- 8 Mart 2019
- 858
- 826
-
- Konu Sahibi Suluportakal
Dilekçe yazın bankaya. Aidatı hesabınıza iadesini isteyin.aksi takdirde kartınızı kapatacaginzii da belirtin.gelen cevap olumsuz olursa bankadan kapatmak istediğinize dair işlem yapın.geri dönüyolarİyi günler Hanımlar konuyu doğru yere mi açıyorum bilmiyorum.
4 5 yılı aşkındır kendime ait kredi kartım var açıkçası çok fazla kredi kartları hakkında bilgim yok önceden internet bankacılığı falanda kullanmıyordum. Sürekli yok kredi kartı sigortası şu bu derken para kesiliyor du bu sefer internet bankaciligimdan senelik kart ücreti kesmişler 121 lira demekki daha önce de fark etmediğim için ödemişim. Bankayı 2 gün önce aradım bilgilendiricez sizi diyip gecistirdiler hesap kesim tarihim yaklaştı ve bu parayı ödemek istemiyorum neden kullanmadığım bir parayı ödeyeyim. Nerden nasıl soysak diye insanları soyup soğana çeviriyorlar.
Ben bu durumda ne yapabilirim bilgisi olanlar varsa bilgilendirebilir mi.
İyi günler Hanımlar konuyu doğru yere mi açıyorum bilmiyorum.
4 5 yılı aşkındır kendime ait kredi kartım var açıkçası çok fazla kredi kartları hakkında bilgim yok önceden internet bankacılığı falanda kullanmıyordum. Sürekli yok kredi kartı sigortası şu bu derken para kesiliyor du bu sefer internet bankaciligimdan senelik kart ücreti kesmişler 121 lira demekki daha önce de fark etmediğim için ödemişim. Bankayı 2 gün önce aradım bilgilendiricez sizi diyip gecistirdiler hesap kesim tarihim yaklaştı ve bu parayı ödemek istemiyorum neden kullanmadığım bir parayı ödeyeyim. Nerden nasıl soysak diye insanları soyup soğana çeviriyorlar.
Ben bu durumda ne yapabilirim bilgisi olanlar varsa bilgilendirebilir mi.
Söyledim 2 gün aradığımda kartı kapatacağı mi. Ozaman tekrar ariyim dönmezler zaten kapatıcamdaDilekçe yazın bankaya. Aidatı hesabınıza iadesini isteyin.aksi takdirde kartınızı kapatacaginzii da belirtin.gelen cevap olumsuz olursa bankadan kapatmak istediğinize dair işlem yapın.geri dönüyolar
Hayır başka kart kullananlarasordum ödemiyoruz dediler onda sonra gözlerim açıldı kullanıyorum bu arada kartımı hemde sürekli :) ama kaattircam iade olmazsa maalesefKredi kartınız varsa kart aidatı ödersiniz kullanıp kullanmamanız önemli değil. Kullanmıyorsanız kapattırın. İstisnası sadece emekliler ve maaş hesaplarının bağlı olduğu kredi kartları diye biliyorum. O kartı alırken sözleşmenin altına imza atıyorsunuz.
Kartı ısrarla kapatacağı mi söyledim bilgilendirme yapıcaz deyip gecistirdi kan emiciler :) o zaman ben tekrar bidaha arayayımarayıp kartı kapatacağınızı söyleyin..kesinlikle kapatmak istiyorum deyin başka yerlere bağlıyorlar önce bonus veririz falan diyolar kabul etmeyin sonra ayda şukadar harcama yaparsanız ücreti iade edeceğiz diyolar yine kabul etmeyin... peki diyolar ücreti iade ediyoruz fakat kartı 1 sene kapatmayın diyolar kabul edin hemen 121 liranızı en azından bu sene cebinize geri alın :) :)
Zorla insaları cirkeflesmek zorunda bırakıyorlar yaayyy bendee geçen aralık ayında aradım 120 tl kesmişler karşılığında 60 tl bonus yüklediler, 60 tl si yanmış oldu. Demek ki azıcık daha cırlasam hepsini alırmışım
Az önce tekrar aradım adam taramalı tüfek. Gibi konuştu zatwn sinir oldum 3 gün içinde olucakmis bilgilendirme sinir oldumBen axess kullanıyorum 120 lira bu seneki ücret aradım 100 lirasını cip para olarak geri yüklediler. Senelerdir de ücret iadesini alıyorum
Dedim sürekli olarak pek umursamadilar iade etmezlerse kapaticamara ben bunu ödemek istemiyorum kapatın kartımı diye diretince tamam efendim bu seferlik almayalım sizden diyorlar.her sene aynı şeykiminasıl soysak derdindeler.
Bulunduğum ilçede böyle bir heyet olduğunu sanmıyorum çok küçük bir yer ama bilgilendirme için teşekkür ediyoruz eğer ödemelerse deneyecemBankayı arayıp geçmiş yıllarla birlikte iadesini istediğinizi söyleyin. Dilekçeyi nereye göndereceğinizi de sorun.
İade etmeyeceklerdir. Bu sefer bağlı bulunduğunuz ilçedeki tüketici hakem heyetine dilekçe verip bankayı şikayet edin.
Bu işlem sırasında kartı iptal etmenize gerek yok..
Ben ve eşim 2 3 kredinin dosya masrafını bu şekilde aldık..
Bende anlamıyorum resmen iş soyguna binmiş ya ben zaten borcumu günü gününe ödüyorum bir kere bile aksatmadım 121 lira para azmi gider bi ihtiyacımı gideririm.Ben anlamıyorum zaten. Gerek kredi kartı aidatı, gerek kredi dosya masrafında hep aynı mantık..
Bu parayı alman illegalse, şikayet edilince itiraz etmeye hakkın yoksa nasıl kesebiliyorsun?
Bu parayı alamazsın diye neden devlet tarafından önceden bir yaptırım uygulanmıyor. İlla ki vatandaşın uyanıp itiraz etmesi mi gerekiyor?
Yok denizbankGaranti mi bu?