Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum ve cok doluyum Yardımınıza ihtiyacım var yanlış bir şey yapmaktan korkuyorum. Esimle evleneli 6 ay olucak görücü usulü tanıştık ve severek evlendik. Esim herseyimizi kendi biriktirdigi parasıyla yaptı. Tum eksiklerimizi aldık Yalnız düğün yerine parası yetmemis 10binlira paraya ihtiyacı olmuş. Babası da 30 bin para cektirmis lazim olur diye sen kredi çek ben öderim sana demiş. Buda cekmis nasılsa onlar ödeyecek benim borcum değil diye de bana söylememiş. Kayinbabam bana mobilyalarinizin borcu bitince krediyi ödeyin aylık 1 1 dedi durumu anlattı şok oldum. Bende siz ödeyin o zaman dedim Hayır dedi. Esime diyorum. Biz öderiz diyor. Çok Üzgünüm çok tartıştık ne yapacağımı bilmiyorum. Ben bu ara işi bıraktım kpssye hazirlanicam nasıl davranmaliyim esime onlar ödeyecek Kandıramazlar seni deyince hala benim ailem sen Karışma diyor. Ama esimin bu tongaya düşürülmesine de razı olamıyorum yine bizden çıkacak para. En başından bizim borcumuz olsa amenna ama biz odiycez diye fazladan çektirip borcu şimdi esimin üstüne yıktılar