıştırman lazım...yetişmez çünkü 2 hafta kaldı..ha gayret kuzum...
ada noluyor sana böyle :) accık yavaş yahu :) hiçmi acıman yok senin
hiç utanma sıkılma da yok şuna bakın yaa, 18 ünite bitirmiş miş miş hıhh
gözdem sen ölme emi :) biliyorum o pörtlek gözlüyü çok güldürüdün beni :)
valla bende bu aralar bi hırs yok...geçen dönem ne güzel senle yarışa girmiştik iyi olmuştu ama bu dönem sen malum iş güçten pek fırsat bulamadın sanırım canım ama ünitelerin baya bol biraz sıkıştırman lazım...yetişmez çünkü 2 hafta kaldı..ha gayret kuzum...
ada noluyor sana böyle :) accık yavaş yahu :) hiçmi acıman yok senin
hiç utanma sıkılma da yok şuna bakın yaa, 18 ünite bitirmiş miş miş hıhh
ayy maşallah ya tebrik ederim arkadaşımOh cok sukur 2 tane 100 var en dusuk de 75. Biraz rahatladim. Orgunde de 35ler 50ler alip duruyorum o kadar calismama ragmen ://
Aöf bu sene hızlı çıktı, zaten finaller bu kadar yakın olunca hızlı olmak da zorundaydı. İyi gelen arkadaşlarımın hepsini kutluyorum, kalan dersler de mutlaka finalde düzelir, hiç merak etmeyin...
ayy maşallah ya tebrik ederim arkadaşım
gözde ablam seninkiler nasıl
iyi oldu biraz hızlı olmaları
merakla insan kendini derse veremiyor ki
şu finalde bir bitseydi de rahatlasaydık
Gözdeciğim, o kadar ders alıyorsun, bence gerçekten de gayet güzel notların, bu gidişle hızlıca bitireceksin bölümünü.:13:
Cemreciğim sen de çift anadal+aöf kaç finale, kaç vizeye giriyorsun, notlarına helal olsun diyorum...
Benim de;
Osmanlı Türkçesi 90
Eski Türk Ed. 100
Batı Ed. Akımlar 100
Türkçe Biçim Bil. 100
Temel Bilgi Tek. 75
Halk Edebiyatı 95
Yeni Türk Ed. 90
:))
Gözdeciğim, o kadar ders alıyorsun, bence gerçekten de gayet güzel notların, bu gidişle hızlıca bitireceksin bölümünü.:13:
Cemreciğim sen de çift anadal+aöf kaç finale, kaç vizeye giriyorsun, notlarına helal olsun diyorum...
Benim de;
Osmanlı Türkçesi 90
Eski Türk Ed. 100
Batı Ed. Akımlar 100
Türkçe Biçim Bil. 100
Temel Bilgi Tek. 75
Halk Edebiyatı 95
Yeni Türk Ed. 90
:))