• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kredi kartı?

redvelvetcake

Ne mutlu Türk'üm diyene!
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
11.071
11.546
498
Kızlar öncelikle benimki dert değil sadece merak ediyorum ve yanlış yaptım falan diye telaşlandim
Neyse sorun su ben ilk defa kredi kartı kullanmaya başladım ve bu konuda cok cahilim. aldığım seyleri taksidini geldigi gun oduyorum. Dün mail geldi ekstre ben de Bugun gidip ödedim. Yalnız sorun su ki atm bozukmus kasadan ödeyebilirsiniz dediler ben de öyle yaptım hatta kasadaki görevliye de açık açık taksitlerimi ödemek istiyorum dedim. Ödedim çıktım bir saat gecti telefonla arayip hesabımı kontrol ediyorum hala borc görünüyor. Ya acaba ben mı yanlış söyledim baska bir sey yapti bankadaki görevli ya da o mü yanlış anladı ama açık açık anlattım taksitle alışveriş yaptım taksitler geldi onları ödemek istiyorum dedim. Kart benim kartım olmadıgı icin bankayı arayıp canlı birine bağlanamam da bilgi vermezler. Telaşlandim şimdi yanlış mı oldu diye :(

Hesaplar ertesi gün oturur.

Yarın aradığınızda kredi kartınızda borç gözükmeyecektir. Her ihtimale karşı dekont elinizde bulunsun.

Elimde dekont var su kadar tutar kredi karti tahsilati yapılmıştır diyor.
Kart sahibi babam o da su an yurtdışında
Ve atm bozuk maalesef oturduğum yerde de o bankadan bir tane var.

Ama neyse yarın tekrar arar kontrol ederim yarın giriliyorsa hesaba sorun yok birden panik oldum cunku neyse icim rahatladı :)

hesaba anında geçiyor olması gerek
hangi banka bilemiyorum ama
telefonda dinlerken yanlış anlamışsındır belki
çünkü sen ödemiş olsan da
telefondaki açıklama yaklaşık şu şekilde olur

mart 2012 ye ait toplam borcunuz 250 tl dir. ( ödemiş olsan da bu açıklama değişmez )
ama ardından
kalan ekstre borcunuz 0 tl gibi bir şey söylemiş olmaları gerek
tekrar arayıp dinleyin isterseniz içiniz rahat olsun

hesaba anında geçiyor olması gerek
hangi banka bilemiyorum ama
telefonda dinlerken yanlış anlamışsındır belki
çünkü sen ödemiş olsan da
telefondaki açıklama yaklaşık şu şekilde olur

mart 2012 ye ait toplam borcunuz 250 tl dir. ( ödemiş olsan da bu açıklama değişmez )
ama ardından
kalan ekstre borcunuz 0 tl gibi bir şey söylemiş olmaları gerek
tekrar arayıp dinleyin isterseniz içiniz rahat olsun

Aaaaaa cok mantıklı ben iki kere aradim ama borc su kadar tl diye duyunca kapadım telefonu hemen!! Cok teşekkür ederim

atm den yatırılan paranın anında hesabı geçmesi gerekir şubeden olduğunda hesaba geçmesi ertesi günü bulur

Back