Kredi karti odemesi

Bankanizla gorusun borcu odeyemediginizi ve yapilandirmak istediginizi soyleyin 36 aya kadar yapilandiriyorlar diye biliyorum ama ciddi bir faizi goze alin derim ve bundan sonraki 5 sene icinde kredi kati yada kredi alamiyorsunuz galiba

Bilgim yok canım malesef. Ama alışveriş sonrası arayıp sorabilirsin bence yapılır.Kaç taksit istiyorsan ona ve toplam ödemeye gore eklenen bir tutar var.Kredi cekmekle ayni kapiya cikabilir.Benimki akbank.
Sevindim sizin adiniza
Yapilandirma icin odenmemis olmasi gerek deniyor
Dogru mu acaba
Tum kullanlari mi arıyorlardi yada
Gelen mesaja tekrar baktım. Benimki yapılandırma değil,ekstre böldür diye birşey,kampanya sanırım.Senelerdir kredi kartı kullanırım hiç odememezlik yapmadım,notum yuksektir. Yani borclu olma durumu olmadi hic. Sizin banka hangisiydi? Başka bankalarda bu işlem yapılıyor mu araştırmak lazim,kampanya olabilir dediğim gibi.

Ben ihtiyac kredisi cekip hepsini kapattim taksitli harcamalar da dahil. Yeni daha bir ay bile olmadi. Iki kartimi da kapattim.

Her ay asgariyi ödemeye kalkarsan o borç bir türlü bitmez sen azaldığını zannedersin o çoğalır benim başıma geldi okul taksiti için kullanmıştım sonra kafam rahat asgari ücret ödüyorum ama o borç bir türlü bitmedi en iyisi toptan öde kurtul

Katılıyorum. Benim aylık ödemem 1000 ise 1000 ödeyip 500’ünü kapatıyorum. Limit düşürüyorum. O da güzel yöntem.

Yapilandirinca kart kullanima kapaniyor. Aylik su kadar odeyecegim deyip yapilandirabilirsiniz evet

Yasal takibe gitmeden de yapilandirabiliyorsunuz bankalar yardımcı oluyor.

Bir sure eliniz bollasana kadar asgari odeyin, sonra duzgun odemenize devam edersiniz. Krediye falan hic girmeyin gerek yok, cok asiri bir borc degil zaten.

Arabaniz varsa satin kapatin valla asgarisini odeyerek bitiremez daha da iceri girersiniz daha 3 gun once 19 bin tl ye dayanan kart borcunu kapattim kartlari iptal ettirdim yildim artik kart kullanmayacagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…