- 21 Temmuz 2018
- 984
- 799
-
- Konu Sahibi Minimini22
Donem tutarinin tamamini ödeyemiyorumAylık 200 çok cüzi ama faizi baya yüksek. Gerçi bugünkü 200 tl ile seneye bugün 200 tl bile bambaşka birbirinden.
Yalnız yapılandırmada da bankalar faiz koyuyor. Hesaplayabiliyorsan hesaplayıp kıyasla ona göre karar ver istersen.Donem tutarinin tamamini ödeyemiyorum
Faiz gelmesin diye dusundum
HaklisinYalnız yapılandırmada da bankalar faiz koyuyor. Hesaplayabiliyorsan hesaplayıp kıyasla ona göre karar ver istersen.
Yapılandırma yapın.yapilandirma için illa yasal takibe gerek yok4 bin tl
Malesef odeyebiliyordum zaten
Ust uste gelen durumlar olustu
Odeyemiyorum suan
Odesem bile gerek duyuyorum cekiyorum
Nasil basvuru yapiliyor bilginiz varmiYapılandırma yapın.yapilandirma için illa yasal takibe gerek yok
Bankanizla gorusun borcu odeyemediginizi ve yapilandirmak istediginizi soyleyin 36 aya kadar yapilandiriyorlar diye biliyorum ama ciddi bir faizi goze alin derim ve bundan sonraki 5 sene icinde kredi kati yada kredi alamiyorsunuz galibaIyi aksamlar herkese,
Aklima takilan bir konu var
Yuksek limiti olmasa da bir kartim var dönem borcunun tamamini ödeyemiyorum
Beklemedigim anda farkli ödemeler cikti
Asgari ile döndurmek istemiyorum
Yapilandirma duydum kimileri var kimileri yok dedi
Yarin gidip konusacagim
Bu durumda ne onerirsiniz
Ihtiyac kredisi cekip tamami mi kapatilmali
Ne yapmak mantikli olacaktir
Bilgim yok canım malesef. Ama alışveriş sonrası arayıp sorabilirsin bence yapılır.Kaç taksit istiyorsan ona ve toplam ödemeye gore eklenen bir tutar var.Kredi cekmekle ayni kapiya cikabilir.Benimki akbank.Canım belki fikrin vardır diye sorim dedim. Elimde 10 bin limitli kart var 7 bini kullanılabilir. Önümüzdeki ay 7 binlik alışveriş yapıcam 10 binlik kartın kullanılır miktarı sıfırlanacak yani. Yapılandırma talep etsem banka güzel bişey yapar mı acaba 10 binlik borç için.
Gelen mesaja tekrar baktım. Benimki yapılandırma değil,ekstre böldür diye birşey,kampanya sanırım.Senelerdir kredi kartı kullanırım hiç odememezlik yapmadım,notum yuksektir. Yani borclu olma durumu olmadi hic. Sizin banka hangisiydi? Başka bankalarda bu işlem yapılıyor mu araştırmak lazim,kampanya olabilir dediğim gibi.Sevindim sizin adiniza
Yapilandirma icin odenmemis olmasi gerek deniyor
Dogru mu acaba
Tum kullanlari mi arıyorlardi yada
Bankaya gittimCok iyimis
Gidipmi konustunuz telefon ile mi
Denize dusen yilana sariliyor malesefAylık 200 çok cüzi ama faizi baya yüksek. Gerçi bugünkü 200 tl ile seneye bugün 200 tl bile bambaşka birbirinden.
DegilBenim de yakın zamanda 10 bin borcum olacak şöyle 500-500 ödeyebileceğim şekilde yapılandırsa zalim banka. Ama maaş bankaları biraz bu konuda çekimser oluyor sanırım. Sizinki maaş bankanız mı.
Ben ihtiyac kredisi cekip hepsini kapattim taksitli harcamalar da dahil. Yeni daha bir ay bile olmadi. Iki kartimi da kapattim.Iyi aksamlar herkese,
Yarin gidip konusacagim
Katılıyorum. Benim aylık ödemem 1000 ise 1000 ödeyip 500’ünü kapatıyorum. Limit düşürüyorum. O da güzel yöntem.Her ay asgariyi ödemeye kalkarsan o borç bir türlü bitmez sen azaldığını zannedersin o çoğalır benim başıma geldi okul taksiti için kullanmıştım sonra kafam rahat asgari ücret ödüyorum ama o borç bir türlü bitmedi en iyisi toptan öde kurtul
Bir sure eliniz bollasana kadar asgari odeyin, sonra duzgun odemenize devam edersiniz. Krediye falan hic girmeyin gerek yok, cok asiri bir borc degil zaten.Iyi aksamlar herkese,
Yarin gidip konusacagim
bankaların taksitli nakit avansları oluyor faizi sabit belli kredi gibi degıl bu sekılde ödeyebılırsınız benceHerkese tesekkurler yorumlar icin
Gidip henüz konusamadim bir gelisme yok bende