• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kredi kartımla haberim olmaksızın yapılan Amazon alışverişi

sophronie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
912
264
133
Hesap özetimi incelerken Amazon internet sitesinden yapılan bir alışveriş farkettim. Yuksek bir tutar degil Tl karsılıgı 80 lira gibi bir rakam. Bankayla irtibata geçtim ve kartımı iptal ettirdim.

Amazon u hiç kullanmadım, kimin yaptığını da bilmiyorum. Boyle bir durumla karşılaşan oldu mu ve siteyle iletişim kurduğunuzda olumlu bir yanıt alabildiniz mi?

ben de kocanız kredi kartınızın limitini bitirdi sandım.

şimdi trendyol markafoni gibi yerlere kredi kartı bilgilerini yazıyoruz ya. bir başkası sizin mail adresi ve şifrenizle giriş yapsa kredi kartınızı kullanabilir. bi bilgisayara kaydolmuş olabilir kredi kartı bilgileri. biraz tehlikeli açıkçası.

ben kredi kartımı internet alışverişlerine kapatıyorum. alışveriş yapacağımda da açıyorum.

Hesap özetimi incelerken Amazon internet sitesinden yapılan bir alışveriş farkettim. Yuksek bir tutar degil Tl karsılıgı 80 lira gibi bir rakam. Bankayla irtibata geçtim ve kartımı iptal ettirdim.

Amazon u hiç kullanmadım, kimin yaptığını da bilmiyorum. Boyle bir durumla karşılaşan oldu mu ve siteyle iletişim kurduğunuzda olumlu bir yanıt alabildiniz mi?
Amazon müşteri hizmetleri noktasında aşmış bir site. Bence bir irtibata geçmekte fayda var. Sadece kartınızı mı iptal ettirdiniz? İşlemi de iptal ettirme şansınız var biraz uğraştırıcı ancak daha önce başımıza geldi paramızı geri alabildik. Tabi bizimki daha yüksek meblağdı.

Harcama sizin tarafınızdan yapilmadiysa bulunduğunuz ilin cumhuriyet başsavcılığına hitaben bir sikayet dilekçesi yazip verin. Kart numaranızı, yapılan harcama tutarını vs yazin, bankadan aldığınız hesap hareket özetini de dilekcenizin ekine koyun. Kolay gelsin.

Back
X