Kredi kartim çalındı galiba

Minimoi

i n g e n u e
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2016
68
38
3
31
Merhaba bayanlar kredi kartım cantamdaydi bir arkadaşımızın evinde en son. Ev çok kalabalıktı ve kartım şu an yok! Kayıp çalıntı başvurusu yaptım kart kapatıldı dediler ama kartı alan kişi bankaya gidip işlem yapabilir mı hesaba ulaşabilir mı?

Kart kullanıma kapatıldıysa sorun olmaz.

Bence burada zaman harcayacağına hemen kredi kartını iptal ettir.

Karttan başka kaybolan bir şey var mı? Cesarete bak. Ortada bile değil direk kartlığın içinde duran kartı nasıl alırsın?

Kart kapatıldıysa tehlike geçti demektir ama bankayı arayıp kartın sizde olmadığı sürede harcama yapılıp yapılmadığını öğrenin. Gerçi kartı kapatırlarken bu konuşmayı yapmış olmanız gerekiyor sanırım. Henüz harcama yapılmadıysa tamamdır. Ama yapıldıysa bir belge doldurmanız gerekiyor geri almak için. Her banka geri vermiyor. Alışveriş sigortası varsa veriliyor kesin.

Evet bankayı da aradım atmye sokulursa kartı yutar ATM şubeden de kimse bilgi alamaz sahibi dışında işlem.yapamaz dediler çok teşekkürler :) konum kapatilabilkr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…